Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙKΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ Δ Ε Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ELI LILLY !!

 Από Νίκο Αντωνιάδη

 ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙKΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ,

Η ΟΠΟΙΑ Δ Ε Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ELI LILLY !!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ. ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ SARS-COV-2 META TΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ. ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΩΝ AΠΟ SARS-COV-2 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :

ΟΤΑΝ Ο FDA ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ELI LILLY

ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!

ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!

ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ !!

Eγώ την προετοιμασία που έπρεπε να κάνω, την έκανα.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 απέστειλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Βασίλη Κικίλια κατεπείγον εξώδικο αίτημα, ζητώντας εξηγήσεις για λογαριασμό όλων των Ελλήνων πολιτών για το φάρμακο.

Ουδεμία απάντηση.

Στις 12 Ιανουαρίου κατέθεσα στην Προϊσταμένη της

Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναφορά-αίτηση, η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 776/12.1.2021, και ενημέρωσα προσωπικά τόσο την ίδια όσο και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Σπυρίδωνα Παπά, για το κατεπείγον εξώδικο αίτημά μου σε πρωθυπουργό και υπουργό Υγείας, το οποίο έμεινε αναπάντητο παρά την τεράστια σπουδαιότητά του, και ζήτησα την εισαγγελική διερεύνηση της μείζονος σημασίας για όλους τους Έλληνες πολίτες υπόθεση του φαρμάκου της Eli Lilly.

H αναφορά διαβιβάστηκε αυθημερόν αρμοδίως και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Τη Δευτέρα θα υποβάλλω και τα στοιχεία των προσώπων που ζητώ να καταθέσουν στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Δύο από αυτούς. είναι οι Δημήτρης Κούβελης και ο Ηλίας Μόσιαλος. Γιατί για τον κ. Μόσιαλο π.χ., καλό είναι να μας λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το αγγλικό φάρμακο όταν κυκλοφορήσει, αλλά δεν μας λέει γιατί τόσο καιρό δεν χρησιμοποιούμε το αμερικανικό που ήδη κυκλοφορεί και χρηιμοποιείται με επιτυχία και σώζει ζωές. Ένας άλλος είναι ο κορυφαίος πνευμονολόγος που συμβουλεύομαι σε όλη αυτή τη μάχη που δίνω κατά της "πανδημίας". Μεταξύ αυτών που συμβουλεύομαι...

Το φάρμακο αυτό έχει αποδειχθεί, και γι αυτό το ενέκρινε ο FDA, ότι προλαμβάνει εισαγωγές σε Μ.Ε.Θ. Στα πρώτα στάδια της νόσου. Και ότι επομένως προλαμβάνει διασωληνώσεις. Και ότι επομένως γλιτώνει ανθρώπους από το θάνατο.

Πόσες νοσηλείες SARS-CoV-2 είχαμε στις Μ.Ε.Θ. όλης τη χώρας μετά τις 10 Νοεμβρίου 2020, οπότε από εκεί και πέρα κυβέρνησή μας παρέλειψε να προβεί στις οφειλόμενες εκείνες ενέργειες για να εξασφαλίσει το φάρμακο για τους Έλληνες πολίτες;

Πόσοι από αυτούς πέθαναν;

Κάποιοι από αυτούς είναι τώρα μαζί μου. Οι ίδιοι ή -δυστυχώς- οι συγγενείς τους.

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι μηνυτές. Είναι ήδη μαζί μου. Ανεξαρτήτως και παράλληλα με τις ενέργειες που κάνουμε για την αναζήτηση της αλήθειας. Για αυτούς που βγήκαν. Και γι αυτούς δεν βγήκαν ποτέ...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ Ο Λ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :

Όλοι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ομαδική μήνυση, η οποία θέλω να κατατεθεί το συντομότερο για να συσχετιστεί με την αναφορά μου που έχει ήδη προκαλέσει προκαταρκτική εξέταση, έχετε νοσηλευτεί δηλαδή σε Μ.Ε.Θ. ή χάσατε ανθρώπους στα νοσοκομεία από SARS-CoV-2 :

SMS στο 6971540626 με τίτλο ΦΑΡΜΑΚΟ.

Επαναλαμβάνω : ΜΟΝΟ sms.

Σε κλήσεις από αριθμούς που δεν έχω καταχωρήσει ΔΕΝ μπορώ να απαντάω.

Το κόστος για τη συμμετοχή αυτή είναι μόνο 40 € και αφορά στο παράβολο πολιτικής αγωγής. Το δικηγορικό γραμμάτιο θα το πληρώσω εγώ.

Θα απαιτηθούν έγγραφες εξουσιοδοτήσεις, με τα πλήρη στοιχεία σας με γνήσιο υπογραφής. Τις λεπτομέρειες θα τις εξηγήσω στον καθένα χωριστά.

Η υπόθεση του φαρμάκου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Το έγκλημα είναι ΕΚΘΕΣΗ.

Άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα :

"1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος υπαίτια τραυμάτισε, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά σωματική βλάβη, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, β) θάνατο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη".

Εν προκειμένω έχουμε τον ΟΡΙΣΜΟ της έκθεσης.

Και όταν καταθέσω τη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση, με κύριο αντικείμενο τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, ο χαρακτηρισμός αυτός θα αλλάξει.

Σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο. Σε απόπειρα ή τετελεσμένη.

Πέραν των εγκληματικών ευθυνών των υπευθύνων μέσα στα νοσοκομεία για μία εκάστη των νοσηλειών και ενός εκάστου των θανάτων.

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πρώτου βαθμού...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ