Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Σε Ομηρία με καραντίνες μέχρι το εμβόλιο Φόλα!! Ποια είναι η εξέλιξη του σχεδίου τους (Video)

Είναι ολοφάνερο πως το πάνε τα Παρανοικά Ναζίδια..Δεν εχουν σχέση με τον ιό ολα αυτα τα μέτρα περιορισμού..

Ολα γίνονται για τον απόλυτο ελεγχο μας και την μείωση πληθυσμού.

To πως θα μας πανε σε υποχρεωτικό Εμβολιασμό πως θα μας φέρουν σε αντιπαράθεση με οσους εμβολιαστούν δηλαδή σε μινι εμφύλιο μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο video που υπάρχει στο θεμα.

Το σχέδιο τους απο εδώ και πέρα εχει: Αύξηση των κρουσμάτων με Τεστ χωρις αναγωγή και με Τεστ που βγάζουν Υγιείς ανθρώπους ως κρούσματα.Βγαζουν θετικούς επειδή εχουν αντισώματα. Κρούσμα ειναι οποίο εχει λοίμωξη οχι οποιος βγαίνει θετικός σε Τεστ που τα διαγνωστικά τους δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 οπως τα ΡΑΠΙΝΤ τεστ η ακόμη και το PCR τα οποία είναι αναξιόπιστα. Για το PCR διαβάστε αυτο το δημοσίευμα Δικαστήριο Πορτογαλίας «Αναξιόπιστα» τα τεστ PCR για τον κορωνοϊό και «παράνομη» η καραντίνα.

Για δε τα Ραπιντ κ.α  τα εχει ομολογήσει και ο Εθνικός Σωτήρας ΤΣΙΟΡΔΑΣ πριν παρει τις ΒΑΛΙΤΣΕΣ με τα λεφτα απο τις Φαρμακοβιομηχανίες και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ακούστε εδω την επιβεβαίωση της Απάτης με τα Τεστ απο τον Σωτήρη Τσιόρδα. Το video φρόντισαν να

το κατεβάσουν απο το You Tube. Πατήστε PLAY.


Μην ξεχνάτε οτι οι Θάνατοι που μας παρουσιάζουν είναι απο ολες τις αιτίες και τους βαφτίζουν Κορωνοιός είναι λιγότεροι  στο σύνολο της χρονιάς που διανύουμε βάσει του ΕΟΔΥ δηλαδή των στοιχείων που δίνει Κρατική Υπηρεσία απο το 2019 αρα δεν υπάρχει πανδημία και ο ιός δεν είναι επικίνδυνος στο βαθμο που μας τον παρουσιάζουν.

Με μια απλή ερευνα ο καθένας μας μπορεί να βρει στο διαδίκτυο το Οργανωμένο σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας με πρόσχημα τον ιό και τους επερχόμενους ιους ..Η μάσκα είναι σύμβολο Υποταγής και προπομπός του Εμβολίου που δεν θα είναι ενα αλλα 4-5 ισως και περισσότερα..Αυτα θα έχουν την ουσια Λουσιφεράνση που θα μπορούν να βλέπουν πoιος το εχει κάνει..Ο απόλυτος έλεγχος με ουσίες μέσα που θα φέρνουν παρενέργειες αρρώστιες και τον πρόωρο θάνατο μας..

Ετοιμάζουν και Οικονομικό ΚΡΑΧ για να μας πάνε σε Ψηφιακό Νόμισμα για τον πλήρη ελεγχο μας και οποιος δεν θα εχει εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να μετακινηθεί να πληρωθεί η να αγοράσει ούτε καρφίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλα είναι λίγες…ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO

H KOINΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

O Ελληνικός Λαός είναι σε Ομηρία με συνεχόμενα Λοκ Ντάουν (Φυλάκιση)  με Τρομοκράτηση απειλές εκβιασμούς και στέρηση Ελευθερίας..Αν είμασταν σε ενα Δικαστήριο Ελεύθερου Κράτους και οχι υπο κατοχή το λέμε αρθρο 322 του Π.Κ

Άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα:

“Όποιος με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, βία ή απειλή βίας συλλαμβάνει, απάγει ή παράνομα κατακρατεί άλλον, έτσι ώστε να τον αποστερεί από την προστασία της πολιτείας και ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΑΓΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ή σε άλλη ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη”

popolaros.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Η αμαρτωλή ιστορία της εταιρείας που θα “σώσει” τον πλανήτη από τον “φονικό” ιό.(Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »