Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η δικηγόρος Sarah Luzia Hassel-Reusing ειδικευμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα (σύμφωνα με το ψήφισμα του ΟΗΕ 53/144) ετοιμάζει προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) στη Χάγη για την εφαρμογή του δόγματος σοκ με το πρόσχημα του κορονοιου

Η δικηγόρος ειδικευμένη  στα  ανθρώπινα δικαιώματα

(σύμφωνα με το ψήφισμα του ΟΗΕ 53/144) Sarah Luzia Hassel-Reusing ετοιμάζει προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) στη Χάγη για την εφαρμογή του δόγματος σοκ με το πρόσχημα της κορώνας. 

Η κατηγορία θα ασχολείται με μέτρα που έχουν φτάσει στη σοβαρότητα ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (άρθρο 7 Ρωμαϊκό Καταστατικό).  Οι πολίτες βλάπτονται στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας και συστηματικής πολιτικής για τον τρόπο της δολοφονίας εγκλημάτων (αναμ. Α), φυλάκισης ή άλλης σοβαρής στέρησης της σωματικής ελευθερίας κατά παράβαση των θεμελιωδών κανόνων του διεθνούς δικαίου (λ. Ε), βασανιστήρια  (lit. f), δίωξη (lit. h) και άλλες απάνθρωπες πράξεις παρόμοιου χαρακτήρα που σκόπιμα προκαλούν μεγάλο πόνο, ή σοβαρό τραυματισμό στο σώμα ή στην ψυχική ή σωματική υγεία (lit. k).  Τα μέτρα σοκ εξυπηρετούν δύναμη, ιδεολογία και συμφέροντα κέρδους διαφόρων κύκλων, που αλληλεπικαλύπτονται μεταξύ τους.

 Η ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπογραμμίζει:

«Τα θύματα και οι σοβαρές ζημιές στην υγεία από τα μέτρα στεφανιαίας σοκ υπάρχουν παγκοσμίως σε ό, τι αφορά τον τρόπο της πείνας (το 2020 αναμένεται 130.000.000 επιπλέον άτομα με έντονη πείνα σύμφωνα με εκτίμηση του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων από τον Απρίλιο του 2020)  Επίσης, οι καθυστερημένες χειρουργικές επεμβάσεις συμβάλλουν σε αυτή τη ζημιά, μεταξύ των οποίων περίπου 50.000 χειρουργικές επεμβάσεις καρκίνου στη Γερμανία, καθώς και απομόνωση, σοκ και οικονομική καταστροφή.  Επίσης, οι ενισχυμένες μάσκες μπορούν να προκαλέσουν σωματικές και ψυχολογικές βλάβες.  Επιπλέον, αξιοσημείωτα, τα θύματα σε σχέση με την υπερδοσολογία φαρμάκων και με την πρόωρη επεμβατική αναπνοή έχουν χρησιμοποιηθεί για την προπαγάνδα σοκ. "

 Οι στερήσεις της σωματικής ελευθερίας είναι, από την άποψη του υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδιαίτερα η απομόνωση των κατοίκων των βρεφονηπιακών σταθμών και της καραντίνας, ιδίως η απομόνωση των παιδιών εντός της οικογένειας με την απειλή να τα κρατήσουν υπό κράτηση, αυστηροί περιορισμοί κυκλοφορίας και  εσκεμμένες αυτοαποκλήσεις ως αποτέλεσμα του τραυματισμού που προκαλείται από την προπαγάνδα σοκ.  Ως βάση για όλα αυτά εξυπηρετεί ένα τεστ PCR, το οποίο δεν έχει επίσημη επικύρωση, και έτσι είναι αμφισβητήσιμο από ιατρική και από νομική άποψη.

 Το έγκλημα της δίωξης εκπληρώνεται ιδίως από την οικονομική καταστροφή ολόκληρων κλάδων της οικονομίας μέσω διακοπής λειτουργίας και με επιβολή εξαναγκασμένων μασκών που είναι κακό για τις επιχειρήσεις.  Εκπληρώνεται επίσης από τη ρητορική μίσους και τη στοχευμένη οικονομική καταστροφή γιατρών, δημοσιογράφων, bloggers και ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Από την άποψη της κυρίας Hassel-Reusing, είναι επίσης η περίπτωση που αφορά παιδιά, ηλικιωμένους και άλλες ομάδες, οι οποίες υφίστανται διακρίσεις σκληρότερα από άλλους στο πλαίσιο των άλλων εγκλημάτων σύμφωνα με την τέχνη.  7 Ρωμαϊκό καταστατικό.

 Η απενεργοποίηση και η διαγραφή ιστότοπων και καναλιών και μεμονωμένων βίντεο, τα οποία ενημερώνουν για το Sars-Cov-2 ή για τα μέτρα σοκ, μπορούν, από την άποψη του υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να είναι εξάρτημα εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εάν  μι.  σολ.  Με αυτόν τον τρόπο η ενημέρωση των θυμάτων είναι απογοητευμένη, εάν διευκολυνθεί η διείσδυση των εγκλημάτων ή εάν παρεμποδίζεται η συλλογή πληροφοριών που είναι σημαντικές για την έρευνα βάσει του ποινικού δικαίου.

 Τα βασανιστήρια, στο πλαίσιο των μέτρων σοκ, διαπράττονται ιδίως με τον τρόπο ψυχολογικών βασανιστηρίων (συγκρίνετε τον πίνακα του καθηγητή Biderman στη σελίδα 53 της «Έκθεσης για τα βασανιστήρια» 1975, Διεθνής Αμνηστία), μεταξύ των οποίων βασανιστήρια απομόνωσης,  μονοπώλιο της αντίληψης, της έκθεσης, της επίδειξης της «παντοδυναμίας», των απειλών και των υποβαθμίσεων, και στον τρόπο της «μαθημένης αδυναμίας», σύμφωνα με τον καθηγητή Lieberman.

 «Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν, επειδή έχουν χειραγωγηθεί με σοκ και μονόπλευρη συμβουλευτική, όπως φαίνεται από την εφημερίδα« Wie wir Covid-19 unter Kontrolle bekommen »(« Πώς παίρνουμε τον Covid »)  -19 υπό έλεγχο), το οποίο δημιουργήθηκε για την άσκηση πίεσης στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών «, έτσι ο Χάσελ-Επαναχρησιμοποίηση.

 Η κατηγορία θα κατευθύνει την προσοχή σε εκείνους τους υπεύθυνους, οι οποίοι χειραγωγούν την αντίληψη του κοινού και των υπευθύνων λήψης αποφάσεων, καθώς και σε εκείνους, προς όφελος των οποίων γίνεται χειραγώγηση, έτσι ο Hassel-Reusing.  Υπάρχουν, από τη γνώση μας, πολλοί μάλλον ιδιώτες δράστες, που έχουν κάποια από τα περιουσιακά τους στοιχεία σε σημεία συντονισμού του κράτους, των μέσων ενημέρωσης και των διεθνών οργανισμών, και οι ακριβείς ταυτότητες ορισμένων από τους κύριους δράστες πιθανότατα θα εμφανιστούν στο  πορεία των ερευνών βάσει του ποινικού δικαίου. "

 Για να μπορέσει το ICC να ξεκινήσει μια διαδικασία βάσει του ποινικού δικαίου και να καθορίσει τους δράστες, είναι απαραίτητο, να εξηγήσει το σύστημα και τη μεγάλη κλίμακα, και χρειάζεστε επίσης αρκετές μαρτυρίες από άτομα που έχουν υποστεί ζημιά, από τους συγγενείς τους ή από  μάρτυρες που έχουν παρατηρήσει μέρος του εγκλήματος.

 Οι μάρτυρες καλούνται να απευθυνθούν στον υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή στον δικηγόρο Viviane Fischer.

 «Στείλτε τις μαρτυρίες σας γραπτώς και με υπογραφή με ρητή άδεια για τη χρήση της κατηγορίας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με τα μέτρα σοκ σοναρίσματος και με υπογραφή στη Sarah Luzia Hassel-Reusing, Thorner Str.  7, 42283 Wuppertal, ή στον δικηγόρο Viviane Fischer, Waldenserstr.  22, 10551 Βερολίνο.

 Στείλτε τις μαρτυρίες σας, αν είναι δυνατόν, στα γερμανικά και στην αγγλική γλώσσα, επειδή τα γερμανικά δυστυχώς δεν είναι επίσημη γλώσσα στο ICC. "

https://unser-politikblog.blogspot.com/.../charge-to...

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »