Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Τα “πειραματόζωα” δεν αντιδρούν και αυτοί συνεχίζουν…για τον εμβολιασμό Φόλα!!

 Ότι έκαναν οι ναζί στους Εβραίους θα κάνουν και σε εμας..Ο Σόρος και η παρέα του οι οπαδοί μείωσης πληθυσμού με τα υπαλληλάκια τους εδω την δήθεν “Ελληνική” Κυβέρνηση μας πέρασαν τις μάσκες μας έκοψαν σχεδόν ολα τα δικαιώματα μας και δεν έχουμε αντιδράσει…Τα προβατάκια τρέχουν για δωρεάν Τεστ και παίζουν το παιχνίδι τους.

Η λήψη DNA για Τεστ  είναι παράνομη ομως ο φόβος και ο τρόμος που σπέρνουν  διώχνει τη λογική σκέψη. Δυστυχώς είναι πολλοί που ΣΚΥΒΟΥΝ!!!

Φυσικά και θα συνεχίσουν μέχρι να γίνουμε ρομποτάκια και να μας τρυπήσουν με τα εμβόλια για να μας πεθαίνουν οταν θέλουν..

Το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan που “ξέφυγε” ο ιός  ανήκει στη Glaxo,που κατά σύμπτωση είναι και ιδιοκτήτρια της Pfizer με το εμβόλιο φόλα που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά της Black Rock που μαζεύει τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά και της Open Foundation Society του καμπαλιστή σατανά Σόρος που κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα συμφέροντα η γερμανική εταιρεία Winterthur που έκτισε το κινέζικο εργαστήριο που κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz και κατά σύμπτωση την έχει μεγαλομέτοχος ο κολοσσός Vanguard που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες της Ελλάδας και διαχειρίζεται το 1/3 του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.
Που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Bill Gates που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του ΠΟΥ.
Το εμβόλιο ΦΟΛΑ της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C (-94F), το οποίο είναι πολύ πιο κρύο από τον Βόρειο Πόλο. Εάν δεν αποθηκευτεί σε αυτήν τη θερμοκρασία, τα συστατικά του αρχίζουν να διασπώνται και δεν λειτουργεί.Το εμβόλιο βασίζεται σε νανοσωματίδια λιπιδίων που προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στο σώμα, οδηγώντας σε σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και  ΘΑΝΑΤΟ.Τα ανοσοενισχυτικά που εχουν χωμένα μεσα σε αυτα προκαλούν  ποσοστό στειρότητας 97% σε γυναίκες που παίρνουν το εμβόλιο.Οι θάνατοι από το εμβόλιο του Coronavirus θα χαρακτηριστούν ως θάνατοι covid-19 για να συνεχιστεί η απάτη.

Το σχεδίασαν χρονια πριν και μπορεί οποιος θέλει να τα ψάξει να τα βρει στο διαδίκτυο πριν το κλείσουν. Τα δικα μας παρανοικά εκτελεστικά τους Ναζίδια συνωμοτούν  για να συντρίψουν την ανθρώπινη ελευθερία και να εργάζονται προς τον τελικό στόχο της μαζικής γενοκτονίας κατά της ανθρώπινης φυλής.Και ολα αυτά για εναν ιο που δεν εχει θνησιμότητα πάνω απο 1 με 2% Παγκοσμίως.

Ο Μπιλ Γκέιτς αναμφίβολα πανηγυρίζει τώρα, ακόμη και πριν αρχίσουν οι μαζικοί θάνατοι.
Ετσι αρχιζει η τρομοκρατία η τεχνητή αύξηση των κρουσμάτων και των νεκρών και οι νέες απαγορεύσεις..Ηδη ο πληρωμένος Μαγιορκίνης αναφέρθηκε στην Οικογένεια που είναι ο πυρήνας μετάδοσης του ιού!!! Διαβαστε τι είπε: «Ο ιός χρησιμοποιεί σαν όχημα τη δομή της ελληνικής οικογένειας. Πέρασε από την ομάδα των 20-30ρηδων στις μεγαλύτερες γενιές και συντηρείται εντός των νοικοκυριών» Αυτα τόνισε ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ απο τις Φαρμακοβιομηχανίες και την Κυβέρνηση καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Κυβέρνησης  Γκίκας Μαγιορκίνης κατά την “Τρομοκρατική” ενημέρωση για τον κορωνοϊό.
Τα υπόλοιπα πληρωμένα Ναζίδια αρχίζουν και λενε ΝΑΙ ετσι είναι εξετάσαμε τα κόπρανα στην αποχέτευση γι αυτό κανένας εξω .Στα Μάρκετ θα ψωνίζουν ενα άτομο απο κάθε οικογένεια μια φορά το μηνα η με ντελίβερυ..Μάσκα και στο σπίτι και οχι πάνω απο 3-4 άτομα  και με ΜΑΣΚΕΣ μέσα στις οικίες μας ..Την Αστυνομία θα την στέλνουν να μπουκάρει στα σπίτια μας για ελεγχο..
Μας πανε ολοταχώς στον εμβολιασμό Φόλα δηθεν οτι δεν ειναι υποχρεωτικός αλλά με κάρτα εμβολιασμένου και μητρώο  που θα σε αποκόβει απο κάθε συναλλαγή ..Δηλαδή χρησιμοποιούν τέχνασμα απο την πίσω πόρτα..και μάλιστα οταν έχουν ψηφίσει Νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινές που φθάνουν τα 10 χρόνια Φυλάκιση!!Οι πληροφορίες αναφέρουν για αρκετούς εμβολιασμούς..
Ο Νόμος για απομόνωση ατόμων της οικογενείας υπάρχει…Μας ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ..ΑΝ ΔΕΝ  τους τελειώσουμε τώρα θα μας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ αυτοί..
Άρθρο του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »