Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Τραγουδώντας στις φυλακές της «δημοκρατίας»

Ο Υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls ισχυρίζεται ότι η γαλλική αστυνομία συνέλαβε 350 άτομα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πριν και μετά την ογκώδη διαδήλωση κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματος υιοθεσίας. Οι συλληφθέντες είναι "άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα" κατά τον υπουργό. Από τους 350 που συνελήφθησαν οι 250 τέθηκαν υπό κράτηση. (...) 


Ο Valls πιστεύει ότι «χωρίς την μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων (4.500 αστυνομικοί!), η βία θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου». 


Το τεσσάρων λεπτών βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μερικούς από αυτούς τους «επικίνδυνους» που
συνελήφθησαν την Κυριακή το βράδυ να περνάνε την ώρα τους τραγουδώντας. Ένα νεαρός είναι ντυμένος σαν έντομο, και λέει ότι ακόμα και τα έντομα έχουν μια μητέρα και έναν πατέρα!




Το κείμενο στο βίντεο λέει :



Στις 26 Μαΐου, στο τέλος της βραδιάς, δύο λεωφορεία της αστυνομίας γέμισαν με νέους που συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν μέσω της rue de l'Université και περίμεναν στο πεζοδρόμιο για να ανοίξει ο δρόμος.



Αυτοί οι λίγοι από τις «πολλές εκατοντάδες άτομα, ως επί το πλείστον μέλη της ακροδεξιάς και του κινήματος της Ταυτότητας (identitaires)...», σύμφωνα με τον Manuel Valls, τέθηκαν υπό κράτηση στο αρχηγείο της αστυνομίας στην rue de l'Evangile, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.


Αυτοί οι «επικίνδυνοι εγκληματίες» θα περάσουν τη νύχτα παραμένοντας υπό κράτηση και στη συνέχεια θα αποσταλούν σε όλα τα αστυνομικά τμήματα στο Παρίσι και τα περίχωρά για να εξετασθούν.


Βλέπουμε ανήλικους, όμορφα κορίτσια και έξυπνα αγόρια που τραγουδούν και γελούν όλη τη νύχτα. Ο λόγος της σύλληψης; "Συγκεντρώθηκαν παρά την διαταγή της αστυνομίας να διαλυθούν."




Είμαι γάιδαρος. Ψήφισα Ολάντ.



ΚΟ: Προσωπικά έχω μείνει έκπληκτός από την μαχητικότητα και το σθένος των νεαρών Γάλλων που υπερασπίζονται την οικογένεια. (Δεν είναι ΚΑΤΑ των ομοφυλόφιλων, αλλά ΥΠΕΡ της οικογένειας, δηλαδή υπέρ της λογικής, υπέρ της ζωής). Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπεις τέτοιο πάθος σε νέους που έχουν φάει τόνους μεταμοντέρνας αντιχριστιανικής και αντεθνικής προπαγάνδας σε ένα κλασσικό «κοσμικό» κράτος. Αποδεικνύεται δε η υποκρισία όσο και ο φόβος του διεφθαρμένου συστήματος (δέσμιο νέο-αριστερών φαντασιώσεων) που τηρεί σιγή ιχθύος μπροστά σε αυτόν τον ξεσηκωμό. Εάν οι νέοι αυτοί έβγαιναν με κουκούλες και μολότωφ και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, θα είχαν γίνει αναφορές και αφιερώματα σε όλα τα κατεστημένα περιοδικά, εφημερίδες και mediaκαι πολλοί θα μιλούσαν για «εξέγερση των νέων», «νέο Μάη», αναλύσεις του στυλ «οι νέοι είναι σε απόγνωση», «η βία γεννά βία» και λοιπές νέο-αριστερές αηδίες. Για όσους δεν ξέρουν, ο εκλεκτός του MisterAlexisγκουλαγκοφρόνος Ζίζεκ είχε μιλήσει για «θεία βία» όταν καιγόταν η Αθήνα από τους μπαχαλάκηδης. Τώρα όμως έχουν πιει το αμίλητο νερό. Ψάχνουν δε να βρουν κανένα ξυρισμένο κεφάλι για να τα φορτώσουν στους «φασίστες» και τους «νεοναζί» ή κανένα χτυπημένο ομοφυλόφιλο (συνήθως από μουσουλμάνους) για να πουν περί έξαρσης της «ομοφοβίας». Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ευγνωμονούν τον Ολάντ για το καλό που έκανε. Να ξεσηκώσει ένα κόσμο και κυρίως μια νεολαία, να την βγάλει στους δρόμους και να καλλιεργήσει μεταξύ τους ένα πνεύμα αγωνιστικότητας και αλληλεγγύης σε μια εποχή απάθειας, ατομισμού και υλισμού. Μήπως πρέπει να προσευχόμαστε να κυβερνήσει ο Mr. Alexis; (Αν και θα προτιμούσα Ρεπούση).



Προσέξτε και δύο τρία σημεία που έχουν σημασία: Οι γαλλικές σημαίες ήταν άφθονες σε αυτές τις διαδηλώσεις. Κάτι που δεν συμβαίνει σε διαδηλώσεις υπέρ του «γάμου» των ομοφυλόφιλων ή σε διαδηλώσεις «κατά της κρίσης» του στυλ “Occupy..” που είδαμε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων που ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους είναι χριστιανοί ή έχουν τουλάχιστον σεβασμό στην χριστιανική κληρονομιά της χώρας τους. Σχεδόν όλοι δε είναι λευκοί Γάλλοι (Δεν είδα πουθενά μαύρο αν και υπάρχουν σήμερα πάρα πολλοί μαύροι Γάλλοι). Το αυθόρμητο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι σαφώς η Νέα Τάξη μισεί να έχει απέναντί της ένα λαό με Ομοιογένεια και Ταυτότητα. Αυτή είναι η αλήθεια. Εάν αυτό είναι «ρατσιστικό» δεν ξέρω. Περιμένω με αγωνία να μου το πει ο Ρουπακιώτης.




<<<     Μαρία Ρεπούση : εξάμβλωμα αυθάδειας 



 Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »