Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Για να μην σοκάρονται εύκολα, στην προσφιλή μου εφημερίδα, από τους πάγους της Αρκτικής...

Υπάρχει κάποιος στην Ναυτεμπορική που σοκάρεται εύκολα με τους πάγους της Αρκτικής. Το ότι οι πάγοι στην Αρκτική είναι μειωμένοι τα τελευταία χρόνια, το γνωρίζω. Όπως γνωρίζω ότι οι πάγοι στην Ανταρκτική δεν έχουν αλλάξει μεταξύ 1979 και 2010. Ή ότι όσα στοιχεία ξέρω δείχνουν ότι οι πάγοι αυξάνονται και μειώνονται διαχρονικά. Αυτός που σοκάρεται, θέλει απλά να σας θυμίζει ότι κάτι σοκαριστικό γίνεται και λιώνουν οι πάγοι και να ξεχνάτε ότι σας κόβουν τον μισθό ή την σύνταξη. Αλλά προσέξτε την φρασεολογία:
" Όλοι γνωρίζουν ότι οι θαλάσσιοι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν. Με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Δεν λιώνουν μόνο με την εναλλαγή των εποχών, αλλά συρρικνώνονται χρόνο με το χρόνο, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για μια Αρκτική χωρίς θαλάσσιο πάγο το αργότερο έως το 2080..."

Κλασσική φρασεολογία παπαγάλου: Ποιοι "όλοι"; Πόσο γρήγορους ρυθμούς; Σε σχέση με πότε; Με πριν 30 χρόνια; 100 χρόνια; 300 χρόνια; Και τι θα έλεγε ο παπαγάλος εάν ζούσε το 1975; Και γιατί η "Ν" δεν έβαλε ολόκληρη την εικόνα που έδειχνε πόσο πολύ πάγο είχε το 1980; Ορίστε (και μεγαλώνει με κλικ):




Αν ζούσε ο παπαγάλος το 1975, θα σας έλεγε ότι έρχονται παγετώνες και το τέλος του κόσμου. Εκτός από το εξώφυλλο του TIME της εποχής, κυκλοφόρησαν και βιβλία για το θέμα (τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο, αλλά τώρα που υπάρχει, χαμός):



Από το 1971 προειδοποιούσαν ότι "σε 50-60 χρόνια θα είχαμε καταστροφικό αιώνα παγετώνων". (Και εδώ):




Μεταξύ 1970 και 1980 προφανώς έκανε κρύο και το 1980 είχε πολύ πάγο στην Αρκτική. Και πόσο πάγο είχε πριν το 1970; Δεν έχω ιδέα, αλλά να μία φωτό υποβρυχίου στην χωρίς πάγο Αρκτική το 1958(!):




Και, πάντα στην προσπάθειά μου να ξεσοκάρω τον σοκαρισμένο, πόσο πάγο είχε η Αρκτική το 1922; Αυτό σας το έχω ξαναπεί, αλλά για τον σοκαρισμένο από τους λιωμένους πάγους της Αρκτικής, θα σας το ξαναπώ (μεγαλώνει με κλικ):


1922: Ριζικές αλλαγές στο κλίμα. Πρωτάκουστες υψηλές θερμοκρασίας στην Αρκτική. Ποτέ δεν έχει παρατηρηθεί ξανά τόσος λίγος πάγος, και ποτέ ωκεανογραφικά πλοία δεν μπόρεσα να πάνε τόσο βόρεια. Χαχαχαάαααχα!

Την είδηση αυτή (χωρίς το σοκ) και όποια σχετική ανάλυση, γραφήματα κλπ μπορείτε να την δείτε εδώ. Και, αγαπητή "Ν", όποτε σας ταΐζουν τέτοιες ανοησίες, ρίχνετε και μία ματιά... Και θα έπρεπε να στείλω και ένα λινκ στο Αστεροσκοπείο. Τι πλάκα...
Ο Λάλας υποψήφιος Βουλευτής του Πασόκ, και ο Ζερεφός της ΝΔ... (Aυτοί σας τις διοχετεύουν τις αρλούμπες;) 
http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_8419.html
ΠΗΓΗ http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2012/03/blog-post_7015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »