Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Θα κοροϊδεύουμε τον Χριστό, αλλά όχι τον Μωάμεθ», λέει το αφεντικό του BBC

The Christian Institute / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο επικεφαλής του BBC, Mark Thompson, παραδέχεται ότι το κανάλι του δεν θα κορόιδευε τον Μωάμεθ, όπως κοροϊδεύει τον Ιησού.

Δικαιολόγησε τον εκπληκτικό αυτόν ισχυρισμό θρησκευτικών προκαταλήψεων με τον υπαινιγμό ότι το να κοροϊδέψεις τον Μωάμεθ θα μπορούσε να έχει την "συναισθηματική δύναμη" μιας "γκροτέσκας παιδικής πορνογραφίας".

Αλλά είναι σωστό να κοροϊδεύεις τον Ιησού, επειδή, είπε, ο Χριστιανισμός έχει "μεγάλες πλάτες" και "λιγότερους δεσμούς με την εθνότητα".

Ο Thompson λέει το BBC

δεν θα έχει ποτέ μια εκπομπή σαν το ‘Jerry Springer The Opera’ - μια αμφιλεγόμενη μουσική εκπομπή που χλεύαζε τον Ιησού - αν ο στόχος της ήταν ο Μωάμεθ.

(Σx. ΚΟ: Σε κάποια σκηνή αυτής της αηδίας, εμφανίζεται ένας χοντρός μαύρος που φοράει πάνες, που παίζει τον «Χριστό», να βρίζει και να λέει ότι είναι "λίγο gay". Βλέπε και: Το BBC είναι αντιχριστιανικό, σύμφωνα με έρευνα)



Αυτά τα είπε σε μια συνέντευξή του για ένα ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Ο Thompson δήλωσε: «Το θέμα είναι ότι για ένα μουσουλμάνο, μια απεικόνιση, ιδιαίτερα μια κωμική ή μειωτική απεικόνιση, του Προφήτη Μωάμεθ θα είχε τη συναισθηματική δύναμη ενός κομματιού γκροτέσκας παιδικής πορνογραφίας."

Κάποιος εκπρόσωπος από το BBC δεν ήταν διαθέσιμος για να κάνει σχόλια.

Πέρυσι ο πρώην παρουσιαστής του BBC News, Peter Sissons, είπε ότι οι Χριστιανοί είναι «δίκαιο» (‘fair game’) να προσβάλλονται, ενώ οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να θιγούν.



Ο κ. Sissons, του οποίου τα απομνημονεύματα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Daily Mail, είπε: «Το Ισλάμ δεν πρέπει να θιγεί σε καμία περίπτωση, αν και οι Χριστιανοί είναι δίκαιο να προσβληθούν, επειδή δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό και αν προσβληθούν».

Ο πρώην παρουσιαστής ανέφερε επίσης ότι το προσωπικό δεν θα έχει καλή σταδιοδρομία, εάν δεν ακολουθεί τη νοοτροπία του BBC.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
το είδα http://redskywarning.blogspot.com/2012/03/bbc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »