Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΗΠΑ: Είναι η νέα κωμική σειρά του ABC ένα εβραϊκό «έγκλημα μίσους» κατά των χριστιανών;

Του Rev. Ted Pike (National Prayer Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχεδόν 60 έθνη διέπονται από τους νόμους περί «εγκλημάτων μίσους» της Εβραϊκής Anti-Defamation League. Σε όλα τα αυτά τα μέρη εκτός της Αμερικής, ο ορισμός που δίνει η ADL για ένα «έγκλημα μίσους» είναι η δημόσια έκφραση "μίσους ή περιφρόνησης κατά των μελών μιας αναγνωρίσιμης ομάδας."

Αυτός ο ορισμός απεικονίζεται τέλεια στη νέα «κωμική σειρά» “Good Christian Bitches” (GCB) που σημαίνει «Καλές Χριστιανές Σκύλες», της εβραϊκής Disney / ABC. 

Πόσοι χριστιανοί άραγε θα θεωρήσουν ότι ανήκουν σε αυτή την "αναγνωρίσιμη ομάδα" που περιφρονείται;
Το γκρουπ Disney / ABC διευθύνεται από τον Robert Iger, Εβραίο. Ο εκτελεστικός παραγωγός του GCB είναι ο Darren Star, Εβραίος ομοφυλόφιλος. Άλλα πρόσωπα της παραγωγής του είναι ο Alan Poul, επίσης, Εβραίος ομοφυλόφιλος και ο Aaron Kaplan, Εβραίος.

Είδα το πρώτο επεισόδιο που

βρήκα ότι αυτή η «κωμική σειρά» πληροί όλα τα κριτήρια της ADL για να χαρακτηρισθεί «έγκλημα μίσους»: Η σειρά βασίζεται στην προκατάληψη εναντίον του Χριστιανισμού. Οι Χριστιανοί είναι αρνητικά στερεότυπα. Εκφράζει την αδιαλλαξία χλευάζοντας την περιοχή που μένουν Ευαγγελικοί Χριστιανοί (η λεγόμενη Bible-belt). Περιθωριοποιεί τους ευαγγελικούς χριστιανούς ως μια ομάδα που είναι "έξω" από την επικρατούσα τάση: γελοίοι και άξιοι περιφρόνησης για την υποκρισία τους, τον χονδροειδή υλισμό τους, την εκδικητικότητα και την κρυμμένη ανηθικότητά τους.
Ο όρος «Εβραίο-Αμερικάνα Πριγκίπισσα» (“Jewish American princess” ) η “JAP” έχει γίνει γνωστός στη λαϊκή κουλτούρα, για να χαρακτηρίσει το εβραϊκό αντίστοιχο των γυναικών σε αυτή την διαστρεβλωμένη κωμική σειρά του ABC: ύπουλη, υλίστρια, ρηχή, κουτσομπόλα. Αλλά δεν θα δείτε ποτέ μια κωμική σειρά για αυτές.

Το 2004, η Urban Outfitters δημιούργησε ένα t-shirt που έγραφε, «Ο καθένας αγαπά μια Εβραία», (“Everyone loves a Jewish girl”) διακοσμημένο με σύμβολα του δολαρίου και πορτοφόλια. Η Anti-Defamation League κινητοποιήθηκε και φώναξε αμέσως "αντισημιτισμός!" Και το t-shirt αμέσως αποσύρθηκε. Αυτά για ένα t-shirt. Φανταστείτε την αντίδραση εάν ήταν μια κωμική σειρά τηλεόραση με πρωταγωνιστές δημοφιλείς primetime ηθοποιούς! Ωστόσο, αφού το GCB είναι για χριστιανές χριστιανών γυναίκες, δεν ακούγεται κιχ.

Διάβασε και: ΗΠΑ: "God Christian B*tches". Η νέα δηλητηριώδης σειρά του ABC
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
το ειδα http://redskywarning.blogspot.com/2012/03/abc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »