Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η Ιρλανδία θα σφάξει εκατομμύρια αγελάδες για να «σώσει τον πλανήτη»

Η διεισδυμένη στο WEF χώρα, η Ιρλανδία, ανακοίνωσε σχέδια για τη σφαγή εκατομμυρίων αγελάδων ως μέρος ενός σχεδίου μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στη χώρα.

Οι Ιρλανδοί νομοθέτες ενέκριναν τα σχέδια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και είπαν ότι θα θανατώσουν αρχικά 200.000 αγελάδες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της υπερθέρμανσης του πλανήτη που έθεσε το Νταβός:

Η ιρλανδική κυβέρνηση εξετάζει μια πρωτοβουλία να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των γαλακτοπαραγωγών αγελάδων προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της για την κλιματική αλλαγή.

Στόχος της μείωσης των εκπομπών από τη γεωργία στην Ιρλανδία κατά ένα τέταρτο έως το 2030 έχει τεθεί από την κυβέρνηση.

Μια πρόταση για να επιτευχθεί αυτό είναι η μείωση του εθνικού κοπαδιού γαλακτοπαραγωγής κατά 10%, που ισοδυναμεί με την αφαίρεση 65.000 αγελάδων ετησίως για τρία χρόνια, σύμφωνα με την Irish Independent.

Ο υπουργός γεωργίας Charlie McConalogue είπε στον

ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE Morning Ireland ότι μια ομάδα γαλακτοκομικών προϊόντων με εκπροσώπους αγροτών εξετάζει μια σειρά επιλογών για τη μείωση των εκπομπών στο αγρόκτημα.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Το Υπουργείο Γεωργίας της Ιρλανδίας απάντησε στις αναφορές.

Via  The Irish Mirror :

Το Υπουργείο Γεωργίας είπε ότι μια έκθεση που περιγράφει μια μείωση κατά 200.000 στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής ήταν ένα «έγγραφο μοντέλου».

Αναφέρθηκε χθες ότι οι αγελάδες θα έπρεπε να «θανατωθούν» με κόστος 600.000 ευρώ για τους φορολογούμενους τα επόμενα τρία χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι για τις κλιματικές εκπομπές.

Η Farming Independent είπε ότι έλαβε τα στοιχεία στην έκθεσή της από εσωτερικό έγγραφο μέσω ενός αιτήματος για την ελευθερία της πληροφόρησης.

thepeoplesvoice.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »