Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ σε μπαγκλαντεσιανό εστιατόριο! – «Να μας ψηφίσετε και εμείς θα σκύψουμε στα προβλήματά σας»!

%ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%82


Η ομιλία καλύφθηκε από ειδησεογραφικό κανάλι του Μπαγκλαντές!

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το ειδησεογραφικό Comilla News του Μπαγκλαντές κάλυψε την προεκλογική εκδήλωση του Χάρη Θεοχάρη -που εκπροσωπούσε όλη τη ΝΔ- στο εστιατόριο του Τζαχίρ Ντάκουα.

%ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%82

«Να ενημερώσετε όλους τους γνωστούς, να πάτε απο πόρτα σε πόρτα, να μεταδώσετε το μήνυμα να ψηφίσουν τη ΝΔ».

Ο Χ.Θεοχάρης υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των κοινοτήτων (αναφέρονται), πως η ΝΔ θα σκύψει στα προβλήματά τους & θα φτιαχτεί μια επιτροπή για την εξυπηρέτηση τους!

Σημειώνεται ότι το 2019 η ΝΔ προεκλογικά υπόσχονταν άμεσες απελάσεις για τους

παράνομους μετανάστες.


Η εκδήλωση έγινε στις 13/5 στο εστιατόριο του Τζαχίρ Ντάκουα από το Μπαγκλαντές ο οποίος θεωρείται ημαντική προσωπικότητα της κοινότητας & είναι και ιδιοκτήτης ΜΚΟ.

Προσκεκλημένοι του ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Χ.Θεοχάρης & το στέλεχος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Γ.Δημόπουλος.


Το παρών έδωσαν εκρόσωποι από τις κοινότητες όχι μόνο του Μπαγκλαντές, αλλά και της Νιγηρίας, και του Πακιστάν (Με το Πακιστάν το Μπαγκλαντές διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς καθώς μέχρι το 1971 αποκαλούνταν Ανατολικό Πακιστάν και ήταν μέρος της πακιστανικής επικράτειας).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και γνωστοί Πακιστανοί “δημοσιογράφοι”.

Δεξιά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, ο Syed Jamil, πολύ γνωστός των υπουργών της ΝΔ.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...

    5000 χρόνια Ελληνικό DNA! Η νέα μελέτη κορυφαίων γενετιστών του κόσμου κλείνει τα στόματα κάποιων απαράδεκτων τύπων που δηλώνουν ότι είμαστε απόγονοι των Οθωμανών ή και κάποιων άλλων που μας λένε μπάσταρδους Αφρικανούς!

    https://twitter.com/dstefanos/status/1664883496505032709

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »