Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιγάντια και ΞΑΦΝΙΚΗ αύξηση θανάτων συμπίπτει με τους εμβολιασμούς – ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Στην Γερμανία ζητούν εδώ και τώρα ΕΡΕΥΝΕΣ! Στην Ελλάδα ούτε ΑΝΑΣΑ!!!

Ο βουλευτής του γερμανικού AfD Martin Sichert και ο αναλυτής δεδομένων Tom Lauser αποκάλυψαν μια τεράστια και ξαφνική αύξηση στους ανεξήγητους θανάτους με βάση τα τριμηνιαία στοιχεία θανάτου από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) από το 2016 έως το 2022.

Ο Μάρτιν Σίχερτ, εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, σημείωσε:

«Στην πραγματικότητα, από το πρώτο τρίμηνο του 2021, είχαμε περισσότερους αιφνίδιους και απροσδόκητους θανάτους κάθε τρίμηνο από ό,τι σε οποιοδήποτε τρίμηνο από τα προηγούμενα χρόνια – επομένως συνολικά, υπερτετραπλάσια αύξηση των ξαφνικών και απροσδόκητων θανάτων».

Αν και τα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πούμε με βεβαιότητα ότι η αύξηση των θανάτων σχετίζεται με μαζικούς εμβολιασμούς κατά του COVID-19, δεδομένο είναι η απότομη αύξηση συνέπεσε με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Ως ιδιαίτερα σκανδαλώδες, ο Sichert περιγράφει το γεγονός ότι ούτε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ούτε το

Ινστιτούτο Robert Koch έχουν αξιολογήσει αυτά τα δεδομένα μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την § 13 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να αξιολογούν τους διαγνωστικούς κωδικούς από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προσδιορίζουν πιθανούς κινδύνους με τα εμβόλια.

Το AfD αναφέρει: «Από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν ζητηθεί ούτε αξιολογηθεί».

Εάν μπορεί πράγματι να αποδειχθεί μια σύνδεση με τους μαζικούς εμβολιασμούς, τότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, εάν τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί έγκαιρα, είπε ο Sichert.

Σύμφωνα με το AfD, τα στοιχεία που τώρα έχουν αποκαλυφθεί απαιτούν άμεση έναρξη πλήρους διευκρίνισης και «άμεση αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, αυτοψίες όλων όσων πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα αλλά και υποχρεωτική καταγραφή της εμβολιαστικής κατάστασης όλων των θανόντων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »