Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Νανοσωματίδια, η τεχνολογία δεν είναι καλή ή κακή. Η χρήση της είναι το πρόβλημα.

 ΕΝΔΟΡΡΙΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΠΗΣ


Το οξείδιο του γραφενίου δίνει ώθηση στο νέο ενδορινικό εμβόλιο γρίπης
Ερευνητές στο Georgia State University και στο Emory University ανέπτυξαν ένα ενδορρινικό εμβόλιο γρίπης χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένη αιμοσυγκολλητίνη (HA), μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια των ιών της γρίπης, ως αντιγονιΦκό συστατικό του εμβολίου.
Δημιούργησαν επίσης ένα δισδιάστατο νανοϋλικό (νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου με λειτουργική πολυαιθυλενοϊμίνη ) και διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε ισχυρές επικουρικές (ανοσοενισχυτικές) επιδράσεις στα εμβόλια γρίπης που χορηγούνται ενδορρινικά.
Στη μελέτη μας, αναφέραμε για πρώτη φορά ότι τα δισδιάστατα νανοϋλικά οξειδίου του γραφενίου είχαν μια ισχυρή επικουρική επίδραση στην ενίσχυση των ανοσολογικών αποκρίσεων των εμβολίων ενδορρινικής αιμοσυγκολλητίνης (HA), δήλωσε ο Δρ Chunhong Dong, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και μεταδιδακτορικής έρευνας. Συνεργάτης στο εργαστήριο του Δρ. Baozhong Wang στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών.
Αυτή η μελέτη δίνει νέες ιδέες για την ανάπτυξη συστημάτων ενδορινικών εμβολίων υψηλής απόδοσης με δισδιάστατα νανοσωματίδια που μοιάζουν με φύλλα, είπε ο Dong.
Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου έχουν εξαιρετικές ιδιότητες για τη χορήγηση φαρμάκου ή την ανάπτυξη εμβολίου, όπως η εξαιρετικά μεγάλη επιφάνεια για φόρτωση αντιγόνου υψηλής πυκνότητας και το εμβόλιο έδειξε ανώτερες ανοσοενισχυτικές ιδιότητες in vitro και in vivo.
Η νανοπλατφόρμα θα μπορούσε εύκολα να προσαρμοστεί για την κατασκευή εμβολίων του βλεννογόνου για διαφορετικά παθογόνα του αναπνευστικού.
Η μελέτη, που διεξήχθη σε ποντίκια και κυτταροκαλλιέργεια, διαπίστωσε ότι τα νανοσωματίδια ενίσχυσαν σημαντικά τις ανοσολογικές αποκρίσεις στις επιφάνειες του βλεννογόνου και σε όλο το σώμα σε ποντίκια.
Οι ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις παρείχαν ανοσοπροστασία έναντι των προκλήσεων του ιού της γρίπης από ομόλογα (ίδια) στελέχη ιού και ετερόλογα (διαφορετικά) στελέχη ιού.
Τα αποτελέσματα είναι επίσης ελπιδοφόρα επειδή τα ενδορινικά εμβόλια γρίπης χωρίς βελόνες διαθέτουν ανώτερα υλικοτεχνικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά ενέσιμα εμβόλια, όπως η εύκολη χορήγηση με υψηλή αποδοχή από τους λήπτες και η αποφυγή βιοεπικίνδυνων αποβλήτων.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟY)



- Το οξείδιο του γραφενίου είναι μια ισχυρή τοξίνη που, όταν εισάγεται στο σώμα από διαφορετικές οδούς, προκαλεί
δημιουργία θρόμβων.
- Το οξείδιο του γραφενίου δημιουργεί πηκτικές επιδράσεις στο σώμα.
- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί μιτοχονδριακή βλάβη, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, πνευμονική ίνωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και καταιγίδα κυτοκινών.

- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και ως συνέπεια απώλεια όσφρησης (ανοσμία)

- Το οξείδιο του γραφενίου εξαπλώνεται και εξαπλώνεται ομοιόμορφα μέσω της πνευμονικής κυψελιδικής οδού,
δημιουργώντας αμφοτερόπλευρες πνευμονίες.

- Εάν οι μάσκες που περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου "αποσύρθηκαν" λόγω τοξικότητας και
πνευμονοπάθειες, πώς είναι δυνατόν να εμβολιάζεται ο πληθυσμός σε βιομηχανικές ποσότητες και
για ποιους σκοπούς;
Δυνητικά τοξικές μάσκες, με νανοσωματίδια γραφενίου, διανέμονται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς στο Κεμπέκ


- Οι μάσκες και οι γρήγορες δοκιμές PCR με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά.

- Αναπτύσσουν ενδορινικά εμβόλια «κατά της γρίπης» με νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου.


Τώρα έχουμε την τεχνολογία για να αναπτύξουμε εμβόλια που διαδίδονται μόνα τους

Self-Spreading Vaccines, Self-Amplifying mRNA Vaccines & COVID Vaccine Menstrual Disruption

Dr. Lieber: γραφένιο, νανοτεχνολογία σε διασύνδεση με ανθρώπινα κύτταρα, κινεζικές διασυνδέσεις... Καταδικάστηκε ΒΙΝΤΕΟ
- Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και επηρεάζουν την απόκριση των νευρωνικών συνάψεων του εγκεφάλου.




Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης νανοσωματιδίων για φαρμακευτικά σκευάσματα είναι η πιθανότητα διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (BBB). Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι το σημαντικό μειονέκτημα για τη συστηματική χορήγηση νανοσωματιδίων όσον αφορά την πιθανή τοξικότητα στον εγκέφαλο

Όταν αξιολογήθηκαν νανοσωματίδια με διαφορετικά χαρακτηριστικά επιφανείας, τα ουδέτερα νανοσωματίδια και οι χαμηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων βρέθηκαν να μην έχουν επίδραση στην ακεραιότητα του BBB, ενώ οι υψηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων και τα κατιονικά νανοσωματίδια ήταν τοξικές για το BBB. Τα ποσοστά πρόσληψης του εγκεφάλου, ανιονικών νανοσωματιδίων σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις ήταν ανώτερα από τα ουδέτερα ή κατιονικά σκευάσματα στις ίδιες συγκεντρώσεις. Ως εκ τούτου, το επιφανειακό φορτίο νανοσωματιδίων πρέπει να ληφθεί υπόψη για τοξικότητα και προφίλ διανομής εγκεφάλου (Lockman et al 2004).


Η χρήση νανοσωματιδίων ως φορέων φαρμάκων μπορεί να μειώσει την τοξικότητα του ενσωματωμένου φαρμάκου (Kim et al 2003), αν και δεν μπορεί πάντα να γίνει διάκριση μεταξύ του φαρμάκου και της τοξικότητας των νανοσωματιδίων.

In vitro παρατηρήσεις με κερατινοκύτταρα, μακροφάγα και μονοκύτταρα αίματος αποκάλυψαν την επαγωγή οξειδωτικού στρες σε αυτά τα κύτταρα μετά από έκθεση σε νανοσωματίδια (Shvedova et al 2003, Brown et al 2004).

Λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύονται για τα νανοσωματίδια, οι δοκιμές που συνήθως εκτελούνται για τον προσδιορισμό της τοξικότητας των προϊόντων μπορεί να μην επαρκούν για την ανίχνευση όλων των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών των νανοσωματιδίων.

Με βάση τις εμπειρίες στην εισπνοή τοξικολογίας, προτάθηκε μια σειρά δοκιμών για την αξιολόγηση της τοξικότητας των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται σε συστήματα διανομής φαρμάκων (Borm και Kreyling 2004).

Αυτές περιελάμβαναν δοκιμές για βλάβη των κυττάρων του αίματος μετά από ενδοφλέβια χορήγηση, αποκρίσεις οξείας φάσης ηπατοκυττάρων ή πνευμονικών κυττάρων, δοκιμές διαπερατότητας ενδοθηλιακών κυττάρων, για αποσταθεροποίηση αθηρωματικών πλακών σε ζωικά μοντέλα για αθηροσκλήρωση, για επιδράσεις στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, για επικουρική δραστηριότητα σε μοντέλο ανοσοποίησης, για ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με μέτρηση της δραστηριότητας των Τ κυττάρων και της επαγωγής της κυτοκίνης στους λεμφαδένες, για τον προσδιορισμό της επιφανειακής δραστηριότητας και της επαγωγής του οξειδωτικού στρες σε κυτταρικές γραμμές, για τοξικότητα σε διάφορες κυτταρικές σειρές in vitro, και για βιοανθεκτικότητα.


Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα.

Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.

Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική μοίρα των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.

3.8.5 Συμπεράσματα

Η μείωση του μεγέθους στη νανοκλίμακα αλλάζει τα χαρακτηριστικά των σωματιδίων, κυρίως λόγω της αυξημένης αναλογίας επιφάνειας προς όγκο. Δεν υπάρχουν ακόμη παραδείγματα για την πρόβλεψη της σημασίας οιασδήποτε από αυτές τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά, επομένως η αξιολόγηση της ασφάλειας των νανοσωματιδίων και των νανοδομών δεν μπορεί να βασιστεί στο τοξικολογικό και οικοτοξικολογικό προφίλ του κύριου υλικού που έχει ιστορικά προσδιοριστεί.

Η βιολογική συμπεριφορά των νανοσωματιδίων καθορίζεται από τη χημική σύνθεση, συμπεριλαμβανομένων των επικαλύψεων στην επιφάνεια, της μείωσης του μεγέθους και των αντίστοιχων μετατοπίσεων στις χημικές και φυσικές ιδιότητες, τη σχετική αύξηση στην αναλογία επιφάνειας προς όγκο και το σχήμα.

Επιπλέον, οι συσσωματώσεις νανοσωματιδίων μπορεί να επηρεάσουν και τη βιολογική τους συμπεριφορά. Η δόση που εκφράζεται ως επιφάνεια ή αριθμός σωματιδίων που χορηγούνται δείχνει καλύτερη σχέση με βιολογικές και / ή τοξικές επιδράσεις από τη δόση που εκφράζεται ως μάζα.

Η βιολογική αξιολόγηση των νανοσωματιδίων και / ή προϊόντων που ενσωματώνουν νανοσωματίδια πρέπει να πραγματοποιείται κατά περίπτωση.

Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα.

Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων θα πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.

Η κυκλοφορία και η πρόσληψη νανοσωματιδίων από το σώμα συμβαίνει μετά από έκθεση στην εισπνοή (πρόσληψη νευρωνικών, κυκλοφορία σε ολόκληρο το επιθήλιο των πνευμόνων και κατάποση), στοματική έκθεση (κατάποση) και έκθεση στο δέρμα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του νανοσωματιδίου που ερευνάται.

Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική τύχη των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.''

Πρόσφατες έρευνες επίσης κατηγορούν τα νανοσωματίδια για εγκεφαλική βλάβη.

Τα νανοσωματίδια μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στα νεφρά και τον εγκέφαλο

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Plymouth απέδειξαν, για πρώτη φορά, ότι τα νανοσωματίδια έχουν θανατηφόρα επίδραση στον εγκέφαλο και σε άλλα μέρη του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Η COVID19 είναι μια ασθένεια στην οποία η ισορροπία μεταξύ των φυσικών αντιοξειδωτικών αποθεμάτων του,η GLUTATHIONE και οι ελεύθερες ρίζες ROS που προκαλούν κυτταροτοξικότητα έχει σπάσει. Για το λόγο αυτό, οι θεραπείες με Ν ακετυλοκυστεΐνη (NAC), την πρόδρομο γλουταθειόνης ή γλουταθειόνη απευθείας που χορηγείται σε ασθενείς, λειτούργησε.

Πράγματι, η γλουταθειόνη ή η NAC, ο πρόδρομός της, μειώνει το τοξικό οξείδιο του γραφενίου, το οποίο, καθώς
μπόρεσαν να επαληθεύσουν, έχουν εισαχθεί σκόπιμα ή όχι, από διάφορες διαδρομές χορήγησης του (τουλάχιστον, μάσκες, τεστ PCR, ενδορρινικά εμβόλια γρίπης και σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση, εμβόλια «αντικορονοιού»).


Δεδομένου ότι ποτέ δεν είχαμε επιστημονικά στοιχεία για την πραγματική απομόνωση και τον καθαρισμό ενός νέου
κορωνοϊού που ονομάζεται SARSCOV2.
Υπό αυτή την έννοια, τα θεσμικά όργανα που ισχυρίζονται ότι το έχουν κάνει, μας παραπέμπουν σε μια "εικονική αλληλουχία" από ένα σπάνιο δείγμα σε έναν υπολογιστή και συνάγεται από περισσότερο από 99% με έναν αλγόριθμο υπολογιστή που ονομάζεται MUSCLE. Αλλά αυτό το εικονικό κατασκεύασμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
Είναι πολύ λογικό να δηλώνουμε ότι ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου COVID19 είναι ακριβώς το οξείδιο του γραφενίου.
Μια πολύ τοξική χημική ένωση που διασπά την ισορροπία ROS/γλουταθειόνης στο σώμα, η αρχική συνέπεια του οποίου είναι, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, πήξη, μείωση αιμοπεταλίων και κατά περίπτωση μη αποκατάσταση της ισορροπίας· κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκινών με αμφοτερόπλευρη πνευμονία λόγω ομοιόμορφης διάδοσης των νανοσωματιδίων του οξειδίου του γραφενίου
στους πνεύμονες.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η γλουταθειόνη είναι επίσης πρόδρομος της βιταμίνης D, άρα η εξάντληση της γλουταθειόνης στη «μάχη» ενάντια στο τοξικό οξείδιο του γραφενίου εξηγεί τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σε ασθενείς με COVID19.

Από την άλλη πλευρά, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι συνήθως υψηλά στα παιδιά, αρχίζουν να μειώνονται στην ηλικία των 30 ετών και πέφτουν σημαντικά στα 60 - 65 ἐτη, γεγονός που εξηγεί και γιατί η νόσος επηρεάζει τον ηλικιωμένο πληθυσμό. ανεξάρτητα άλλων παθολογιών που επιδεινώνουν την κατάστασή τους και πρακτικά ΔΕΝ έχει επιπτώσεις στον νεαρό πληθυσμό.

Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης χαμηλά σε άτομα που είναι παχύσαρκα, γεγονός που εξηγεί γιατί εμφανίζεται η COVID19 πιο ευδιάκριτα σε αυτόν τον πληθυσμό-στόχο και τους θέτει σε κίνδυνο.

Το έντονο άθλημα αυξάνει επίσης σημαντικά τα επίπεδα γλουταθειόνης, γεγονός που εξηγεί γιατί η COVID19
έχει πολύ χαμηλό αντίκτυπο στους αθλητές, όπως φαίνεται από μελέτες παρατήρησης.

Τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου διασχίζουν εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και εγκαθίστανται στον εγκέφαλο.
Κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένους σκοπούς στους οποίους, προς το παρόν, δεν πρόκειται να μπούμε, αλλά αυτός είναι πιθανώς ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ όπου η ασθένεια COVID19 είναι μόνο ένα"παράπλευρο" αποτέλεσμα
Συνέπεια είναι η ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΗ ή αλλιώς η γνωστή νευρολογική COVID-19.

Τέλος, το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα νανοϋλικό που αποκτά ισχυρές μαγνητικές ιδιότητες εντός του σώματος, σε επαφή με το υδρογόνο, και εξηγεί επίσης τον μαγνητισμό, την υπεραγωγιμότητα και την ενέργεια
αποθήκευση που εκτίθεται από τους «εμβολιασμένους» κατά της COVID19, αλλά και κατά της γρίπης ή εκείνους που
φοράτε συχνά μάσκες ή έχετε υποβληθεί σε μπατονέτα PCR (μαγνητισμός στο πάνω μέρος της μύτης και κρανίο)
Εν ολίγοις, ο πληθυσμός έχει υποβληθεί και μάλιστα αναγκαστεί να «προστατευτεί» με αυτό που μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια.
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το οξείδιο του γραφενίου, όπως κάθε υλικό, έχει αυτό που λέμε ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης.
Δηλαδή μια συχνότητα μικροκυμάτων από την οποία διεγείρεται και την πολλαπλασιάζει, οξειδώνοντας πολύ πιο γρήγορα, πολλαπλασιάζοντας την τοξικότητά του μόνο με τη δημιουργία συγκεκριμένων συχνοτήτων διέγερσης και έτσι σπάζοντας πολύ περισσότερο την ισορροπία ROS/Γλουταθειόνης γρήγορα.
Αυτό εξηγεί ότι ένα άτομο θα μπορούσε να μπει σε ένα νοσοκομείο με τα πόδια και να πεθάνει μέσα σε λίγες ώρες,
κάτι πολύ απίθανο από βιολογική άποψη λόγω των λεγόμενων «περιόδων επώασης»

Αυτή η ζώνη απορρόφησης βρίσκεται ακριβώς στο τρίτο εύρος ζώνης της νέας τεχνολογίας 5G που εφαρμόζεται
και αυτό ξεκίνησε ταυτόχρονα με την «πανδημία». Τονίζοντας επίσης ότι η πρώτη δοκιμή στον κόσμο αυτής της τεχνολογίας έλαβε χώρα τον Νοέμβριο 2.019 στην πόλη Wuhan (Κίνα),που συμπίπτουν χωροχρονικά με την εξέλιξη της πανδημίας.
Η εμπορική κυκλοφορία του 5G στην Κίνα έγινε τον Νοέμβριο, συμπτωματικά τον ίδιο μήνα που εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού. Σήμερα, αυτή η χώρα ηγείται της πρώιμης υιοθέτησης αυτής της τεχνολογίας: θα φτάσει το 70% των παγκόσμιων συνδέσεων 5G φέτος, σύμφωνα με τα δεδομένα της GSMA που συλλέχθηκαν στην έκθεση «Η κινεζική οικονομία κινητής τηλεφωνίας 2020 ». 

Ελπίζω ως επαγγελματίας υγείας να γνωρίζετε αυτές τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες, να τις μελετήσετε και να τις γνωστοποιήσετε σε ολόκληρη την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης σας, επειδή αντιπροσωπεύει μόνο ένα ουσιαστικό μέρος πολύ ευρύτερου και βαθύτερου έργου που επιβεβαιώνει μόνο αυτό που έχει ήδη εκδηλωθεί εδώ. Σχετικά με το περιεχόμενο των φιαλιδίων που εμβολιάζονται ως «εμβόλια» αναφέρουμε ότι: «Δεν υπάρχει βιολογικό υλικό σε αυτά που να ευνοεί το σώμα να αναπτύξει κάποιο είδος ανοσίας», αλλά ότι τα περισσότερα από αυτά περιέχουν μια σημαντική δόση αυτού του ισχυρού τοξικού οξειδίου του γραφενίου, επίσης διεγέρσιμο από τα εξωτερικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία μικροκυμάτων των ζωνών κινητών τηλεφώνων και το σημαντικότερο επεκτείνοντας την κυτταροτοξικότητά του για να σπάσει την ισορροπία ROS / Γλουταθειόνης και να δημιουργήσει την γνωστή νόσο COVID19. Είναι η τεχνολογική ανάφλεξη της οποίας οι συχνότητες προσφοράς συμπίπτουν με την ηλεκτρονική ζώνη απορρόφησης του οξειδίου του γραφενίου. Οι ισπανικές «telecos» θα απολαμβάνουν τις καλύτερες συχνότητες 5G από τον ερχόμενο Ιούλιο

Όταν έκαναν την τεχνολογική δοκιμή τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020, περιοριστήκαμε στο μέγιστο, περίπου 1.000 θάνατοι την ημέρα, ειδικά σε οίκους ευγηρίας που είχαν κοντά τους κεραία, (μελετήσαμε στατιστικά περισσότερες από 179 περιπτώσεις) και τη σημαντική δόση οξείδιου του γραφενίου στην εκστρατεία της γρίπης 2019.
Οι ηλικιωμένοι μας δεν πέθαναν από νέο κορωνοϊό ή βιολογικό παράγοντα, μάλλον πέθαναν δηλητηριασμένοι σε εκείνη την εκστρατεία γρίπης το 2019 με οξείδιο γραφενίου στα φιαλίδια αφού υπήρχε η δυνατότητα χρήσης του σε εμβόλια κατά της γρίπης ως «επικουρικά» αλλά αυτή η πληροφορία δεν εμφανίστηκε ποτέ ή εμφανίζεται στα έκδοχα του πραγματικού περιεχομένου των «εμβολίων» από τις φαρμακευτικές εταιρείες, στην ανάλυσή τους (βλ. Προκαταρκτική Έκθεση στη διεύθυνση
Λαμβάνοντας όμως υπόψη την αύξηση της ισχύος με την τεχνολογία 5G, ο πολλαπλασιασμός αυτών των κεραιών,
που δεν σταμάτησαν ποτέ να εγκαθίστανται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και ιδιαίτερα ο σημαντικός
αριθμός των εμβολιασμένων στον πληθυσμό, υπολογίζουμε κατά μέσο όρο δεκάδες χιλιάδες θάνατοι την ημέρα με πρόβλεψη COVID19 που προκαλούνται από την εισαγωγή του τοξικού οξειδίου του γραφενίου στα σώματά τους και αλληλεπίδραση με την ανάφλεξη 5G και την εκπομπή συγκεκριμένων συχνοτήτων.
Γι' αυτό ανακοινώνουν, ακατανόητα, νέες παραλλαγές και στελέχη (δέλτα, δέλτα συν, βήτα, άλφα, έτα, λάμδα, κ.λπ.).
Αυτές οι πληροφορίες έχουν κοινοποιηθεί και μελετηθεί ευρέως από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που ξέρουμε, όχι μόνο πώς να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να αποτρέψουμε την COVID19, αλλά και να έχουμε βγει από αυτήν την ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, που για κάποιο λόγο έχει υποτάξει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό,
χρησιμοποιώντας τα μέσα. της «επίσημης» επικοινωνίας εντός της λεγόμενης ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030
«Βιώσιμη» Ανάπτυξη της Κοινωνίας, εφαρμογή τεχνολογίας 5G και εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης.
Το αποτέλεσμα της εφαρμογής και της διάδοσης αυτής της επιστημονικής γνώσης είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση εκατομμυρίων ανθρώπινων ζωών στον πλανήτη καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων ακραίων περιπτώσεων ασθενών σε ΜΕΘ με αναπνευστήρα λόγω της άμεσης δράσης στην «προέλευση» και αφού εντοπιστεί, πολύ εύκολα την αποτρέπετε.
Και φυσικά, λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι αυτό που μας προσφέρεται να «ανοσοποιηθούμε» είναι ακριβώς, λόγω της πανεπιστημιακής έκθεσης που επισυνάπτουμε για το περιεχόμενο του φιαλιδίου, θα μας κάνει να αρρωστήσουμε βαριά.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγραφέα αυτής της σύνθεσης για να επεκτείνετε τη μελέτη ή τυχόν ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινίστε στην ακόλουθη διεύθυνση email: tutoronline@hotmail.es

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »