Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Tο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS), θέλει να κηρύξει τον ελεύθερο λόγο “τρομοκρατική απειλή”!

Tο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS), θέλει να κηρύξει τον ελεύθερο λόγο “τρομοκρατική απειλή”!

Σε μια κίνηση για την καταστολή των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, έβγαλε μια ανακοίνωση για δήθεν τρομοκρατικές απειλές απο ξένες δυνάμεις με σκοπο να πλήξουν τους κυβερνητικούς θεσμούς. Tο (DHS), αυτό το αποκάλεσε τρομοκρατική απειλή:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν σε ένα περιβάλλον αυξημένης απειλής που τροφοδοτείται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδικτυακού περιβάλλοντος γεμάτο με ψευδείς ή παραπλανητικές θεωρίες συνωμοσίας και άλλες μορφές παραπληροφόρησης που εισάγονται ή/και ενισχύονται από ξένους και εγχώριους παράγοντες», ανέφερε το δελτίο του DHS .

Το DHS δεν είπε στην πραγματικότητα ποιος ευθύνεται για την ύποπτη διάδοση παραπληροφόρησης, το άφησε αόριστο λέγοντας: είτε ξένες, είτε εγχώριες δυνάμεις…

«Οι μαζικές επιθέσεις και άλλες πράξεις στοχευμένης βίας που πραγματοποιούνται από μεμονωμένους παραβάτες και

μικρές ομάδες που ενεργούν για την προώθηση ιδεολογικών πεποιθήσεων ή/και προσωπικών παραπόνων αποτελούν συνεχή απειλή για το έθνος», συνέχισε το DHS, ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούν να «σπείρουν διχόνοια ή να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στους θεσμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ».

Το δελτίο υποστήριξε επίσης ότι ορισμένοι άνθρωποι ασκούν βία εναντίον βασικών υποδομών, θρησκευτικών οργανώσεων, όπως εκκλησίες ή συναγωγές, κολέγια, κρατικούς υπαλλήλους ή δημόσια κτίρια, καθώς και άλλους στόχους.

Ισχυρίστηκαν ότι υπήρξαν παραπλανητικές αφηγήσεις σχετικά με τις εντολές για τα εμβόλια για τον COVID-19, απο τι φαίνεται η ανακοίνωση στοχεύει καθαρά στην λογοκρισία των εναλακτικών μέσων, δήθεν με την απειλή της δημόσια τάξης. Ορισμένα άτομα αναφέρουν, έχουν εκμεταλλευτεί τις εντολές ή τα εμβόλια του COVID-19 για να εξαπολύσουν επιθέσεις από το 2020, ως παράδειγμα σημαντικών πτυχών που υποτίθεται ότι αποδίδονται στο περιβάλλον αυξημένης απειλής. 

Ανέφερε ότι είναι βίαιοι εξτρεμιστές, και έδωσε σαν παράδειγμα ένα άτομο που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της συναγωγής στο Τέξας, τόνισαν πως «η συνεχιζόμενη απειλή βίας, βασίζεται σε φυλετικά ή θρησκευτικά κίνητρα, και απειλές κατά θρησκευτικών οργανώσεων». Όλα αυτά φυσικά τα αποδίδουν με ένα περίεργο τρόπο στην “παραπληροφόρηση” του διαδικτύου για τα εμβόλια.

Το δελτίο συνέχισε λέγοντας: «Εγχώριοι βίαιοι εξτρεμιστές αντιμετώπισαν επίσης τις επιθέσεις εναντίον κρίσιμων υποδομών των ΗΠΑ ως μέσο για τη δημιουργία χάους και την προώθηση ιδεολογικών στόχων και προσπάθησαν πρόσφατα να διαταράξουν τις κρίσιμες υποδομές ηλεκτρικής και επικοινωνιακής σημασίας των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων με τη διάδοση ψευδών ή παραπλανητικών αφηγήσεων για την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας 5G».

Η προειδοποίηση για αυξημένο κίνδυνο θα λήξει στις 7 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Πηγή greatgameindia

 το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »