Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Κάποιος από τους αυτούς που κινούν τα νήματα αποφάσισε κάποια στιγμή να κολλήσει ένα μεγάλο αυτοκόλλητο «Instructions Manual» (οδηγίες χρήσης) στο καθένα από τα δυο βιβλία που βλέπετε. Από τότε έχουν αφηνιάσει να τα κάνουν πραγματικότητα.

Ο λόγος για το «1984» του George Orwell και το «Brave New World» του Aldous Huxley.

Το πρώτο το έχω καιρό τώρα. Το είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά όχι στα Αγγλικά. Το δεύτερο ήρθε σήμερα μετά κόπων και βασάνων. Το παρήγγειλα δεύτερη φορά στο Άμαζον διότι την πρώτη φορά μυστηριωδώς.. χάθηκε. Μόλις το διαβάσω θα σας πω πως ήταν. Στα αγγλικά το πήρα και αυτό. Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία στην πηγαία γλώσσα τους όταν αυτό είναι εφικτό. Δεν χάνεται τίποτα στη μετάφραση.

Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το κόστος τους ήταν μικρό, τουλάχιστον στη Γερμανία. Το πρώτο το πήρα 8€ και το δεύτερο 7€. Δεν το λες και εξωφρενικό ποσό να δώσεις 15€ για δυο πολύτιμα μάνουαλ που προφητεύουν το μέλλον.

Τώρα με τον ιό, τα λοκντάουν, την κατάργηση νόμων και Συνταγμάτων, τα (υποχρεωτικά) εμβόλια και τα ψηφιακά πιστοποιητικά ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στα δυστοπικά μυθιστορήματα των George Orwell και Aldous Huxley.

Τα βιβλία αυτά φαντάζομαι στο Χάρβαρντ αποτελούν υποχρεωτικό μάθημα στο οποίο αν δεν αριστεύσεις πρωθυπουργός ή πρόεδρος δεν γίνεσαι. Λογικά τα

διδάσκεσαι και αυτά στα πλαίσια της κομποστοποίησης του εγκεφάλου σου βάσει του προγράμματος σπουδών της βιομηχανίας πρωθυπουργών και προέδρων του κόσμου.

Το tomsnews οφείλει να γνωρίζει. Τόσες χιλιάδες το διαβάζουν πια. Σήμερα λοιπόν παρέλαβα και το δεύτερο μάνουαλ των νεοταξιτών και περιμένω να κοπεί το ρεύμα από το «Cyber Polygon» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να το διαβάσω. Δεν εννοώ την άσκηση αλλά την πραγματικότητα που θα επακολουθήσει. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε μετά το «Event 201». Ασκησούλα και μετά εφαρμογή στην πράξη. Όσο έχω ρεύμα θα γράφω άρθρα και κώδικα οπότε δεν παίζει να τα διαβάσω.

Κεριά και λάμπα πετρελαίου έχω. Έχει και ωραία πάρκα στη Γερμανία με μπόλικο φως οπότε ανάμεσα στις οδομαχίες, τις σειρήνες και κάτι γυμνούς να τρέχουν με βελόνες στους ώμους θα διαβάζω προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης των νεοταξιτών. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα το συνοδεύσω με φραπεδάκι ή ουζάκι.

Όλα αυτά για να γράφω ακόμα περισσότερα ζουμερά, λαχταριστά και απολαυστικά άρθρα για τους εκλεκτούς αναγνώστες μου.

Είδατε τι κάνω για σας;

Τα βιβλία να αγοράσετε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »