Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ !! ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ… ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ…

 nosokomeio_prevezas

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Για να μην το κουράζουμε, εξιτήριο θέλει.

Μην το καθυστερήσετε.

Η γυναίκα, 50 χρονών, ήρθε σε εσάς μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Φοβήθηκε η οικογένειά της, σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο νοσοκομείο.

Εκεί όμως με ένα rapid “θετικό” την στείλατε στα κόβιντ.

Και κατευθείαν της είπατε ότι θα της δώσετε σχήμα για τον κορωνοϊό. Αντιβιώσεις, κορτιζόνες και δεν συμμαζεύεται.

Με δύο λόγια, σαν να νοσούσε. Καταλαβαίνετε τώρα ότι αν έδιναν σε όλα τα “κρούσματα” σχήματα για τον κορωνοϊό, θα χρειαζόμασταν …πέντε – έξι εκατομμύρια τόνους από αυτά τα σχήματα, έτσι;

Είστε απίστευτοι !

Και φυσικά, αμέσως βαφτίστηκε “αρνήτρια” !

Αρνήτρια είναι η Βασιλική. Πράγματι.

Της παράνοιας.

Πέντε μέρες τώρα είναι περίπου τουρίστρια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Εντάξει, λίγο κάλλιο καλό ήταν που πήρε, σήμερα όμως το μεσημέρι την

επισκέφτηκε μία γιατρός και της είπε ότι δεν μπορεί να φύγει γιατί έχει χαμηλό σίδηρο και χρειάζεται ενίσχυση.

Πλησιάζει δέκα το βράδυ, ακόμα να έρθει η ενίσχυση.

Μίλησα μαζί της τώρα. Ποιον νομίζετε ότι κάλεσε ζητώντας βοήθεια από μένα;

Τον Λάμπρο του “Χατζηκώστα” !

Αυτά είναι !

Δίκτυο Ελλήνων για να σώζει ο ένας Έλληνας τον άλλον.

Με εγκέφαλο του δικτύου, βεβαίως, τον …ηγέτη των αντιεμβολιαστών και αρχηγό των αρνητών, τον εξαιρετικά επικίνδυνο Νίκο Αντωνιάδη !

Περιμένω νέα από την Βασιλική.

Και όταν τα μάθω, θα τα πω σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.