Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

“ΒΑΛΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΒΑΛΕ ΟΞΥΓΟΝΟ” !! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ !! ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

6. Ο συνεχής βομβαρδισμός των πνευμόνων των νοσηλευομένων με οξυγόνο, ο οποίος, σε συνδυασμό με την σκόπιμη παράλειψη εφαρμογής παραδοσιακών μεθόδων αερισμού, δήθεν για την αποφυγή «διασποράς του ιού», και πρωτίστως με τη στέρηση νερού, και την αφυδάτωση που προκαλείτο από αυτήν, και την ασιτία, οδηγούσαν τους ασθενείς στην κατάρρευση και εν τέλει στον θάνατο.”

Από τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Το πρωτόκολλο του θανάτου.

Δείτε και ακούστε τον ίδιο τον Αντώνη να περιγράφει την πίεση που του ασκούσαν για οξυγόνο. Ένα οξυγόνο που, όπως απεδείχθη και στη συνέχεια, ΔΕΝ το είχε ανάγκη ο Αντώνης. Όπως και αμέτρητοι άλλοι “Αντώνηδες” στα κολαστήρια τους είκοσι αυτούς μήνες.

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο του Αντώνη.

Μετά και το τελευταίο, θα ακολουθήσει στο κανάλι, στο “LIVE TV”, ένα από τα συγκλονιστικότερα βίντεο.

Θα τα πούμε όλα. Από την αρχή.

Μέχρι την έξοδο. Τη σωτηρία.

Αλλά και άλλα. Για αυτά που είδαν εκεί μέσα.

Ο Αντώνης. Αλλά και η Αγνή.

Μέχρι που

την έδιωξαν γιατί ο Αντώνης έγινε ξαφνικά “ύποπτος”.

Και μετά, βεβαίως, “θετικός”.

Και έγινε “τελειωμένο χαρτί”. Και “θα πέθαινε”. Και εφόσον θα πέθαινε, “έπρεπε” να πεθάνει εκεί.

Γιατί υπάρχουν και κάποιες σακούλες που πρέπει να χρησιμοποιηθούν…

Και ένας Ε.Ο.Δ.Υ, που περιμένει να γράψει νούμερα…

Αλλά όπως έχει γίνει με ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησα να δραπετεύσουν από τα κολαστήρια, έτσι και ο Αντώνης, ζει και βασιλεύει.

Και έχει να αντιμετωπίσει όχι βεβαίως τον ανύπαρκτο κόβιντ, αλλά αυτά που του έκαναν εκεί μέσα.

Θα έχω τον Αντώνη, την Αγνή και τον άντρα της. Τον Βαγγέλη.

Στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η αγάπη που δείχνει για τον αδελφό της Αγνής, της γυναίκας του, είναι συγκινητική.

Και από Δευτέρα ο ιατρικός φάκελος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αναμένω τα δύο μοριακά…

Αυτά είναι όλα όσα έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα.

Και εδώ το πρώτο βίντεο:


1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »