Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Θεσμός Φαρμακοεπαγρύπνισης, Κίτρινη Κάρτα.

 ALERT 1#

Όλοι γνωρίζουμε πως στα κορωνομπολια δόθηκε το προβληματικό και αντι-επιστημονικό Οκ από τις Ρυθμιστικές αρχές, για χρήση λόγω έκτακτης ανάγκης (ανύπαρκτης φυσικά) υπό προϋποθέσεις ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΗΝΣΗΣ.

Ο βασικός κανόνας δε, της Φαρμακοεπαγρύπνισης ήταν και είναι να δηλώνεται και να καταγράφεται οτιδήποτε ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ την κάθε δόση ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ή προσωπικές κρίσεις ιατρών και αρμοδίων που ΠΡΕΠΕΙ να συντάσσουν τις κίτρινες κάρτες (βλέπετε δήλωση του Γεν.Γραμ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους για του λόγου το αληθές).
Ήτοι αυτή η απαιτούμενη και οφειλόμενη δήλωση και καταγραφή εκ των αρμοδίων πρωτίστως ΔΕΝ βασίζεται στην επιλογή ή στην κρίση του εκάστοτε ιατρού, ήτοι κανένας ιατρός ΔΕΝ έχει δικαίωμα να επιλέξει ή να κρίνει αν κάποιο πρόβλημα υγείας, ασθένεια, θάνατος που συνέβη, που εμφανίσθηκε ΜΕΤΑ απο κάθε δόση σχετίζεται αιτιολογικα με το εκάστοτε "τσίμπημα".
Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΟΣ και αρμόδιος είναι απλούστατα να δηλώνει και να καταγραφεί, οτιδήποτε ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τον εμβολιασμό χωρίς εξαιρέσεις, περιορισμούς και προσωπικές απόψεις.
Λαμβάνοντας υπόψη δηλαδή ότι δόθηκε το Οκ στη χρήση των πειραματικών προϊόντων με τη ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ της ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΗΝΣΗΣ, τότε η ΜΗ δήλωση και καταγραφή και η ΑΡΝΗΣΗ δήλωσης και καταγραφής από τον οποιοδήποτε ιατρό ή αρμόδιο υγειονομικό ή φορέα ή νοσοκομείο, οποιουδήποτε συμβάντος που αφορά την ΥΓΕΙΑ και την ΖΩΗ του εκάστου "πειραματόζωου" που ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ το "τσίμπημα" είναι κατ' ελάχιστο πειθαρχικό παράπτωμα και ποινικά κολάσιμη πράξη.

Και στη συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν χωράνε δικαιολογίες και ασυλίες.
ΑΡΑ αν δεν υφίσταται κίτρινες κάρτες για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ (ανεξαρτήτως χρονικού διαστήματος) το έκαστο "τσίμπημα" στους ιατρικούς φακέλους ασθενων ή σε όλα τα πιστοποιητικά θανάτου για θανάτους που ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ οποιαδήποτε δόση, τότε οι αρμόδιοι επαγγελματίες και οι αρμόδιοι οργανισμοί διετέλεσαν πειθαρχικά και ποινικά κολάσιμη πράξη και είναι υπόλογοι για ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ "σωματικής βλάβης ή και θανάτου" ,
κατ' ελάχιστο και αυτού του είδους η συγκάλυψη (μη συμπλήρωση κίτρινης κάρτας από αρμόδιους) ισούται επίσης με ΜΗ πλήρη ενημέρωση, ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, των πολιτών και πολύ περισσότερο των γονέων που σκέφτονται να εμβολιασουν τα ανηλικα παιδια τους, κάτι το οποίο ΑΚΥΡΩΝΕΙ πλήρως τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και εθελοντική προέλευση του; προς εμβολιασμό.
ΜΗ ΠΛΗΡΗ και Ελλιπέστατη ενημέρωση όλων των πολιτών για το πιθανό κόστος χρήσης
(Το αληθές εύρος του οποίου δύναται να προέρχεται κατ' ελάχιστο από την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΛΥΤΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ χωρίς εξαιρέσεις καταγραφή και δήλωση ΟΛΩΝ των προβλημάτων υγείας, νοσηματων, παθήσεων, θανάτων που ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ τους εμβολιασμούς και επιπρόσθετα και από την ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΣΑ ιατρική βιβλιογραφία για κάθε συστατικό εκάστου εμβολίου) της οποιαδήποτε ιατρικής παρέμβασης, ισούται με άκυρη συναίνεση και δίνει πλήρη δικαίωμα σε κάθε παθόντα που υπέστη το οτιδήποτε ΜΕΤΑ απο οποιαδήποτε δόση εμβολίου να απαιτήσει και αποζημιώσεις και ποινική δίωξη των υπευθύνων (που του συνέστησαν, που του προώθησαν ως αναγκαία ιατρική πράξη, που τον εκβίασαν, που τον εξανάγκασαν κλπ)
και υπάρχει ήδη δεδικασμένο από τον Άρειο Πάγο για το θέμα της ΑΚΥΡΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ λόγω ελλιπέστατης και μη πλήρης ενημέρωσης για ιατρική παρέμβαση (και καμία νομοθεσία ή συμβόλαιο ασυλίας δεν προστατεύει κανέναν υπεύθυνο).

Ορθή και πλήρη ενημέρωση (ως προς το κομμάτι μόνο των καταγραφών παρενεργειών μετά τη χρήση τους και οχι προς το κομμάτι της προϋπάρχουσας ιατρικής βιβλιογραφίας που επισημαίνει πιθανές επιβλαβής επιδράσεις εκάστου συστατικού, mRNA, nanoparticles, etc) από τους αρμόδιους θα έπρεπε να είναι κατ' ελάχιστο Π.χ κάτι ως ακολούθως.
"Προς ενημέρωση των πολιτών, κατά τη διάρκεια 28 ημερών ΜΕΤΑ απο τη πρώτη δόση Π.χ. του Φαιζερ σε σύνολο 100.000 εμβολιασμών καταγράφηκαν με κίτρινες κάρτες τα ακόλουθα Θάνατοι= .... Εμφράγματα =..... Μυοκαρδιτιδα =... κλπ, κλπ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ελέγξουν στατιστικά τα υπάρχοντα δεδομένα σε σύγκριση με ανεμβολιαστους ταυτόσημους πληθυσμούς και θα κρατήσουν άμεσα ενήμερους τους πολίτες και η δήλωση και καταγραφή πιθανών παρενεργειών θα συνεχίζεται σε βάθος χρόνου χωρίς περιορισμούς.

Η ενημέρωση μας επίσης θα γίνεται εβδομαδιαία με όλα τα δεδομένα κίτρινων καρτών.
Σε περίπτωση που για κάθε συμβάν (π.χ. μυοκαρδιτιδα) που καταγράφεται με κιτρινες κάρτες αναδειχθεί "Hazard Ratio" υψηλότερο της μονάδας σε συγκριτική σχέση με ταυτόσημες ομάδες ανεμβολιαστων ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ η χορήγηση εμβολίων σε αυτές τις ομάδες, μέχρι να γίνει ενδελεχης αντικειμενικός και ανεξάρτητος έλεγχος" ..........

αυτό λέγεται ΟΡΘΗ και ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ εμβολιοπλασιε λαμόγια
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σε οποιοδήποτε γιατρό, ειδικά παιδίατρο ΔΕΝ συμπληρώνει κίτρινη κάρτα για κάθε ΠΑΙΔΙ που υποθάλπει με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ΜΕΤΑ απο εμβολιασμό (όχι μόνο για κορονοεμβολια, αλλά για όλα αυτά τα προϊόντα).
Και αν κάποιος ιατρός και παιδίατρος διαφωνεί με αυτόν τον κανόνα καλύτερα ας κάψει μόνος του την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τα πτυχία του.
Δηλώσεις του τύπου "Δεν φταίει το μπόλιασμα" κάνουν μόνο οι χαρτορίχτρες

ALERT 2#
Μήνυμα προς κάθε εργαζόμενο (που είναι ακόμα άνθρωπος) στο υπουργείο, υπηρεσία που διαχειρίζεται τις καταγραφές των εμβολιασμών στα ΑΜΚΑ των πολιτών.
Εφόσον κάθε ΑΜΚΑ απενεργοποιείται μετά το θάνατο, τότε στους υπολογιστές σας έχετε άμεση πρόσβαση στον απόλυτο αριθμό των εμβολιασμένων που έχουν αποβιώσει μετά την πρώτη δόση, μετά τη δεύτερη δόση και μετά τη τρίτη δόση.



Αν δημοσιεύσετε, αν ενημερώσετε τους συμπολίτες και
συνανθρώπους σας, για το σύνολο των θανάτων που συνέβησαν ΜΕΤΑ απο κάθε δόση, ίσως καταφέρετε να σώσετε μερικές ζωές και πολύ περισσότερο ζωές παιδιών.

Αν επιλέξετε να λουφαξετε και να κάνετε τη δουλίτσα σας τότε είστε και εσείς ηθικοί αυτουργοί στο διαρκές και ειδεχθές έγκλημα που εκτελείτε από φασιστοειδή διεστραμμένους πλασιέ.
Αναμένουμε τον ανώνυμο Έλληνα ήρωα που θα τολμήσει να δείξει την ΑΛΉΘΕΙΑ και το μέγεθος του εγκλήματος.
Επίσης, Όλοι αυτοί οι θάνατοι εφόσον συνέβησαν ΜΕΤΑ απο κάποια δόση, σύμφωνα με τους κανόνες Φαρμακοεπαγρυπηνσης, θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι δηλωμένοι και με κίτρινη κάρτα, όπως μας είπε εξαρχής και ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ως πιθανή απόρροια των πειραματικών προϊόντων και η ΜΗ ύπαρξη κίτρινης κάρτας για κάθε θάνατο που συνέβη ΜΕΤΑ απο κάθε δόση συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα αυτών που συνυπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου.

Σύμφωνα με το Υπ.Εσωτ. το 2021 στην Ελλάδα πέθαναν περίπου 145.365 άνθρωποι.
Κάνοντας μια (υποτιμημένη) εκτίμηση με βάση την εμβολιαστικη κάλυψη, το λιγότερο 100.000 εκ αυτών των θανόντων θα πρέπει να είχαν λάβει ή 1 ή και 2 ή και 3 δόσεις από κάποιο σκεύασμα.




Εφόσον λοιπόν αυτοί οι θάνατοι (όσοι είναι πραγματικά) συνέβησαν ΜΕΤΑ από εμβολιασμό, τότε σύμφωνα με τους κανόνες της απαραίτητης και προαπαιτούμενης ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΗΝΣΗΣ και όσα δήλωσε σχετικά ο Μ.Θεμιστοκλεους, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να υφίσταται και κίτρινη κάρτα για κάθε ένα από ΟΛΟΥΣ αυτούς τους θανάτους.
Έτσι δεν είναι σούπερ Μάριο?? ..........
ΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ισάριθμος αριθμός κίτρινων καρτών με τον πραγματικό αριθμό των θανάτων που συνέβησαν ΜΕΤΑ απο εμβολιασμό, τότε σούπερ Μάριο ποια θα πρέπει να είναι η πειθαρχική και ποινική ποινή για αυτούς που ΔΕΝ συμπλήρωσαν τις κίτρινες κάρτες για κάθε θάνατο;;;;
Και μιας και ο θάνατος βεβαιώνεται νομίζω πάντα από γιατρούς, άρα αυτοί θα έπρεπε να συμπληρώνουν και να καταθέτουν την ΠΡΟ-απαιτούμενη αντίστοιχη κίτρινη κάρτα (γιατί ο θανών μάλλον δεν μπορεί) για κάθε θάνατο που υπογράφουν και συμπληρώνουν το πιστοποιητικό θανάτου, τότε η αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος τους κατ' ελάχιστο νομίζω ότι λογικά είναι επιβεβλημένη και αν λάβουμε υπόψη ότι η ΜΗ συμπλήρωση κίτρινης κάρτας (σύμφωνα με τους κανόνες που και εσείς επιβεβαιώσατε εξαρχής) είναι ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ πιθανών παρενεργειών τότε ποινικώς τι ποινή είναι επιβεβλημένη;;
Και φυσικά θα πρέπει να υφίσταται και αντίστοιχες κίτρινες κάρτες για κάθε ασθένεια, πάθηση, πρόβλημα υγείας, νοσηλεία που ΣΥΝΈΒΗΚΕ ΜΕΤΑ από οποιαδήποτε δόση εμβολίου. ;

Από τη χρήση του ΑΜΚΑ για κάθε τέτοιο περιστατικό είναι εύκολο να γίνει μια άμεση διασταύρωση με τον αριθμό των κίτρινων καρτών που έχουν συμπληρωθεί και καταχωρηθεί (ένα πουλάκι μου λέει πως η διαφορά θα είναι κάνα δυο μηδενικά, ουπςς).
Αναμένουμε λοιπόν ως Έλληνες πολίτες να πράξετε τα δέοντα.
Υ.Γ. βρε κανένας εισαγγελέας που να μην πασπαλιζεται με "ζάχαρη άχνη" στα 4 δεν υπάρχει για να "φροντίσει" για τα δέοντα??
Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αγαπητοί συνάνθρωποι και αγαπητοί εισαγγελείς πως ότι, ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ οτιδήποτε ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τους εμβολιασμούς, (όπως ξεκαθάρισε και ο Σούπερ Μάριος και η έκτακτη χρήση υπό ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ των πειραματικών προϊόντων), τότε η συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών που "εκτιμούν" οι αρμόδιες αρχές είναι δυνητικά και πιθανώς εσκεμμένα υποτιμημένη και 10 και 100 και 1000 φορές, ήτοι το πραγματικό εύρος των παρενεργειών ήτοι της επιβλαβούς επίδρασης των εμβολίων δύναται να είναι και 10 και 100 και 1000 φορές μεγαλύτερο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »