Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ : Εξαφανίστηκε μελέτη που αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν μυοκαρδίτιδα

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Παραφράζοντας έναν σχολιαστή του παρακάτω βίντεο, αυτή η λογοκρισία θα ήταν η κορυφαία είδηση της ημέρας αν δεν υπήρχε λογοκρισία.

Ο Peter McCullough, M.D., είναι ένας Αμερικανός καρδιολόγος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Texas A&M.

Είναι αρχισυντάκτης των περιοδικών Reviews in Cardiovascular Medicine και Cardiorenal Medicine. Είναι ένας από τους πλέον σεβαστούς και δημοσιευμένους καρδιολόγους στις ΗΠΑ.

Η Jessica Rose, PhD είναι ειδικός στην Ορθοπεδική και Αθλητιατρική στο Stanford Children’s Health Specialty Services.

Αφού το προκαταρκτικό σχέδιο της έκθεσής τους αξιολογήθηκε από ομότιμους και εγκρίθηκε για δημοσίευση, δημοσιεύθηκε από τον εκδότη στον ιστότοπό του National Institutes of Health (ΝΙΗ).

Λίγο αργότερα, ο εκδότης, το Elsevier, χωρίς να δώσει λόγο, απέσυρε ξαφνικά τη δημοσίευση. Υπάρχει τώρα μια ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί η οποία αναφέρει απλά:

«Ο εκδότης λυπάται που αυτό το άρθρο έχει προσωρινά αφαιρεθεί. Θα εμφανιστεί το συντομότερο δυνατό μια αντικατάσταση στην οποία θα αναφέρεται ο λόγος της αφαίρεσης του άρθρου ή το άρθρο θα επανέλθει.»

Αυτή η «προσωρινή» αφαίρεση έχει μετατραπεί σε μόνιμη αφαίρεση. Η Elsevier ενημέρωσε τους Dr. McCullough και Rose ότι το άρθρο τους δεν θα αναδημοσιευθεί.

Περιέργως, η Elsevier δεν έδωσε κανέναν λόγο για την αφαίρεση, εκτός από την εξήγηση ότι είναι αποκλειστικό της προνόμιο να το κάνει.

https://youtu.be/4_kW7_9azxI

Αλλά δεν μας αφήνουν να μαντέψουμε γιατί η έκθεση αφαιρέθηκε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να διαβάσει την έκθεση και θα γίνει σαφές γιατί ο εκδότης την αφαίρεσε.

Εντόπισα την έκθεση και τη διάβασα. Η έκθεση αποκάλυψε τα ακόλουθα εντυπωσιακά γεγονότα:

«Εντός 8 εβδομάδων από τη δημόσια προσφορά των προϊόντων COVID-19 στην ηλικιακή ομάδα 12-15 ετών, διαπιστώσαμε 19 φορές τον αναμενόμενο αριθμό κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας στους εθελοντές που εμβολιάστηκαν σε σχέση με τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας υποβάθρου για αυτή την ηλικιακή ομάδα.»

Ο εκδότης αποφάσισε ότι το γεγονός αυτό, που υποστηρίζεται από εμπειρικά στοιχεία, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Το μακρύ χέρι των φαρμακευτικών εταιρειών άπλωσε το χέρι και άφησε να γίνει γνωστή η επιρροή τους.

Ένα άλλο γεγονός που αποκάλυψε η εργασία ήταν ότι η επίπτωση της μυοκαρδίτιδας στους εφήβους είναι πολύ χειρότερη από ό,τι δείχνουν ακόμη και τα ακατέργαστα στατιστικά στοιχεία που λαμβάνονται από την Υπηρεσία Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS). Στην έκθεση αναφέρεται ότι:

«Λόγω της αυθόρμητης αναφοράς των συμβάντων στην VAERS, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής δεν είναι σπάνια, αλλά, μάλλον, μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Και πάλι, η υπο-αναφορά είναι ένα γνωστό και σοβαρό μειονέκτημα του συστήματος VAERS.

Σε προηγούμενα ιστολόγια, έχω αναφέρει ότι το σύστημα VAERS αναφέρει μόνο περίπου το ένα τοις εκατό των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων.

Το VAERS είναι ένα σύστημα αναφοράς που παρουσιάζει συσχέτιση. Απαιτείται περαιτέρω ανάλυση για να αποδειχθεί η αιτιώδης συνάφεια.

Οι Δρ McCullough και Rose έκαναν αυτή την περαιτέρω ανάλυση και έκριναν ότι τα δεδομένα VAERS υποδεικνύουν αιτία και αποτέλεσμα μεταξύ των εμβολιασμών και της εφηβικής μυοκαρδίτιδας. Η έκθεσή τους αναφέρει:

«Είναι αξιοσημείωτο ότι η «μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο» χρησιμοποιήθηκε πράγματι ως περιγραφικός όρος από τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ως αιτία της μυοκαρδίτιδας στη βάση δεδομένων VAERS.»

Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα:

«Έτσι, λόγω τόσο των προβλημάτων της υπο-αναφοράς όσο και της γνωστής καθυστέρησης στην επεξεργασία των αναφορών, η ανάλυση αυτή αποκαλύπτει ένα ισχυρό σήμα από τα δεδομένα VAERS ότι ο κίνδυνος να υποστούν CIRM [μυοκαρδίτιδα σχετιζόμενη με το εμβόλιο COVID-19] – ιδίως οι άνδρες – είναι απαράδεκτα υψηλός. Και πάλι, τα παιδιά δεν αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου για αναπνευστική νόσο του COVID-19, και όμως αποτελούν την ομάδα υψηλού κινδύνου για CIRM.»

Δείτε περισσότερα εδώ: greatmountainpublishing.com


Αρχική πηγή άρθρου: Principia Scientific

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

https://kanenazori.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.