Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Οι χούντες έχουν τον ίδιο σκηνοθέτη

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Στην εποχή της χιτλερικής δικτατορίας υπήρχε το γενεαλογικό διαβατήριο (Ahnenpaß). Με αυτό το νομιμοποιητικό έγγραφο οι πολίτες πιστοποιούσαν ότι αποτελούν τμήμα του γερμανικού λαού ένεκα της γενεαλογίας τους και όχι ένεκα πολιτισμικών χαρακτηριστικών. Οι εμπνευστές του εν λόγω διαβατηρίου είχαν οραματισθεί τον γερμανικό λαό ως κοινότητα αίματος (Blutgemeinschaft) αποτελούμενη από ανθρώπους με εκ γενετής κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας.

Προκειμένου να καταστεί εφικτός ο διαχωρισμός του πληθυσμού επί τη βάσει ρατσιστικών κριτηρίων και έτσι να επιφυλάσσεται προνομιακή μεταχείριση σε όσους ανήκουν στη γερμανική κοινότητα εις βάρος των ανεπιθύμητων μειονοτήτων, όπως π.χ. των Εβραίων, των Ρομά και των Σίντι, ήταν απαραίτητο το γενεαλογικό διαβατήριο, το οποίο περιείχε στοιχεία σχετικά με τη γέννηση, τη βάπτιση, τον γάμο και τον θάνατο τόσο του κατόχου όσο και των ανιόντων του μέχρι πέμπτης γενεάς.

Στην εποχή της μεταξικής δικτατορίας της 4ης Αυγούστου 1936 υπήρχε το πιστοποιητικό των κοινωνικών φρονημάτων.

Αυτό κατέληγε πρακτικά να αποκλείει από τη δημόσια διοίκηση, αν όχι και από κάθε έμμισθη απασχόληση στις κυριότερες επιχειρήσεις της χώρας, οποιονδήποτε δεν προσκόμιζε επαρκείς αποδείξεις για την προσήλωσή του ή, στην καλύτερη περίπτωση, για τη μη αντίθεσή του προς το «Νέον Κράτος». Από την άποψη αυτή, τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων εγγράφονταν στη λογική της υποκατάστασης της έννοιας του δικαιώματος από την ιδέα του καθήκοντος. 

Στην εποχή της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας τα γενεαλογικά διαβατήρια και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων μετεξελίχθηκαν μέσω της τεχνολογίας σε πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων.

Συμπέρασμα: Όλες οι χούντες έχουν τον ίδιο σκηνοθέτη. 

Αυτό που κάνει σήμερα τη διαφορά, και δεν αφήνει τον πολίτη να αντιληφθεί το DNA της υγειονομικής χούντας, είναι η τεχνολογία:

Οι πολίτες μοιάζουν με τεχνολογικά πρεζόνια, που, λόγω της ανάγκης τους να χτυπήσουν την ηλεκτρονική δόση τους (πριν από ή μετά την €μβολιαστική δόση τους), δεν αισθάνονται την αντισυνταγματική εξακρίβωση των στοιχείων τους ως δικτατορία των αχρείων.

Τα εκπαιδευμένα πειραματόζωα αδημονούν να αντικρίσουν την χρωματοποιημένη και συμβολοποιημένη έγκριση της υγειονομικής τους καθαρότητας (με πράσινο + τικ), όπως επί Χίτλερ ο κόσμος χαιρόταν να νιώθει, ως απόγονος της Αρίας φυλής, γενεαλογικά καθαρός κατέχοντας και επιδεικνύοντας το γενεαλογικό διαβατήριο.

Καθαρότητα σημαίνει ανωτερότητα έναντι των (δήθεν) ακαθάρτων.

Όλα αυτά τεχνάσματα των καθαρμάτων...

1 σχόλιο:

  1. Τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της Pfizer υποδηλώνουν έντονα ότι το εμβόλιο Covid-19 προκαλεί στον λήπτη σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας

    ΑΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ??????????????

    https://theexpose.uk/2021/11/13/pfizer-trial-data-suggests-covid-19-vaccine-causes-aids/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.