Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν την μόλυνση και την μετάδοση Π.Ο.Υ

 Ο Τέντρος ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ και ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρο συναντήθηκαν στην σύνοδο κορυφής της G20 στη Ρώμη.

Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είπε στον Τέντρος ότι η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει εάν οι χώρες υποστούν περαιτέρω lockdown. 

Όμως ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος επιβεβαίωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστούν περαιτέρω lockdown.

Ο Τέντρος ρωτήθηκε στη συνέχεια ποια είναι η θέση του ΠΟΥ σχετικά με την εισαγωγή των διαβατηρίων εμβολίων και ο

Τέντρος επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν ο ΠΟΥ δεν συνιστά την εισαγωγή τους λόγω του γεγονότος ότι το ποσοστό εμβολιασμού για την Covid-19 είναι χαμηλό σε αρκετές χώρες και αυτό θα αποτελούσε στοιχείο διάκρισης.

Ωστόσο, στην επόμενη ερώτηση του Προέδρου Μπολσονάρο το γιατί πολλοί Βραζιλιάνοι εξακολουθούν να πεθαίνουν με Covid-19 παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ο Τέντρος επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλια Covid-19 δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού.

Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί τα Διαβατήρια Εμβολίων προσφέρθηκαν σαν λύση και εαν το ποσοστό εμβολιασμού αυξηθεί, ποια θα είναι η θέση του ΠΟΥ;

Ο Τέντρος δήλωσε ότι «το εμβόλιο δεν προλαμβάνει την Covid, αλλά προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες και θάνατο. Αυτός είναι ο σκοπός».

Αλλά ο πρόεδρος Μπολσονάρο υποστήριξε ότι «πολλοί που πήραν τη δεύτερη δόση πεθαίνουν».

Στην οποία ο Tedros απάντησε ότι αυτό θα συμβεί μεταξύ εκείνων με άλλες υποκείμενες παθήσεις. 

Ωστόσο, όπως όλοι θα έπρεπε τώρα να γνωρίζουν, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που πέθαιναν με Covid-19 πριν από την εισαγωγή ενός εμβολίου ήταν μόνο εκείνοι με άλλες υποκείμενες παθήσεις υγείας. 

Γεγονός που γεννά το ερώτημα τι ακριβώς έχει αλλάξει μετά την ανάπτυξη μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας;

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Μπολσονάρο επιβεβαίωσε ότι στη Βραζιλία δεν έχει τον έλεγχο της ανταπόκρισης στην υποτιθέμενη πανδημία λόγω της εξουσίας να ανταποκριθεί που έχουν οι Κυβερνήτες και οι τοπικοί Δήμαρχοι.

Ο Μπολσονάρο στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήτες και οι δήμαρχοι της Βραζιλίας απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό για τα παιδιά κατά του Covid-19. Δυστυχώς, το βίντεο κόβει την απάντηση του Tedros αλλά γρήγορα μεταβαίνει στον Πρόεδρο της Βραζιλίας επιβεβαιώνοντας ότι ο Tedros έχει δηλώσει ότι η θέση του ΠΟΥ είναι ότι δεν πρέπει να χορηγείται στα παιδιά η ένεση Covid-19.

Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή είναι η θέση του ΠΟΥ και αυτό βρίσκεται στον ιστότοπό του. 

Η συμβουλή του ΠΟΥ αναφέρει ότι 

«Χρειάζονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη χρήση των διαφορετικών εμβολίων για την COVID-19 σε παιδιά για να μπορούμε να κάνουμε γενικές συστάσεις για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της COVID-19» και επιβεβαιώνει ότι προς το παρόν συνιστούν μόνο για παιδιά ηλικίας άνω των Σε 12 άτομα που θεωρείται ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο και θα πρέπει ενδεχομένως να τους προσφερθεί η ένεση Pfizer Covid-19.

     πηγή

Αυτό εγείρει το ερώτημα γιατί ο FDA αποφάσισε ότι η ένεση Pfizer Covid-19 θα πρέπει να χορηγηθεί σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών στις ΗΠΑ;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες στιγμιότυπο της συνάντησης μεταξύ του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος και του Προέδρου Μπολσονάρο παρακάτω –


πηγή

https://theexpose.uk/2021/11/12/who-chief-tedros-confirms-covid-vaccine-useless-and-should-not-be-given-to-kids/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »