Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Το Δίκτυο των Ελευθέρων Ελλήνων

Το Δίκτυο των Ελευθέρων Ελλήνων
… φόρεσαν λευκή πόδια και υποδύονται υποκριτικά το ρόλο του προστάτη και του γιατρού. Όχι όμως του ιπποκρατικού αλλά του γιατρού όργανο των φαρμακευτικών και της νέας τάξης που το «ωφελείν, μη βλάπτειν» το έχει αντιστρέψει σε «βλάπτειν, μη ωφελείν». Δρουν εγκληματικά, ανθελληνικά και παράνομα και ως ΑΡΝΗΤΕΣ του συντάγματος, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας. Σέρνουν τη χώρα δια της βίας στο σκοτάδι του ολοκληρωτισμού. Όμως οι ελεύθερα σκεπτόμενοι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούμε και να συνθηκολογήσουμε με το έκτρωμα που δρομολογούν.

Προ της «πανδημίας» το ανθελληνικό καθεστώς-κατεστημένο είχε τη δυνατότητα να εξαπατά με την επίφαση μιας ψευδο-δημοκρατίας. Όχι πια αφού έχει αποκαλύψει πλήρως το τυραννικό ποιόν του και το στόχο μετατροπής της χώρας σε δικτατορία αλλά βόρεια Κορέα. Η δε εμμονή του στο διαχωρισμό (οι δύο αυθαίρετες κατηγορίες: εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) μας δείχνει ολοκάθαρα δύο επιλογές: το αδιέξοδο της συμμόρφωσης με το καθεστώς (ως υποχείριο του με προδιαγραμμένο, σύντομο τέλος), και τον δρόμο της ελευθερίας, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων και τελικά της νίκης της ζωής.

Αυτός ο δεύτερος δρόμος είναι για όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες μονόδρομος. Όμως θα είναι τρομερά δύσβατος στη συγκυρία μας γιατί το καθεστώς δρώντας ολοένα και πιο αντισυνταγματικά και ρατσιστικά θα επιβάλλει για εμάς τις πιο αντίξοες συνθήκες που θα μας αποκλείουν από παντού. Και ήδη προχωράει ακάθεκτο απλώνοντας με αμόκ το δίχτυ της άνευ όρων υποτέλειας και υποταγής, το δίχτυ που οριοθετεί τους ανυπόταχτους από τους υποταγμένους.

Εκ των πραγμάτων, θα ωθηθούμε να ζήσουμε στο περιθώριο της κοινωνίας. Αλλά κι εκεί δεν ξέρουμε για πόσο. Γιατί όσο θα

βαθαίνει ο ολοκληρωτισμός, αυτοί δεν θα επιτρέψουν καμία παρέκκλιση, ούτε θα αφήσουν κάποιους να λειτουργούν ως παράδειγμα ελεύθερης διαβίωσης. Επομένως, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιβίωσή μας με τους δικούς μας όρους θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά ώστε να επιβάλλουμε μία παράλληλη ζωή έξω από το σύστημα (εκτός νέας τάξης). Να χτίσουμε δηλαδή το δικό μας κόσμο της αλληλεγγύης και της συνεργασίας με ελεύθερη και εναλλακτική διαβίωση. Και θα πρέπει να το διαμορφώσουμε αυτό ως μοντέλο ζωής που θα το ακολουθήσουν πολλές χιλιάδες ή και εκατομμύρια ώστε να έχει πιθανότητα επιτυχίας. Αυτό θα μας επιτρέψει να μην λυγίσουμε και τελικά θα αποτρέψει το να μας αποκλείσουν από παντού.

Χρειαζόμαστε λοιπόν επειγόντως αυτό το Δίκτυο των Ελευθέρων Ελλήνων που θα κάνει σαφές στην πράξη την αταλάντευτη θέση του να ζήσουμε με συνταγματικούς κανόνες και ελευθερίες. Χρειάζεται να χτίσουμε αυτό το δίκτυο της κοινής συμπεριφοράς που θα κάνει σαφές ότι εμείς δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Και ότι θα επιβιώσουμε ακόμα και αν χρειαστεί να ζήσουμε πρωτόγονα (όπως οι Άμις στην Αμερική) αλλά δεν θα τους χαρίσουμε την ελευθερία μας. Δεν χρειαζόμαστε αρχηγούς για κάτι τέτοιο. Αρκεί μόνο να αφήσουμε την έμφυτη ανάγκη για Ελευθερία που υπάρχει μέσα μας να μας καθοδηγεί μαζί με την αλληλεγγύη να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Το εν λόγω μοντέλο ζωής που θα προάγει αυτό το Δίκτυο περιλαμβάνει γνωστές πρακτικές που ήδη σε κάποιο βαθμό εφαρμόζουμε ή εφαρμόσαμε στο παρελθόν:

  • εθελοντική απλότητα ώστε να ζούμε με τα απολύτως βασικά και αναγκαία

  • αυτάρκη (όσο το δυνατόν) διαβίωση με δυνατότητα παραγωγής τροφής

  • τοπικό νόμισμα όπου θεωρείται αναγκαίο όπως εφαρμόστηκε στην αρχή των μνημονίων

  • ανταλλακτική και αχρήματη οικονομία, δηλαδή την ανταλλαγή υπηρεσιών και αγαθών μεταξύ μας

  • οργάνωση σε επίπεδο γειτονιάς και στήριξη των μικρών καταστημάτων και παραγωγών

  • αλληλοϋποστήριξη όλων των επαγγελματιών και ανθρώπων που έχουν αυτή τη φιλοσοφία

  • συμπόρευση με όλες τις ομάδες, κινήσεις, πρωτοβουλίες που έχουν παρόμοια προσέγγιση

Δεν τους χαρίζουμε την Ελλάδα να την κάνουν όπως θέλουν. Δεν τους χαρίζουμε τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της χώρας. Αυτοί, όπως όλοι οι κατακτητές είναι εφήμεροι. Όμως ο Ελληνισμός, ως η ιδέα και το σύμβολο της ελευθερίας, είναι αιώνιος και άχρονος. Και εμείς ως φορείς αυτής της ιδέας με τον αγώνα μας και το παράδειγμά μας θα ορίσουμε τελικά πώς θα ζούμε στον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.