Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ 68 ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ 2.947 ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!

 Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Από τις αρχές του φθινοπώρου παρατηρείται σε πολλές χώρες μία αύξηση των νέων μολύνσεων από Covid.

Στις περισσότερες από αυτές τις χώρες επικρατεί το αφήγημα, ότι σε αυτό το νέο κύμα οι πρωτοπόροι είναι οι περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών...

Οπότε, η μελέτη αυτή ερευνά αν υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στο ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων και στον αριθμό των νέων μολύνσεων από Covid.

Προς το σκοπό αυτόν ελέγχθηκαν τα νούμερα από 68 κράτη, από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Επί πλέον ελέγθηκαν και 2.947 επαρχίες των ΗΠΑ!
_______________________________
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΩΝ

Δεν διαπιστώθηκε να υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων και στον αριθμό νέων μολύνσεων Covid!

Στην πραγματικότητα μάλιστα, διαπιστώθηκε και μία πολύ μικρή ΘΕΤΙΚΗ συσχέτιση! Δηλαδή οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων εμφανίζουν οριακά και υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού!!

Για παράδειγμα, η Πορτογαλία και η Ισλανδία, με ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων πάνω από το 75% του ενήλικου πληθυσμού, έχουν και οι δύο υψηλότερους αριθμούς νέων κρουσμάτων, ανά εκατομμύριο πληθυσμού, σε σχέση με χώρες όπως το Βιετνάμ και η Νότια Αφρική, που δεν έχουν πλήρως εμβολιάσει πάνω από το 10% του πληθυσμού τους!

........................................................................

Β) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

- Από τις 5 κορυφαίες σε επίπεδο εμβολιασμού επαρχίες, που έχουν εμβολιάσει από το 84,3% μέχρι και το 99,9% του ενήλικου πληθυσμού τους, οι 4 από αυτές είναι ταυτόχρονα και περιοχές "υψηλής μεταδοτικότητας", δηλαδή έχουν από τους μεγαλύτερους αριθμούς νέων κρουσμάτων!

- Αντίθετα, από τις 57 επαρχίες με "χαμηλή μεταδοτικότητα" (έχουν δηλαδή λίγα κρούσματα), οι 15 από αυτές έχουν εμβολιάσει πλήρως, λιγότερο από το 20% του ενήλικου πληθυσμού τους!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Επειδή σαν "πλήρως εμβολιασμένοι" αναφέρονται από τις αρχές όσοι έχουν περάσει τις 14 μέρες μετά την 2η δόση, οι σχεδιαστές της μελέτης άφησαν περιθώριο 1 ολόκληρο μήνα μετά την 2η δόση, πριν θεωρήσουν κάποιον "πλήρως εμβολιασμένο".

Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ανάμεσα σε επίπεδα εμβολιασμού και ύψος αύξησης "κρουσμάτων".
Ούτε παρατηρήθηκε μείωση του αριθμού των "κρουσμάτων" εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού.
________________________________________

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

1) Αυξάνοντας το ποσοστό εμβολιασμένων σε μία χώρα ΔΕΝ πετυχαίνεις μείωση των νέων κρουσμάτων COVID-19, γιατί αποδεδειγμένα ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων με τον αριθμό νέων μολύνσεων. Μάλιστα είναι και οριακά θετικό, δηλαδή... αυξάνουν τα νέα κρούσματα καθώς αυξάνουν οι εμβολιασμοί, σύμφωνα με αυτήν την μελέτη!

2) Το "τείχος προστασίας" με αυτά εδώ τα "εμβόλια" είναι άπιαστο όνειρο, όταν ακόμη και περιοχές των ΗΠΑ που έχουν το 99,9% των ενηλίκων τους πλήρως εμβολισμένους, βρίσκονται ανάμεσα στις περιοχές με τον υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων!
_____________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Για συνάδελφους, αλλά και διαβαστερούς ακόλουθους του τοίχου αυτού, ολόκληρη η μελέτη εδώ, σε μορφή pdf:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »