Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Η ιατρική μαφία βυθίζει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης

 

Σημ. Καταχανά: Στο συγκεκριμένο βίντεο είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας. Θεώρησα όμως ενδιαφέρον να επανέλθω με την ανάλυση του Δρος Mercola, από την ιατρική του οπτική.

αναλύει ο Δρ. Joseph Mercola

Στο 1ο μέρος του παραπάνω βίντεο, το Project Veritas παίρνει συνέντευξη από την Jodi O’Malley, νοσηλεύτρια που εργάζεται στο τμήμα Υπηρεσιών Υγείας Ινδιάνων του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η O’Malley ξεσπάει με μαγνητοφωνημένες ηχογραφήσεις στις οποίες το προσωπικό του HHS εκφράζει την ανησυχία και την αηδία του για το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κρύβει και δεν αντιμετωπίζει τις παρενέργειες από το εμβόλιο COVID, οι οποίες πλέον κατακλύζουν τα νοσοκομεία.

Η Δρ Μαρία Γκονζάλες, ιατρός των επειγόντων περιστατικών του DHHS, ακούγεται να λέει ότι οι παρενέργειες από τα εμβόλια δεν αναφέρονται όπως απαιτείται για τα φάρμακα επείγουσας χρήσης. Υποπτεύεται επίσης ότι δεν γίνονται μελέτες επειδή «η κυβέρνηση δεν θέλει να δείξει ότι το … εμβόλιο είναι γεμάτο σκατά».

Όπως σημείωσε

η O’Malley, το κοινό συμμετέχει σε μια δοκιμή φαρμάκου φάσης 3, και αυτό είναι το στάδιο κατά το οποίο κανονικά θα συνέλλεγαν δεδομένα ασφαλείας. Είναι ευθύνη όλων των εμπλεκομένων να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα αυτά συλλέγονται και αναφέρονται. Ωστόσο, η πλειονότητα των παρενεργειών από τα εμβόλια απλώς διαγράφεται ως άσχετη με το θέμα.

Ακόμα και όταν υπάρχει υποψία σύνδεσης ή είναι καταφανώς προφανής, σπάνια αναφέρεται, επειδή πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία. Έτσι, «πώς θα πούμε ότι αυτό [«το εμβόλιο»] είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για χρήση;» διερωτάται η O’Malley. Η O’Malley έχασε μία συνάδελφό της από το εμβόλιο COVID. Η νοσοκόμα δεν ήθελε να το κάνει λόγω θρησκευτικών αντιρρήσεων, αλλά εξαναγκάστηκε να το κάνει. Λίγο μετά την πρώτη της ένεση, εισήχθη στο νοσοκομείο και πέθανε.

‘Το κακό στα υψηλότερα επίπεδα’

Εν τω μεταξύ, η ιβερμεκτίνη, η οποία δεν έχει σχεδόν καμία παρενέργεια και έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το COVID-19, απαγορεύεται εντός του DHHS. Όταν η O’Malley ρωτά την Gayle Lundberg, φαρμακοποιό του DHHS, αν η ιβερμεκτίνη μπορεί να χορηγηθεί σε έναν ασθενή εάν ο γιατρός είναι πρόθυμος να τη συνταγογραφήσει, η Lundberg απαντά:

«Έχω κολλήσει. Μου είπαν ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσετε [ιβερμεκτίνη] σε κάποιον με COVID, εκτός αν δεν θέλετε να έχετε δουλειά. Δεν πρόκειται να χάσω τη δουλειά μου γι’ αυτό».

«Αυτό είναι το κακό στο υψηλότερο επίπεδο», λέει η O’Malley. «Έχετε το FDA, το CDC, που και τα δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αντιεπιστημονικά».

Η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού είναι μια κρίση που δημιουργήθηκε από τη δικτατορία

Μας λένε τώρα ότι υπάρχει τεράστια έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και ότι οι ανεμβολίαστοι ασθενείς με COVID προκαλούν υπερφόρτωση των συστημάτων υγείας. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, το Associated Press ανέφερε ότι τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στο Αϊντάχο, την Αλάσκα και τη Μοντάνα έχουν αρχίσει να περιορίζουν την υγειονομική περίθαλψη, καθώς οι ιατρικοί πόροι εξαντλούνται από την εισροή ασθενών με COVID-19.1

Σύμφωνα με το HHS Protect Public Data Hub,2 τα νοσοκομεία του Αϊντάχο είχαν δυναμικότητα 70,27% στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 και μόνο το 20,51% των κλινών νοσηλείας χρησιμοποιούνταν για το COVID-19. Οι μονάδες εντατικής θεραπείας του Idaho, από την άλλη πλευρά, ήταν κοντά στη χωρητικότητα στο 90,8%, με το 62,34% των κλινών ΜΕΘ να χρησιμοποιούνται για το COVID-19.

Οι αριθμοί αυτοί αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αλλά, όπως είναι φυσικό, η εισροή οφείλεται στους ανθρώπους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο COVID. Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας του Αϊντάχο φέρεται να είπε στα νοσοκομεία να εφαρμόσουν «πρότυπα περίθαλψης για την κρίση «3 , δηλαδή να κατανέμουν κρεβάτια ΜΕΘ σε ασθενείς που «είναι πιθανότερο να επιβιώσουν», ενώ άλλοι ασθενείς θα αντιμετωπίζονται με «λιγότερο αποτελεσματικές μεθόδους» ή μόνο με παρηγορητική φροντίδα.

Ένα νοσοκομείο στην Helena της Μοντάνα εφάρμοσε επίσης πρότυπα περίθαλψης κρίσης, όπως και το Providence Alaska Medical Center.

Ωστόσο, αυτό που δεν εξετάζουν πολλά μέσα ενημέρωσης είναι το γεγονός ότι οι ιατρικοί πόροι βρίσκονται υπό πίεση λόγω του τεράστιου αριθμού εκπαιδευμένου ιατρικού προσωπικού που είτε παραιτείται είτε απολύεται επειδή αρνείται τα εμβόλια.

Όπως αναφέρει το FEE.org, τα νοσοκομεία του Χιούστον «έχουν φτάσει σε οριακό σημείο» λόγω της απώλειας πολλών εκατοντάδων εργαζομένων στα νοσοκομεία. Το νοσοκομείο Houston Methodist απέλυσε 150 από το προσωπικό του, το Harris Health System έχει έλλειψη 250 εργαζομένων και το University of Texas Medical Branch έχει έλλειψη 100:4

«Όλο το περασμένο έτος, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, ερχόμασταν στη δουλειά μας και κάναμε τη δουλειά μας», δήλωσε η Κάρα Σέπερντ, νοσηλεύτρια του τομέα του τοκετού … «Κάναμε ό,τι μας ζητήθηκε. Φέτος, ουσιαστικά μας είπαν ότι είμαστε αναλώσιμοι’ …

Όταν οι διοικητές των νοσοκομείων καθόρισαν την πολιτική τους – εμβολιαστείτε ή χάστε τη δουλειά σας – ο στόχος τους ήταν να αυξήσουν τα ποσοστά εμβολιασμού του νοσοκομειακού προσωπικού. Η ακούσια συνέπεια ήταν η έλλειψη νοσηλευτών και άλλων εργαζομένων στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια μιας θανατηφόρας πανδημίας».

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ φέρεται να έχει ζητήσει 2.500 νοσηλευτές από άλλες πολιτείες για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κρίσης σε ολόκληρη την πολιτεία.5 Το αν θα μπορέσει να τους βρει είναι ένα άλλο ερώτημα, βλέποντας πώς οι πολιτείες που έχουν εκδώσει τις ίδιες εντολές για τα εμβόλια αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα έλλειψης. Κρίσιμες ελλείψεις νοσηλευτών αναφέρονται, για παράδειγμα, στη Νότια Καρολίνα6 και το Μέριλαντ,7 δύο πολιτείες όπου τα νοσοκομεία έχουν εφαρμόσει εντολές για εμβόλια COVID.

Νοσηλείες COVID ή ψευδαισθήσεις των μέσων ενημέρωσης;

Φυσικά, με όλα τα ψεύτικα αφηγήματα που κυκλοφορούν, είναι δύσκολο να πούμε αν η κρίση του COVID είναι πραγματικά πραγματική. Μήπως τα νοσοκομεία παλεύουν απλώς επειδή έδιωξαν πάρα πολύ από το προσωπικό τους; Βρίσκονται οι νοσηλευόμενοι ασθενείς εκεί για άλλους λόγους εκτός από το COVID και απλώς τυχαίνει να είναι θετικοί με τη χρήση λανθασμένων δοκιμών PCR;

Μήπως οι παρενέργειες από το εμβόλιο χαρακτηρίζονται λανθασμένα ως μη εμβολιασμένα περιστατικά COVID απλώς επειδή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο προτού να είναι επισήμως «πλήρως εμβολιασμένοι»; Βλέπουμε μια εισροή ασθενών που νοσούν εξαιτίας της επαγόμενης από το εμβόλιο ενίσχυσης των αντισωμάτων, η οποία σας καθιστά πιο ευάλωτους στη μόλυνση;

Είναι πρακτικά αδύνατο να πούμε τι είναι τι, καθώς τα δεδομένα είναι σκόπιμα συγκεχυμένα. Για παράδειγμα, δεν λογίζεστε ως πλήρως εμβολιασμένοι μέχρι 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση σας8 , οπότε αν νοσηλευτείτε πριν από αυτό, καταγράφεστε ως «ανεμβολίαστοι». Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχουν επίσης δύο διαφορετικά σύνολα κριτηρίων εξέτασης, ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού του ασθενούς.

Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι έχουν προσβληθεί από COVID-19 πρέπει να εξετάζονται χρησιμοποιώντας κατώφλι κύκλου (CT) 28 ή λιγότερο, ενώ οι ανεμβολίαστοι ασθενείς πρέπει να εξετάζονται χρησιμοποιώντας CT 40. Οτιδήποτε πάνω από 35 CT έχει αποδειχθεί ότι παράγει 97% ψευδώς θετικά αποτελέσματα,9 οπότε αυτή η προκατειλημμένη καθοδήγηση εξέτασης είναι κραυγαλέα ως προς το τι προσπαθεί να επιτύχει.

Ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύλλογος δίνει επίσης οδηγίες στους γιατρούς να επαναπροσδιορίζουν τις νοσηλείες COVID ως «θανάτους» όταν επικοινωνούν με τα μέσα ενημέρωσης ή το κοινό,10 και σύμφωνα με πληροφοριοδότες, αυτά που τα μέσα ενημέρωσης και οι διοικητές των νοσοκομείων αποκαλούν περιπτώσεις Δέλτα είναι στην πραγματικότητα παρενέργειες από εμβόλια.11

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη12,13 των αρχείων νοσηλείας, μεταξύ Μαρτίου 2020 και αρχών Ιανουαρίου 2021, το 36% των νοσηλειών λόγω COVID αφορούσε ήπια ή ασυμπτωματική νόσο. Μεταξύ των μέσων Ιανουαρίου 2021 και του τέλους Ιουνίου 2021, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 48%. Έτσι, σχεδόν οι μισές από όλες τις νοσηλείες με COVID μπορεί στην πραγματικότητα να αφορούν άλλα προβλήματα υγείας (ο ασθενής απλώς βρέθηκε θετικός όταν εισήχθη για κάτι άλλο) ή για ήπια λοίμωξη.

Όσον αφορά το Αϊντάχο, η πολιτεία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μετράει τα διαθέσιμα κρεβάτια ΜΕΘ στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, γεγονός που προκάλεσε δραματική μείωση του αριθμού των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ14.

Δυστυχώς, αυτός δεν είναι καθόλου πλήρης κατάλογος όλων των τρόπων με τους οποίους τα δεδομένα χειραγωγούνται και διαστρεβλώνονται. Αλλά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και μία από αυτές τις στρατηγικές είναι αρκετή για να θολώσει τα νερά. Αν τις προσθέσετε όλες μαζί, έχετε μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Η δημόσια υγεία ως αντικειμενική πραγματικότητα πρέπει να απορριφθεί

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα δεδομένα για τη δημόσια υγεία χρησιμοποιούνται πλέον ως όπλο για να δικαιολογήσουν κάθε αριθμό κατάφωρων αρπαγών εξουσίας και κυβερνητικών υπερβάσεων. Εξ ου και όλη η χειραγώγηση των εν λόγω δεδομένων. Κάθε μέρα που περνάει, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι γύρω μας στήνεται ένα κράτος βιοασφάλειας. Οι άνθρωποι απογυμνώνονται από την υγεία τους, τη ζωή τους και τα μέσα διαβίωσής τους στο όνομα της δημόσιας υγείας. Όπως σημειώνει ο Christopher Lingle στο άρθρο του American Institute for Economic Research της 29ης Ιουλίου 2021:15

«… ο φόβος που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας με βάση τις δηλώσεις που αντανακλούσαν την αυθεντία των «ειδικών» έκανε τα άτομα να σταματήσουν να σκέφτονται την υγεία ως προσωπικό ζήτημα και να αγκαλιάσουν τη «δημόσια υγεία». Η αντίληψη ότι η «δημόσια υγεία» αντικατοπτρίζει μια αντικειμενική πραγματικότητα πρέπει να αμφισβητηθεί, ιδίως από τη στιγμή που τόσο μεγάλη έμφαση δίνεται σε έναν μόνο από τους πολλούς ιούς και σε μια μόνο ασθένεια από τις πολλές παθήσεις που πλήττουν την ανθρωπότητα.

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτά τα πολιτικά κατορθώματα της ταχυδακτυλουργίας έχουν ωθήσει πολλούς πολίτες να αποδεχτούν ένα τεχνητό συλλογικό κατασκεύασμα, με την αλληλεγγύη να κυριαρχεί πάνω από την ατομική αυτονομία και την ασφάλεια να υπερτερεί της ανθρώπινης ελευθερίας …

Εάν οι πολίτες αντισταθούν στους περιορισμούς της ατομικής τους ελευθερίας και των δικαιωμάτων τους για την επίτευξη συλλογικών στόχων, η αυταρχική καταστολή γίνεται ένα αναπόφευκτο μέσο για την «ειρήνευση» των μαζών.

Τέτοιες υπερβολές και κατάχρηση της κρατικής εξουσίας συνέβησαν σε ένα ευρύ φάσμα κολεκτιβιστικών καθεστώτων. Για παράδειγμα… [ένα] στοιχείο της φιλοσοφίας του ναζιστικού κόμματος… προωθούσε το καλό του συνόλου έναντι του καλού του ατόμου…

Οι τεχνικοί της ιατρικής, κεντρικοί στις λειτουργίες του ναζιστικού κράτους, διαιώνιζαν τα επιστημονικά νούμερα της εξέλιξης και της γενετικής υγιεινής με βάση την ευγονική για την προώθηση της φυλετικής καθαρότητας. Πολλοί υποστηρικτές των Ναζί στις πρώτες μέρες του καθεστώτος ίσως να μην είχαν ποτέ φανταστεί τα τρομερά αποτελέσματα που θα είχε η ακολουθία αυτής της βρώμικης ιδεολογίας.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιδεικνύεται προσοχή στην αξιολόγηση της «επιστημονικής» σοφίας που διαμορφώνει τις ανησυχίες για την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος ή την υγεία των μελών μιας κοινότητας. Όπως ακριβώς πολλές από τις αποδεκτές αλήθειες του Πράσινου κινήματος βασίζονται σε επιλεκτική εφαρμογή της επιστήμης, έτσι και οι «αλήθειες» που καθοδηγούν τις πολιτικές υγείας στην εποχή του Covid-19″.

Η σημασία της ηθικής φιλοσοφίας

Μιλώντας για Ναζί, πώς και γιατί τόσοι πολλοί επαγγελματίες της ιατρικής εντάχθηκαν στο ναζιστικό κόμμα και επέλεξαν να συμμετάσχουν στη γενοκτονία; Σε ένα άρθρο του Δεκεμβρίου 2020 στο περιοδικό Tablet16 , ο βιοηθικολόγος Dr. Ashley Fernandes έκανε μια βαθιά βουτιά σε αυτά τα ερωτήματα.

Επισημαίνει ότι ο μοναδικός επιστημονικός κλάδος που συνδέει την ιατρική και το δίκαιο είναι η ηθική φιλοσοφία. «Τόσο ο νόμος όσο και η ιατρική περιλαμβάνουν τη λογική και τη βούληση, που κατευθύνονται προς το καλό του ατόμου», γράφει. Το Ολοκαύτωμα συνέβη επειδή η ηθική φιλοσοφία διεφθάρη πρώτα. Η άσκηση της ιατρικής ακολούθησε στη συνέχεια τα ίδια μονοπάτια.

«Οι ασθενείς του COVID υποβάλλονται σε θεραπεία μέχρι θανάτου με αποδεδειγμένα κακοσχεδιασμένα πρωτόκολλα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του να επιτρέπουμε σε μια παρακμή της ηθικής και της δεοντολογίας να πατήσει πόδι, και οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν αυτή την εξαπλούμενη σήψη είμαστε εμείς. Όπως και η O’Malley, ο καθένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει τι είδους άνθρωπος θέλει να είναι.»

Με τραγικό τρόπο, βλέπουμε το ίδιο πράγμα να συμβαίνει τώρα, μπροστά στα μάτια μας. Στις αρχές της πανδημίας, μια νοσοκόμα που υπηρετούσε στο νοσοκομείο Elmhurst, στο επίκεντρο της πανδημίας στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι οι ασθενείς σκοτώνονταν με σκοπό το κέρδος και έγραψε ένα βιβλίο γι’ αυτό.17 Μόλις δόθηκαν στα νοσοκομεία μεγάλες πληρωμές για τους ασθενείς με COVID, κάθε ασθενής έγινε ασθενής με COVID-19.

Στο νοσοκομείο Elmhurst, οι ασθενείς χαρακτηρίζονταν ως COVID-19 ακόμη και αν είχαν αρνητικό τεστ και δεν είχαν συμπτώματα. Οι περισσότεροι τέθηκαν σε μηχανικό αερισμό, ο οποίος τους σκότωνε. Παρόμοιες ιστορίες προέκυψαν και από άλλες χώρες. Μέχρι σήμερα, σε όλες τις ΗΠΑ, γιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιοί που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, απλώς ακολουθούν τις εντολές που δίνονται από ψηλά. Το συναίσθημα του φαρμακοποιού ότι «δεν θα χάσω τη δουλειά μου γι’ αυτό», είναι μάλλον κοινό. Εν τω μεταξύ, οι ασθενείς με COVID αντιμετωπίζονται μέχρι θανάτου με αποδεδειγμένα κακοσχεδιασμένα πρωτόκολλα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπουμε τώρα τα νοσοκομεία να περιορίζουν την περίθαλψη, ενώ αρκετοί γιατροί και αξιωματούχοι του τομέα της υγείας έχουν πει δυνατά το αδιανόητο, ότι δηλαδή θέλουν να εμποδίσουν τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους να λάβουν οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη.18,19 Η Αυστραλία βαδίζει ήδη σε αυτόν τον δρόμο. Με άλλα λόγια, κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχετε δικαίωμα στη ζωή αν αποφασίσετε να μην παίξετε ιατρική ρωσική ρουλέτα και να κάνετε το εμβόλιο COVID.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του να αφήνουμε να πατήσει πόδι η παρακμή της ηθικής και της δεοντολογίας, και οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν αυτή την εξαπλούμενη σήψη είμαστε εμείς. Όπως και ο O’Malley, ο καθένας από εμάς πρέπει να αποφασίσει τι είδους άνθρωπος θέλει να είναι. Μπορεί να υπάρχει ένα τίμημα για να πληρώσουμε αν αρνηθούμε να συμβάλουμε στις γαγγραινώδεις μηχανορραφίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά θα υπάρχει ένα τίμημα για να πληρώσουμε αν δεν το κάνουμε κι εμείς, και είναι πιθανό να είναι πολύ πιο οδυνηρό στο τέλος.

«Ακόμα και αν δεχτούμε τον (αμφισβητήσιμο) ισχυρισμό ότι το πρωταρχικό κίνητρο για το Ολοκαύτωμα ήταν οικονομικό ή πολιτικό, οι Ναζί με κάποιο τρόπο έκαναν το άλμα από το να αναγνωρίζουν τα άτομα ως «οικονομικές απολήξεις» στο να γίνουν εντελώς και απόλυτα αναλώσιμοι», γράφει ο Fernandes20.

«Οι γιατροί, ντυμένοι με άσπρες ρόμπες, έδωσαν το αποτύπωμα ότι πράγματι, εκείνοι που επρόκειτο να αεριοποιηθούν δεν ήταν καθόλου ανθρώπινα πρόσωπα … Ο Robert N. Proctor (1988) σημειώνει ότι οι γιατροί προσχώρησαν μαζικά στο ναζιστικό κόμμα (σχεδόν το 50% μέχρι το 1945), πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα.

Οι γιατροί είχαν επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να ενταχθούν στα SS από ό,τι άλλοι εργαζόμενοι Γερμανοί άνδρες. Οι νοσηλευτές ήταν επίσης σημαντικοί συνεργάτες. Το Ολοκαύτωμα πρέπει να μελετηθεί από κάθε επαγγελματία υγείας ως υπενθύμιση του πόσο ιερή είναι η ουσία της τέχνης μας και ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες αν ξεχάσουμε ξανά την αξιοπρέπεια των προσώπων».

Πέντε μαθήματα για την αποτροπή μιας νέας γενοκτονίας Ο Fernandes συνεχίζει απαριθμώντας πέντε μαθήματα της ναζιστικής ιατρικής που πρέπει να θυμόμαστε και να ενσωματώσουμε στην ιατρική πρακτική «εάν η ιατρική πρόκειται να επιβιώσει ως επάγγελμα θεραπείας» και να μην χρησιμεύσει ξανά ως εργαλείο γενοκτονίας:21

1. Οι επαγγελματίες υγείας και η κοινωνία στο σύνολό της πρέπει να επιβεβαιώσουν έναν ισχυρό προσωποκεντρισμό – Ο προσωποκεντρισμός υποστηρίζει ότι «η απόλυτη μονάδα αξίας της ανθρώπινης ζωής είναι το ίδιο το άτομο». Η κοινωνία δημιουργείται για το άτομο και όχι το αντίθετο. Ως εκ τούτου, η αξιοπρέπεια και η ακεραιότητα του κάθε ατόμου πρέπει να διατηρούνται απαραβίαστες.

2. Πρέπει να έχουμε «αυστηρή προστασία της συνείδησης για τους γιατρούς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης» – Η σύγχρονη βιοηθική ευνοεί την κατάργηση των νόμων για την προστασία της συνείδησης και τον εξαναγκασμό των γιατρών να εκτελούν διαδικασίες που θεωρούν ανήθικες.

Η άμβλωση, η αντισύλληψη, η περιτομή, η στείρωση και η ευθανασία είναι μερικά μόνο παραδείγματα. Ο εξαναγκασμός των επαγγελματιών υγείας να ενεργούν ενάντια στη συνείδησή τους γεννά το είδος της ηθικής σήψης που αντιμετωπίζουμε τώρα, καθώς το ιατρικό προσωπικό ενεργεί ενάντια στην καλύτερη κρίση του.

3. Επιβεβαιώστε ότι η επιστήμη δεν είναι «θεός» – Η επιστήμη βασίζεται σε υποθέσεις, πειραματισμούς και δοκιμές αυτών των υποθέσεων. Αλλά δεν μπορεί να απαντήσει αν μια ιατρική πρακτική είναι ηθικά και ηθικά καλή. Για αυτό, χρειαζόμαστε την ηθική φιλοσοφία, η οποία έχει τις ρίζες της στη λογική και τη βιωμένη εμπειρία. «Το ηθικό εγχείρημα είναι επομένως τόσο αντικειμενικό (ορθολογικό) όσο και υποκειμενικό (βιωματικό)», γράφει ο Fernandes.

4. Οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να αντισταθούν στην απευαισθητοποίηση στην απανθρωποποίηση, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση υποτιμητικών όρων για την περιγραφή των ασθενών – Όπως σημειώνει ο Fernandes, «είναι πολύ πιο εύκολο να σκοτώσεις ένα «φυτό» παρά ένα ανθρώπινο πρόσωπο … Η γλώσσα μεταβάλλει την αντίληψη και η αντίληψη επηρεάζει τον ηθικό μας λογισμό».

5. Ως γιατρός, πρέπει να ορκιστείτε να υπηρετείτε αποκλειστικά τον ασθενή, «όχι κάποια αφηρημένη ιδέα της ‘κοινωνίας'» – Ο Fernandes προσθέτει: «Σήμερα φαίνεται να χάνουμε περισσότερο τη δέσμευσή μας στον μεμονωμένο ασθενή – γιατί υπάρχουν και άλλοι ‘θεοί’ στην ιατρική.

Η «ποιότητα ζωής», η «δημόσια υγεία» ή ακόμη και η «ικανοποίηση των ασθενών» έχουν γίνει αυτοσκοπός και όχι μέσο προς ένα σκοπό … [Η] δύναμη της «λευκής ποδιάς» απαιτεί, αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναλάβει, να μην υπηρετούμε ούτε το κράτος (και τα οικονομικά του συμφέροντα), ούτε την οικογένεια του ασθενούς … ούτε οποιονδήποτε άλλο «δίκαιο σκοπό» ή στόχο, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας».


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: PDF του Δρος Joseph Mercola

kanenazori.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »