Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. PCR τέστ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR.

‘’Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το Κρατικό Γραφείο της ΠΟΥ για την Κίνα ενημερώθηκε για κρούσματα πνευμονίας άγνωστης αιτιολογίας στην πόλη Γουχάν, στην επαρχία Χουμπέι, στις 31 Δεκεμβρίου 2019 [1].
Ένας νέος coronavirus που ονομάζεται 2019-nCoV ανακοινώθηκε επίσημα ως αιτιώδης παράγοντας από τις Κινεζικές αρχές στις 7 Ιανουαρίου.
(ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΑΝ ΑΙΤΙΩΔΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ.)
Μια ιική αλληλουχία γονιδιώματος κυκλοφόρησε για άμεση υποστήριξη της δημόσιας υγείας μέσω του διαδικτυακού πόρου virological.org στις 10 Ιανουαρίου (Wuhan-Hu-1, αριθμός πρόσβασης GenBank MN908947 [2]), ακολουθούμενη από τέσσερα άλλα γονιδιώματα που κατατέθηκαν στις 12 Ιανουαρίου στην ιική Βάση δεδομένων ακολουθίας που επιμελήθηκε η Παγκόσμια Πρωτοβουλία για την κοινή χρήση όλων των δεδομένων γρίπης (GISAID).''

ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΟΥΧΑΝ
31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ''ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ'' ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ.
10 ΚΑΙ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ.


Στην δημοσίευση του Ντρόστεν που την υπέβαλλε στο Eutosurveillance στις 21 Ιανουαρίου και ''ελέγθηκε'' και έγινε αποδεκτή σε 24 ώρες και δημοσιεύτηκε επίσημα στις 23 Ιανουαρίου, παγκόσμιο ρεκόρ για τον έλεγχο και την αποδοχή μιας δημοσίευσης.
Βέβαια βοήθησε ότι ό ίδιος και ο συν συγγραφέας και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου που παράγει τα τέστ είναι και μέλοι της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού.
Αναφέρει η δημοσίευση.
''Πριν από τη δημοσίευση αλληλουχιών ιών από περιπτώσεις 2019-nCoV, βασιζόμενοι σε αναφορές κοινωνικών μέσων που ανακοινώνουν την ανίχνευση ενός ιού τύπου SARS. Υποθέσαμε λοιπόν ότι ένας CoV που σχετίζεται με το SARS εμπλέκεται στο ξέσπασμα.
( ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΔΕΜ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) Πραγματοποιήσαμε λήψη όλων των ολοκληρωμένων και μερικών (εάν> 400 nt) αλληλουχιών ιών που σχετίζονται με το SARS και είναι διαθέσιμες στη GenBank έως την 1η Ιανουαρίου 2020.''
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΡΟΣΤΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ;;;
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΜΑΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;
ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA.
1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ GISAID ΕΝΩ,
Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΣΥΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ DROSTEN, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ OLFERT LAND, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ TOY EΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ KIT,ΤΕΣΤ PCR, ΤΟ TIB Molbiol GmbH.
Σύγκρουση συμφερόντων τεράστια, αλλά
ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ OLFERT LAND, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ
Στις 10 Ιανουαρίου, 3 ημέρες μετά την αυθαίρετη ανακοίνωση και δήλωση των Κινέζικων αρχών ότι ο αιτιολογικός παράγοντας της πανδημίας ήταν αυτός ο ιός και ενώ οι επιστημονικές μελέτες ανέγραφαν σαφώς ότι

''Χρειαζόμαστε περισσότερα κλινικά δεδομένα και δείγματα για να επιβεβαιώσουμε εάν αυτός ο ιός είναι πράγματι ο παράγοντας αιτιολογίας για αυτή την επιδημία.",

EΔΩ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΤΙΩΔΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΒΙΝΤ.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

Ενώ όπως είδαμε πιο πάνω ο Ντρόστεν είχε δώσει για δημοσίευση το πρωτόκολλο για την PCR και τους εκκινητές στις 21 Ιανουαρίου, αυτούς τους εκκινητές που φαντάστηκε απο τα social media, καμία μελέτη δεν είχε δημοσιευτεί εως τότε και αυτές που δημοσιεύτηκα αργότερα δεν μπὀρεσαν να επιβεβαιώσουν εαν αυτός ο ιός ειναι ο αιτιώδης παράγοντας της κοβίντ 19.
Η εταιρεία του Olfert Landt, της TIB-Molbiol, του συν συγγραφέα της δημοσίευσης για το πρωτόκολλο του τέστ PCR, είχε ένα πλήρως λειτουργικό κιτ δοκιμής έτοιμο και άρχισε να το στέλνει σε όλο τον κόσμο.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!!!!!!
Φοβερός αυτός, ο κ. Landt. Ταχύτατος!
Ο Olfert Landt και η ομάδα του μαζί με τον κύριο Ντρόστεν είναι συνήθως οι πρώτοι που παρέχουν μια δοκιμή για ιούς σε όλες σχεδόν τις πανδημίες.
Αυτό συνέβη με το ξέσπασμα της πανδημίας SARS το 2003, όπως ακριβώς και με τη λεγόμενη γρίπη των πτηνών (H5N1) το 2006, με τη γρίπη των χοίρων (H1N1) και επίσης με τον MERS κοραναϊού από το 2012.

''Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ήδη πραγματοποιήσει τρία εκατομμύρια δοκιμαστικά τεστ PCR από τον Ιανουάριο και τα έστειλε σε περισσότερες από 60 χώρες.
Τα πρώτα στάλθηκαν αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ στις 10 Ιανουαρίου. Το φυλλάδιο δεν ήταν καν έτοιμο εκείνη τη στιγμή. "Το στείλαμε στη συνέχεια μέσω email".
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ.
ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΤΙ Ο SARS COV2 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΒΙΝΤ,
10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ PCR EIXAN ΗΔΗ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA;;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ PCR TEST ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »