Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ PCR ΤΕΣΤ !

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ PCR ΤΕΣΤ !

# Θα αναλύσω προσεχώς το πως στήθηκε η παγκόσμια απάτη , που ζούμε, για την βίαια συγκέντρωση του χρήματος...
# Το εργαλείο του εγκλήματος είναι η RT PCR ή λαϊκά μοριακό τεστ.

#Αυτό το «αδιαμφισβήτητο» που όμως είναι ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟ...

#Έγινε από Γερμανό τον Ιαν 2020 (ο οποίος διώκεται κατόπιν διεθνούς μηνύσεως)

#Ορίστηκε ως όριο ενίσχυσης (amplification) οι 45 κύκλοι. (Δηλαδή η ενίσχυση του δείγματος κατά 2 εις την 45η δύναμη, φορές) προκειμένου να κριθεί ως θετικό ή αρνητικό. Δηλαδή 35,184,372,088,832 φορές !!!

#Ως ανιχνεύσιμο δεν ορίστηκε όλο το γονιδίωμα του ιού, αλλά μονον 3 γονίδια.! Επί σκοπού βεβαίως...

#Το αποτέλεσμα είναι ότι στους 45 κυκλους ανιχνεύει και τους άλλους κορωνοιούς ( γιαυτό εξαφανίστηκαν τα κοινά κρυολογήματα) και ιούς γρίπης ( για αυτό εξαφανίστηκε η γρίπη) αλλά και «σκουπίδια»γενετικού υλικού που προέρχονται απο νεκρωμένα κύτταρα κλπ..
.
#Είναι δηλαδή η RT PCR άχρηστη μέθοδος; Κάθε άλλο! Είναι πολυτιμότατη! Εξαρτάται όμως από τα γονίδια που θα την βάλεις να ψάξει και από τους κύκλους ενίσχυσης που θα επιτρέψεις.

#Ένα άτομο που νοσεί θα « χτυπήσει» στους 6-10 κύκλους. Μέγιστο στους 30 κύκλους. Από εκεί και πέρα είναι αναξιόπιστη και βγάζει πολλά ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!
#Και το κυριότερο! Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ της νόσου που πρέπει να γίνεται ΚΛΙΝΙΚΑ και να επιβεβαιώνεται εργαστηριακά ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΕΣΤ δεν εφαρμόζεται. Αυτό ορίζει η ΠΟΥ

#Τίποτε από αυτά δεν ακολουθείται. Το αποτέλεσμα του τεστ που σας δίνουν λέει μόνο θετικό ή αρνητικό! Όχι του κύκλους ενίσχυσης!

#Και εσείς ψάχνετε να βρείτε που είναι η γρίπη και τα κοινά κρυολογήματα ενώ οι άλλοι σας αδειάζουν την τσέπη και σας χρεώνουν μέχρι τετάρτης γενεάς...

Θυμηθείτε τους προγόνους μας πριν 200 χρόνια;

Για περισσοτερη ενημέρωση
 

2 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.......

    The Coronavirus Vaccine: The Real Danger is “Agenda ID2020”. Vaccination as a Platform for “Digital Identity”
    --------------------

    Το εμβόλιο Coronavirus: Ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο εμβολιασμός «Agenda ID2020» ως πλατφόρμα για «ψηφιακή ταυτότητα»
    8 Μαρτίου 2021/ στα Προτεινόμενα 2 , Γενικά άρθρα /



    ..........

    https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”

    Η παγκόσμια κρίση κορώνας 2020: Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών, μηχανική οικονομική κατάθλιψη, παγκόσμιο πραξικόπημα και το «Great Reset» - Παγκόσμια έρευνα

    https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652


    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »