Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Νίκος Αντωνιάδης: Η ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

Η ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ Μ Ο Ν Ο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ,
ΓΙΑΤΙ Μ Ο Ν Ο Α Υ Τ Ο ΩΦΕΛΕΙ !!!
ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;
ΕΙΣΤΕ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ !!!!!!!

Αυτή είναι η απάντησή μου στην άθλια ανάρτηση του Δημήτρη Αντωνίου.

-Και θα ακολουθήσει και το email που αναφέρω στο τέλος της απάντησης. Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα συνδέονται-
*Όσοι "βιαστικοί" συμφωνήσατε με την ανάρτηση του Δημήτρη Αντωνίου και ότι εγώ "καθυστερώ" και συμφωνούσατε μαζί του ότι πρέπει να "με πιέσετε" και "δεν καταλαβαίνετε γιατί δεν καταθέτω τα στοιχεία στον εισαγγελέα" και ότι "χάνονται ψυχούλες επειδή καθυστερώ", δεν έχετε καμία θέση εδώ.
Μπορείτε να συνεχίσετε με τον γιατρό σας και να του δίνετε "
συγχαρητήρια
" και "εύγε".
_____________________________
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!!

Είναι μία μήνυση που θα φτάσει οργανωμένα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα πώς σχεδιάζεται αυτή η μήνυση, την συγκέντρωση με κίνδυνο της ζωής μου των στοιχείων για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης σε όλα τα επίπεδά της, την ίδια ώρα που νυχθημερόν ανταποκρίνομαι σε δεκάδες επί δεκάδων απεγνωσμένες εκκλήσεις για βοήθεια, ακυρώνοντας την προσωπική ζωή μου και διακινδυνεύοντας την σωματική και ψυχική υγεία μου με ελάχιστες ώρες ύπνο καθημερινά, εξετάζοντας με τους συνεργάτες μου επιστήμονες δεκάδες ιατρικούς φακέλους στοιχειωθετώντας τα εγκλήματα σε κάθε έναν χωριστά, καταθέτοντας μηνύσεις, αναφορές και εξώδικα έγγραφα που έπρεπε να προηγηθούν, συντονίζοντας ενέργειες σε όλη τη χώρα για την συγκέντρωση αποδείξεων και ελέγχοντας την πορεία των ποινικών δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και αυτές για τα εγκλήματα στο Παπανικολάου, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο Αττικόν, στο Σισμανόγλειο και στο Θριάσιο, και τώρα και στο Γεννηματά της Αθήνας. Είναι αδιανόητο αυτό που κάνεις.

Αντιμετωπίζεις την μήνυση αυτή σαν μία μήνυση για ακάλυπτη επιταγή ή συκοφαντική δυσφήμηση. Στο τέλος θα με κατηγορήσεις και ότι αδιαφορώ για την συνέχιση των φόνων!!
Επαναλαμβάνω, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την δυσκολία ενός εγχειρήματος που έχει απέναντί του ολόκληρη την νέα παγκόσμια τάξη. Περιμένουν αυτοί που γνωρίζουν το εγχείρημα και έχουν επίγνωση της σοβαρότητάς του, της προσοχής που απαιτείται και της αυστηρής και απόλυτης τήρησης του σχεδιασμού, αυτοί που βρίσκονται εδώ αλλά και έξω, στην Γερμανία, στην Ιταλία, την Γαλλία και τις Η.Π.Α., και βιάζεσαι εσύ για να γίνεις "ήρωας" και να αποσπάσεις "εύγε" πάνω σε έναν τιτάνιο αγώνα που δίνω όλους αυτούς τους μήνες; Αν δεν ήμουν εγώ δεν θα μιλούσες σήμερα εσύ για δολοφονίες στα δημόσια νοσοκομεία ούτε θα σώζονταν τόσοι άνθρωποι σε αυτά ούτε θα γλίτωναν τόσοι άνθρωποι επειδή τώρα πια γνωρίζουν και προσέχουν επειδή ενημερώθηκαν μέσα από τις δημόσιες καταγγελίες μου.

Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύουν το εγχείρημα αυτό εγωισμοί, φιλοδοξίες και διάθεση για αυτοπροβολή. Αδιανόητο. Είμαι υποχρεωμένος να κάνω δημοσίευση γι αυτό στην σελίδα μου.

Λυπάμαι πολύ Δημήτρη. Πάρα πολύ. Και θα δημοσιεύσω και το κατάπτυστο email που έλαβα προχθές το βράδυ με τις ίδιες "βιασύνες" και "κατηγορίες", αποδέκτης του οποίου ήσουν και εσύ, και ενώ έδωσα σκληρή απάντηση σε αυτό και ζήτησα από τους αποδέκτες, και επομένως και από σένα, να λάβουν θέση επί του κειμένου του email, όχι απλώς δεν απάντησες, αλλά τώρα κάνεις αυτό. Και πάλι, λυπάμαι πολύ.

Και πρέπει να σου πω ότι η ενέργειά σου αυτή και κυρίως η δημοσιοποίησή της είναι πράξεις που μόνο το ίδιο το σύστημα θα έκανε, αφού τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις χάριν αυτοπροβολής και δημοσιότητας, μόνο το ωφελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »