Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ο Φάουτσι και οι Γκέητς, έχουν σχέση με την Μοντέρνα που παρασκευάζει το εμβόλιο για την κοβίντ.

 


Τόσο ο Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και μέλος της ειδικής ομάδας του Κορανοϊού του Λευκού Οίκου, και ο Bill Gates έχουν δεσμούς με τη Moderna, μια φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει ένα εμβόλιο COVID-19 χρησιμοποιώντας τεχνολογία mRNA.

Παρόλο τον ισχυρισμό των φακτ τσέκερς ότι

δεν έχουν σχέση.


Ωστόσο, ο Fauci έχει δεσμούς με τη Moderna.

Ωστόσο, ο Γκέιτς, έχει άμεσους δεσμούς με τη Μοντέρνα.

Βέβαια στο άρθρο αναφέρεται ότι,το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates «αναφέρεται ως ένας από τους συνεργάτες της Moderna» στη σελίδα της εταιρείας στον ιστότοπο επενδυτών Flagship Pioneering.

Η πιο κοντινή σύνδεση που η USA Today αναγνωρίζει για τον Fauci είναι ότι ήταν «συν-αναθεωρητής μιας πλατφόρμας εμβολίων που η Moderna προσπαθεί να βελτιώσει», όπως υποδεικνύεται από μια επιστολή μετόχων του 2019. Αυτό αναφέρεται σε μια ανασκόπηση των τεχνολογιών εμβολίων που συνέταξε ο Fauci που δημοσιεύθηκε πέρυσι στο περιοδικό Nature Reviews Immunology.

Παρόλο που το USA Today δεν το αναφέρει, στην ίδια επιστολή, στον υπότιτλο «Συνεργασίες», αναφέρεται ότι έχει χρηματοδότηση ύψους 187 εκατομμυρίων δολαρίων από επιχορηγήσεις, με υποσημείωση. Η υποσημείωση καθορίζει ότι οι επιχορηγήσεις προέρχονται από την Αρχή Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης Βιοϊατρικής (BARDA), την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας (DARPA) και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.


Το ότι και οι Fauci και oι Gates έχουν στενούς δεσμούς με τη Moderna δεν είναι μυστικό. Έχοντας συναντήσει τον τίτλο σε μια ροή ειδήσεων, ήξερα ότι ήταν ψευδές και έτσι έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για να τεκμηριώσω τον ψευδή ισχυρισμό τους. Χρειάστηκαν περίπου δέκα δευτερόλεπτα για να ελέγξω τους "Fact Check" των USA Today.

Η αναζήτησή μου έδειξε αμέσως μια σελίδα που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο στον ιστότοπο του NIAID, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH), ανακοινώνοντας την έναρξη μιας πρώτης κλινικής δοκιμής για το εμβόλιο COVID-19 της Moderna. Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι το NIAID του Fauci «χρηματοδοτεί τη δοκιμή»,





Επιπλέον, το υποψήφιο εμβόλιο της Moderna «αναπτύχθηκε από επιστήμονες του NIAID και τους συνεργάτες τους» στη Moderna.

Η σελίδα αναφέρει τον Fauci λέγοντας ότι η δοκιμή ήταν «ένα σημαντικό βήμα» για την ανάπτυξη «ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου για την πρόληψη της μόλυνσης με SARS-CoV-2».

Παρομοίως, μπόρεσα να βρώ αμέσως μια σελίδα από τον ιστότοπο της Moderna, στην οποία αναφέρεται το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ως «στρατηγικός συνεργάτης», με το ίδρυμα να έχει «συνάψει μια παγκόσμια συμφωνία-πλαίσιο για την υγεία» τον Ιανουάριο του 2016 «για να προωθήσει το mRNA-based αναπτυξιακά έργα για διάφορες μολυσματικές ασθένειες. "

πηγή


Η Gilead ενέκρινε και συμμετέχει σε μια ομάδα αγοράς φαρμάκων που ονομάζεται UNITAID, της οποίας η εντολή είναι να δημιουργήσει μια «ομάδα ευρεσιτεχνιών» για τις φαρμακευτικές εταιρείες να μοιράζονται τα «διπλώματα ευρεσιτεχνίας τους» με άλλες εταιρείες προκειμένου να παράγουν γενόσημα φάρμακα για διανομή σε φτωχές αφρικανικές χώρες (17)(18). 

Στη συνέχεια, τα δικαιώματα από τις πωλήσεις αυτών των γενόσημων φαρμάκων καταβάλλονται στους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Πληρωτέα στους κατόχους (19).Η UNITAID προέκυψε από τη Διακήρυξη της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών για το 2000, η οποία έχει πλέον συμμετέχει στο Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ (20)(21). 

Το χρονοδιάγραμμά τους στο Διαδίκτυο δείχνει ότι ο ιστότοπος UNITAID Unitaid.org συνδέεται επίσης με το Refunite.org μια υπηρεσία που συνεργάζεται με την Υπηρεσία Προσφύγων του ΟΗΕ την UNHCR που βοηθά στη σύνδεση των προσφύγων με τις οικογένειές τους που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο(22)(23)(24)(25)(26).

(27)
''Η UNITAID έχει αρκετούς χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές, όπως: WHOUNAIDS, Global Fund και το Roll Back Malaria Partnership. Επιπλέον, η UNITAID έχει εταιρική χορηγία από φαρμακευτικά προϊόντα με το "Medicines Patent Pool" (28).

(28)
Ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής πίσω από το UNITAID είναι ο ίδιος ο George Soros(29).Αλλά γιατί να σταματήσετε εκεί; Η UNITAID χρηματοδοτείται επίσης από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πρόσβασης στην Υγεία του Κλίντον (CHAI) (30)(31). Και το ενδιαφέρον είναι ότι τόσο η UNITAID όσο και η Gilead Biosciences υποστήριξαν τη Χίλαρι Κλίντον για πρόεδρο το 2016 (32)(33).
(34)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »