Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Νίκος Αντωνιάδης: ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ...
*Θα αποσταλεί το πρωί στην αγγλική γλώσσα σε συγκεκριμένες διευθύνσεις, κατόπιν συνεννοήσεων και επαφών που έχω τις τελευταίες ώρες. Συνημμένα θα αποσταλεί και το βίντεο που μου έστειλε και ανέβασα, μέσα από την φυλακή της.
__________________________________
Στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο “Γεννηματάς”, στην Α΄ Παθολογική Κλινική, νοσηλεύεται η Θεοδώρα Αγριδιώτη, 52 ετών. Διαγνώστηκε θετική στον SARS-CoV-2 με μοριακό τεστ, χωρίς όμως να της έχει γνωστοποιηθεί, αν και το έχει ζητήσει, ο αριθμός των κύκλων στους οποίους ανιχνεύτηκε ο ιός. Ούτε της έχει παραδοθεί το δείγμα προκειμένου αυτό να εξεταστεί από ανεξάρτητο εργαστήριο. Ώστε δεν έχει αποδειχθεί εάν το θετικό αποτέλεσμα είναι αξιόπιστο και ότι η Θεοδώρα Αγριδιώτη υπήρξε πράγματι θετική στον SARS-CoV-2.

Ανεξαρτήτως όμως αυτού, το ζήτημα είναι ότι μετά από την αρχική νοσηλεία της στο ανωτέρω νοσοκομείο, και ενώ οι τιμές του οξυγόνου της ήταν εξαιρετικές χωρίς την παροχή οξυγόνου, την οποία η ίδια διέκοψε, και η εν γένει κατάσταση της υγείας της ικανοποιητική, γεγονός που επιβεβαιώνει και η εκτός νοσοκομείου ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την νοσηλεία της και η οποία την βεβαιώνει ότι μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει την νοσηλεία στο σπίτι της υπό την παρακολούθηση της ιατρικής αυτής ομάδας, παρά το γεγονός ότι ζήτησε να υπογράψει για να βγει από το νοσοκομείο με δική της ευθύνη, το νοσοκομείο την κρατά σε αυτό παρά την θέλησή της.

Είναι προφανώς απόλυτο δικαίωμά της να διακόψει την νοσηλεία της και να επιστρέψει στο σπίτι της, ανεξαρτήτως δε της κατάστασης της υγείας της, και η παρά την θέλησή της κατακράτησή της παραβιάζει τις διεθνείς συμβάσεις που κατοχυρώνουν το απόλυτο δικαίωμα της ελευθερίας του ατόμου, το ελληνικό Σύνταγμα και το άρθρο 327 του ελληνικού Ποινικού Κώδικα.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου, ο σύντροφός της Σταύρος Καρδάσης, ανταποκρινόμενος στις αγωνιώδεις εκκλήσεις της Θεοδώρας για βοήθεια για την άρση της ομηρίας της, ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η περιοχή όπου βρίσκεται το νοσοκομείο. Ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε με την σειρά του τον εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος όμως διατήρησε την παράνομη κατακράτηση της Θεοδώρας Αγριδιώτη, αναφέροντας στον αξιωματικό του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού ότι “θα ακολουθήσει την ...άποψη των γιατρών”. Το έγκλημα της παράνομης κατακράτησης ... “άποψη” αυτών που την παρακρατούν.

Μετά την παράνομη αυτή απόφαση του εισαγγελέα, μετέβην εγώ ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και κατέθεσα προσωπικά μήνυση τόσο κατά του διοικητή του νοσοκομείου και των υπευθύνων γιατρών, όσο και κατά του εισαγγελέα, για το έγκλημα της παράνομης κατακράτησης, ο δεύτερος δια παραλείψεως ως έχων ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να άρει την παράνομη κατακράτηση.

Παρά τις δημόσιες εκκλήσεις της Δώρας Αγριδιώτη, οι οποίες απευθύνονται στον κόσμο μέσω εμού και την σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, η οποία αριθμεί 110.000 ακόλουθους, παρά την καταγγελία του συντρόφου της στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, την δική μου μήνυση κατά νοσοκομείου και εισαγγελέα, και τις συνεχείς δημόσιες αναρτήσεις μου στο facebook, στις οποίες κατήγγειλα και την ένοχη στάση ακόμη και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού της χώρας, στον οποίο δημόσια απευθύνθηκα και είναι εδώ και τρεις μέρες γνώστης της παράνομης κατακράτησης της ως άνω νοσηλευομένης και της παράνομης άρνησης του αρμοδίου εισαγγελέα να άρει κατακράτηση αυτή, η Δώρα Αγριδιώτη παραμένει σε κατάσταση ομηρίας και στέρησης της ελευθερίας της, κατά παράβαση του Ποινικού Κώδικα, του Συντάγματος και των διεθνών συμβάσεων που κατοχυρώνουν το απόλυτο δικαίωμά της να αποφασίσει αυτή αν θα παραμείνει στο νοσοκομείο ή θα λάβει εξιτήριο από αυτό.

Δια του παρόντος καταγγέλλω την πρωτοφανή σε περίοδο δημοκρατίας και συνταγματικά κατοχυρωμένης ελευθερίας του ατόμου, εγκληματική συμπεριφορά του ανωτέρω νοσοκομείου, το οποίο έχει μετατραπεί σε κρατητήριο για την Δώρα Αγριδιώτη, με την ανοχή των εισαγγελικών αρχών και του πολιτικού κόσμου της χώρας, ο οποίος είναι σε πλήρη γνώση της συμπεριφοράς αυτής και των συνθηκών κράτησής της, και ζητώ την παρέμβαση των αρμοδίων θεσμικών διεθνών οργάνων.
Αθήνα, 20 Μαρτίου 2021
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »