Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ανατομία ενός εγκλήματος, της διαφθοράς: Οδηγίες για τη δημόσια υγεία του ΠΟΥ Τσερνομπίλ

 Mέρος πρώτο

30 Ιανουαρίου 2020

Ενας χρόνος και, αλλά φωνή βοώντος.....

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρέχει συστάσεις για τη δημόσια υγεία σχετικά με τη χρήση φαρμακολογικών φαρμάκων και εμβολίων και παρέχει οδηγίες και βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Όταν ιδρύθηκε το 1948, ο ΠΟΥ βασίστηκε στη χρηματοδότηση από τα κράτη μέλη της

Οι συνεισφορές τους εκτιμήθηκαν με βάση το εθνικό εισόδημα και τον πληθυσμό τους. Τα κεφάλαια δεν προορίζονταν για καμία συγκεκριμένη πολιτικήΕκείνη την εποχή, ο ΠΟΥ ήταν ένας ανεξάρτητος οργανισμόςΑλλά με την πάροδο του χρόνου, η ηγεσία του Π.Ο.Υ ανταλλάσσει την ανεξαρτησία της και με αυτήν, την ακεραιότητά της, για μεγάλα χρήματα.

Το 1988, ο Halfdan Mahler, Γενικός Διευθυντής του Π.Ο.Υ από το 1973 έως το 1988, προειδοποίησε τον κόσμο για την εξουσία που ασκεί η φαρμακευτική βιομηχανία έναντι του ΠΟΥ. 

Δήλωσε, στη δανική εφημερίδα (Politiken): « αυτή η βιομηχανία αναλαμβάνει τον ΠΟΥ ». 

Δυστυχώς, κανένας τότε δεν τον πίστεψε. [1] Η ανάληψη εντατικοποιήθηκε, με τη Big Pharma να υπαγορεύει παγκόσμιες πολιτικές για τη δημόσια υγεία που ξεκινά και προωθεί ο ΠΟΥ. 

Αυτές οι πολιτικές έχουν πλουτίσει σε

μεγάλο βαθμό τη Big Pharma και ο ΠΟΥ έχει επιβραβευθεί γενναιόδωρα για την υπηρεσία της.

Margaret Chan, Γενική Διευθύντρια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) 2007 - 2017

Επί του παρόντος, το 80% του προϋπολογισμού του ΠΟΥ βασίζεται σε συγκεκριμένες δωρεές. κυρίως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και τη Big Pharma

Τα έσοδα του ΠΟΥ το 2016-2017 ήταν (5), 139 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων μόνο 927 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν από εκτιμώμενες συνεισφορές των κρατών μελών. 

Αυτά τα «βασικά» κεφάλαια καλύπτουν τα γενικά έξοδα του ΠΟΥ. 

Αντίθετα, 4.422 δισεκατομμύρια δολάρια διατέθηκαν από μεγάλους δωρητές. και αυτά τα κεφάλαια προορίζονται για δραστηριότητες που εξυπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα του δωρητή. 

Αυτοί οι μεγάλοι δωρητές υπαγορεύουν και ελέγχουν τις πολιτικές του ΠΟΥ, διασφαλίζοντας ότι οι πολιτικές του ΠΟΥ προωθούν τα συμφέροντά τους. [2] 

Ο ΠΟΥ, πρέπει να σημειωθεί, δεν υπόκειται στον δημόσιο έλεγχο - όπως και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Τα εσωτερικά έγγραφα του ΠΟΥ δεν είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Ελευθερίας της Πληροφορίας και τα περισσότερα από τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια του ΠΟΥ είναι μυστικά. 

Στην ουσία, ο ΠΟΥ έγινε υποτελής και ο παγκόσμιος πράκτορας μάρκετινγκ για τη Big Pharma και το επιθετικό τους πρόγραμμα ανάπτυξης φαρμάκων και εμβολίων. 

Πολλές φορές, ο ΠΟΥ έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές του. Η υιοθέτηση πολλών φαρμάκων που έχουν πλουτίσει σε μεγάλο βαθμό τη Pharma - ακόμη και ως η ευρεία χρήση, και η κατάχρηση - κοκτέιλ πολλαπλών φαρμάκων και εμβολίων πολλαπλών ιών - έχουν προκαλέσει επιδημία σε μεγάλο αριθμό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, νοσηλεία, χρόνιων ασθενειών και θανάτων. [3]

Κατά τη διάρκεια της θητείας της Μάργκαρετ Τσαν, ο Μπιλ Γκέιτς είχε δυσανάλογη επιρροή στον ΠΟΥ. Το ίδρυμά του έχει συνεισφέρει περισσότερα από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι χώρες μέλη έχουν απροθυμία να βάλουν τα χρήματά τους στον οργανισμό, ειδικά μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008. 

Ο Μπιλ Γκέιτς χαρακτηρίστηκε από ορισμένους ως «ο πιο ισχυρός γιατρός στον κόσμο ».


Bill Gates & Margaret Chan στη συνέντευξη τύπου του ΠΟΥ.

Το 2017, η Politico  εξέτασε την επιρροή του Μπιλ Γκέιτς στον ΠΟΥ και η επιρροή του ιδρύματος θέτει παγκόσμιες προτεραιότητες για τη δημόσια υγεία που ενδέχεται να μην είναι προς το συμφέρον όσων επηρεάζονται.

«Την τελευταία δεκαετία, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεύτερος μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και ακριβώς πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η γενναιοδωρία του, δίνει μεγάλη επιρροή στην ατζέντα του, καθώς οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο απειλούν να μειώσουν τη χρηματοδότηση εάν ο οργανισμός δεν κάνει καλύτερη επενδυτική υπόθεση. Το μέγεθος των συνεισφορών του τον έφερε σε υπερβολική επιρροή στην ημερήσια διάταξη του ΠΟΥ . Αντιμετωπίζεται σαν αρχηγός κράτους.

Οι προτεραιότητες του Γκέιτς έχουν γίνει προτεραιότητες του ΠΟΥ. Αντί να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης στις φτωχές χώρες - που θα βοηθούσε στον περιορισμό μελλοντικών εστιών όπως η επιδημία του Έμπολα - ο οργανισμός ξοδεύει ένα δυσανάλογο ποσό των πόρων του σε έργα με τα μετρήσιμα αποτελέσματα που προτιμά ο Γκέιτς. [Έχουν προβληθεί ανησυχίες] ότι το ίδρυμα στρεβλώνει τις ερευνητικές προτεραιότητες. «Ο όρος που χρησιμοποιείται συχνά ήταν «μονοπωλιακή φιλανθρωπία ».

Ανησυχίες για την κυριαρχία του δισεκατομμυριούχου του λογισμικού - περίπου το ένα τέταρτο του προϋπολογισμού του ΠΟΥ προορίζεται για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας… η εστίαση του ιδρύματος στην παροχή εμβολίων και φαρμάκων, παρά στην οικοδόμηση ανθεκτικών συστημάτων υγείας, έχει προκαλέσει κριτική. Και ορισμένες ΜΚΟ ανησυχούν ότι μπορεί να είναι πολύ κοντά στη βιομηχανία. Η κυριαρχία του Γκέητς ανησυχεί ΜΚΟ και ακαδημαϊκούς.

Ορισμένοι υποστηρικτές της υγείας φοβούνται ότι επειδή τα χρήματα του Ιδρύματος Gates προέρχονται από επενδύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως Δούρειος ίππος για εταιρικά συμφέροντα για να υπονομεύσει το ρόλο του ΠΟΥ στον καθορισμό προτύπων και στη διαμόρφωση πολιτικών για την υγεία.

Η εστίαση του ιδρύματος στην παροχή εμβολίων και φαρμάκων και όχι στη δημιουργία ανθεκτικών συστημάτων υγείας, έχει επικριθεί. Και ορισμένες ΜΚΟ ανησυχούν ότι μπορεί να είναι πολύ κοντά στη βιομηχανία. Τον Ιανουάριο,  

30 ομάδες υπεράσπισης της υγείας έγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΠΟΥ διαμαρτυρόμενοι  στο να καταστήσει το Ίδρυμα Gates επίσημο συνεργάτη του οργανισμού, επειδή τα έσοδά του προέρχονται από επενδύσεις σε εταιρείες που έρχονται σε αντίθεση με στόχους δημόσιας υγείας, όπως η Coca-Cola. "

 Μια ιστορική προοπτική αποκαλύπτει πάντα: 

λαμβάνοντας υπόψη ότι η αποστολή και η προπαγάνδα του ΠΟΥ διακηρύσσουν ότι «ο πρωταρχικός στόχος της είναι να εξασφαλίσει υγιείς ζωές και να προωθήσει την ευημερία για όλες τις ηλικίες », ο ΠΟΥ εξέδωσε σταθερά συστάσεις για τη δημόσια υγεία που εξυπηρετούσαν το ενδιαφέρον της Big Pharma, αλλά προκάλεσε σοβαρή ζημιά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπουςΤα παρακάτω είναι μόνο μερικά παραδείγματα της προδοσίας της αποστολής του ΠΟΥ για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας.

Οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ δεν είναι επιστήμονες. Οι επιστήμονες που συνεργάζονται με αξιωματούχους του ΠΟΥ έχουν διατεθεί στον ΠΟΥ από τους δωρητές του. Αυτοί οι επιστήμονες λαμβάνουν αποφάσεις που ωφελούν τις βιομηχανίες δωρητών. Ο κύριος δικαιούχος είναι η φαρμακευτική βιομηχανία. Όμως, άλλοι δικαιούχοι περιλαμβάνουν τη βιομηχανία καπνού, τη βιομηχανία πυρηνικής ενέργειας και τη βιομηχανία γενετικής τροποποίησης της γεωργίας (ΓΤΟ).

Το επίκεντρο αυτής της ανάρτησης είναι η συνενοχή του ΠΟΥ να καλύπτει - και / ή να επιταχύνει - καταστροφικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία, όπως καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες και πλήθος χρόνιων νευρολογικών ασθενειών ασθένειες και θάνατοι που προκαλούνται από τη βιομηχανία ατομικής ενέργειας και τη φαρμακευτική βιομηχανία. 

Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής είναι κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία η Δρ Margaret Chan ήταν η Γενική Διευθύντρια της ΠΟΥ από το 2006-2017.

Ο ΠΟΥ υποβάθμισε τις καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μετά την πυρηνική έκρηξη του Τσερνομπίλ

Ο ΠΟΥ κήρυξε ψεύτικη πανδημία H1N1 «Γρίπη των χοίρων»

Η Συνεργασία του ΠΟΥ με την Purdue για διευρυμένη χρήση οπιοειδών και παγκόσμιο εθισμό

Αποτυχία του ΠΟΥ να αναλάβει δράση το ξέσπασμα του Έμπολα το 2013

Οι αστρονομικές ταξιδιωτικές δαπάνες των αξιωματούχων του ΠΟΥ εκτέθηκαν το 2017

Ο ΠΟΥ υποβάθμισε τα στοιχεία καταστροφικών συνεπειών μετά την έκρηξη του πυρηνικού σταθμού του Τσέρνομπιλ του 1986.



















Το 2003, τα Ηνωμένα Έθνη εγκαινίασαν ένα διυπηρεσιακό φόρουμ του Τσερνομπίλ, αποτελούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, την Παγκόσμια Τράπεζα και τις κυβερνήσεις των τριών χωρών που πλήττονται περισσότερο.

Η έκθεση, που εκδόθηκε από την ΠΟΥ το 2005, υποβάθμισε τους κινδύνους της ακτινοβολίας.

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι η έκρηξη του πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ του 1986 είχε ως αποτέλεσμα λιγότερους από 50 θανάτους, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να υπάρξουν 4.000 θάνατοι που οφείλονται στο ατύχημα του Τσερνομπίλ. 

Η έκθεση του ΠΟΥ-ΔΟΑΕ αντιφάσκει με τα συσσωρευμένα αποδεικτικά στοιχεία για,εκτεταμένη μόλυνση και αγνόησε τη ζημία που υπέστησαν οι πληθυσμοί που εκτέθηκαν σε ιονίζουσες ακτινοβολίες, καλύπτοντας μεγάλες περιοχές της Ευρώπης.

Τα εμπειρικά στοιχεία αντικρούουν την έκθεση του ΠΟΥ-ΔΟΑΕ. Στοιχεία όπως το γεγονός ότι περισσότερες από 36.000 χήρες ανδρών που πέθαναν ως αποτέλεσμα του Τσερνομπίλ λαμβάνουν παροχές θανάτου από την ουκρανική κυβέρνηση.

Ο Ian Fairlie, ένας βιολόγος ακτινοβολίας που συνέγραψε το 
The Other Report on Chernobyl (TORCH, 2006) [4] εξήγησε ότι ο ΠΟΥ και ο ΔΟΑΕ συνεργάζονται στενά με την πυρηνική βιομηχανία: 

«ο ΠΟΥ και ο ΔΟΑΕ ελέγχουν την επιστήμη και υπαγορεύουν την ημερήσια διάταξη πολύ ανώτερα επίπεδα. Και προκαθορίζουν ποια γραμμή θα ακολουθούσαν . 
Ο Δρ Fairlie εκτιμά ότι 600.000.000 του ευρωπαϊκού πληθυσμού εκτέθηκαν σε ακτινοβολία.

Το 2009, η Annals New York Academy of Sciences δημοσίευσε μια μετάφραση ενός βιβλίου από Ρώσους επιστήμονες στο Vol. 1181 των Χρονικών του.

Τσερνομπίλ: Συνέπειες της καταστροφής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. 

Ο κύριος συγγραφέας, Alexey V. Yablokov, βιολόγος ήταν μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Οι Ρώσοι επιστήμονες υπολόγισαν ότι, με βάση τα διαθέσιμα ιατρικά δεδομένα έως το 2004, ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως λόγω της καταστροφής του Τσερνομπίλ ήταν 985.000. 

Οι πιο εκτεθειμένοι πληθυσμοί περιλαμβάνουν: 830.000 εργαζόμενους καθαρισμού (εκκαθαριστές). 350.400 Εκτοπισμένοι από τη ζώνη των 30 χλμ. και 8.300.000 άνθρωποι στις βαριά ακτινοβολημένες ζώνες στη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. 

Οι συγγραφείς βασίστηκαν την ανάλυσή τους σε 1.000 δημοσιευμένους τίτλους και πάνω από 5.000 διαδικτυακές και έντυπες εκδόσεις, κυρίως σε σλαβικές γλώσσες. 

Οι εμπλεκόμενοι επενδυτές στη βιομηχανία ατομικής ενέργειας επιτέθηκαν στην Ακαδημία της Νέας Υόρκης για τη δημοσίευση ενός βιβλίου που χαρακτήρισαν ως:

διάδοση φόβου, αβεβαιότητας και αμφιβολίας για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας . 

Ο ΠΟΥ προχώρησε στο να εκδώσει ψευδείς ισχυρισμούς ότι η Ακαδημία της Νέας Υόρκης είχε αρνηθεί το βιβλίο και το είχε αποσύρει. Η Ακαδημία δεν έκανε κάτι τέτοιο. το βιβλίο υπάρχει.

Το 2011, ο Γερμανός Συνεργάτης Διεθνών Ιατρών για την Πρόληψη του Πυρηνικού Πολέμου (IPPNW), εξέδωσε 

Επιδράσεις στην Υγεία του Τσερνομπίλ: 25 Χρόνια Μετά την Καταστροφή του Αντιδραστήρα .



















Αυτή η έκθεση σημειώνει ότι: 

«Η ασθένεια / βλάβη στην υγεία αναμένεται ως αποτέλεσμα της πρόσθετης έκθεσης στην ακτινοβολία λόγω του Τσερνομπίλ. 

Έτσι, πρέπει να σημειωθεί ότι η περίοδος καθυστέρησης για πολλούς τύπους καρκίνου είναι 25 - 30 χρόνια. 

Προς το παρόν βλέπουμε μόνο περιπτώσεις καρκίνου του θυρεοειδούς, καρκίνου του μαστού και όγκων του εγκεφάλου στον εκτεθειμένο πληθυσμό. 

Αλλά οι εκκαθαριστές έχουν επίσης αναπτύξει καρκίνο σε πολλά άλλα όργανα: τον προστάτη, το στομάχι, τον καρκίνο του αίματος, τον καρκίνο του θυρεοειδούς. 

Γενετικές αλλαγές: δυσπλασίες, θάνατοι, έλλειψη παιδιών και μη καρκινικές ασθένειες. Πολλά συστήματα οργάνων θα μπορούσαν να επηρεαστούν. διαταραχές του εγκεφάλου επιταχυνόμενη διαδικασία γήρανσης · ψυχολογικές διαταραχές. "

 Το 2015, η Διεθνής Εφημερίδα των Υπηρεσιών Υγείας δημοσίευσε ένα άρθρο του Δρ. Alison Rosamund Katz συνοψίζοντας τη συντονισμένη κάλυψη IAEA-και του WHO: [5]

«Έξι δεκαετίες μιας υψηλού επιπέδου, θεσμικής και διεθνώς συντονισμένης κάλυψης έχουν στερήσει από τον λαό του κόσμου σημαντικές ιατρικές και επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των πυρηνικών δραστηριοτήτων, της βιομηχανίας και του στρατού .

Μετά από δεκαετίες διεθνούς συντονισμένης κάλυψης, διατέθηκαν κρίσιμες πληροφορίες για τις συνέπειες στην υγεία του Τσερνομπίλ, παγκοσμίως, αλλά ιδιαίτερα στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, μέσω του τόμου 1181 των Annals of the New York Academy of SciencesΤο βιβλίο περιέχει επίσης μοναδικά, πολύτιμα δεδομένα από τις 3 χώρες που πλήττονται περισσότερο και υποδηλώνει ότι οι συνέπειες του ατυχήματος στο Τσερνομπίλ είναι πολύ πιο σοβαρές από ό, τι έχει αναγνωριστεί. Πολλά προβλήματα υγείας επιδεινώνονται, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προκύπτουν από μη αναστρέψιμη γενετική βλάβη. Δεδομένης της απειλής που αντιπροσωπεύουν αυτές οι πληροφορίες για το πυρηνικό ίδρυμα, ήταν προβλέψιμο ότι ο τόμος 1181, είναι πολύ υψηλότερης επιστημονικής ποιότητας από την εμβληματική έκθεση των Ηνωμένων Εθνών, το Τσερνομπίλ Φόρουμ, θα αντιμετώπιζε βίαια κριτική. 

Αυτή η δημοσίευσή του το 2009, έχει παραπλανηθεί και δυσφημιστεί από το πυρηνικό ίδρυμα και το διεθνές ίδρυμα υγείας ΠΟΥ - στο βαθμό που προβάλλει τον παράλογο και ψευδή ισχυρισμό ότι η Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης έχει κατά κάποιον τρόπο απορρίψει τη δική της δημοσίευση. Η Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης υπερασπίζεται τη δημοσίευση του τόμου 1181 λόγω της δέσμευσής της να ανοίξει συζήτηση επιστημονικού υλικού και δημοσίευσης υλικού επιστημονικής αξίας . "

Το 2019, η έκθεση του BBC The True Toll of the Chernobyl Disaster , βάσει των ευρημάτων του Δρ. Viktor Sushko, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Ερευνών για την Ακτινοθεραπεία στο Κίεβο της Ουκρανίας, επιβεβαίωσε ότι:

«η καταστροφή του Τσερνομπίλ είναι η μεγαλύτερη ανθρωπογενής καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας . "

Το 2018, 

ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ από τον Lilian Franck TrustWHO αποκάλυψε πώς η οικονομική εξάρτηση του ΠΟΥ από τη ροή χρηματοδότησής του, έχει διασφαλίσει ότι οι πολιτικές και οι δραστηριότητές του, δεν θα παρεμβαίνουν στις επιχειρήσεις ισχυρών βιομηχανικών χωρών και πολυεθνικών εταιρειών που παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος τα κεφάλαια του ΠΟΥ.

**********

Βιβλιογραφικές αναφορές  

[1] « Γιατί η διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία στον κόσμο της εποχής μας », του Søren Ventegdt, Διευθυντή του Κέντρου Ερευνών Ποιότητας Ζωής στην Κοπεγχάγη της Δανίας, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ολοκληρωμένη Ιατρική & Θεραπεία (2015)

[2]  Παγκόσμια Πολιτική Υγείας , Kaiser Family Foundation, 2019

[3] Κίνδυνοι συνταγογραφούμενων φαρμάκων , επιμέλεια Donald Light, PhD, 2010. Δείτε: www.Pharma Myths.net

[4] http://www.chernobylreport.org/?p=summary

[5] « Ποιος φοβάται τον τόμο 1181 της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης; Υπό την απειλή, το πυρηνικό ίδρυμα παίζει βρώμικο, International Journal of Health Services. 2015

[6] Ο χειρισμός του Πανδημίου Συμβουλίου της Ευρώπης H1N1 , 2010.

[7] Γιατί ο ΠΟΥ έκανε μια πανδημία , Forbes , 2010

[7Α] Εμβόλιο Pandemrix: Γιατί δεν ενημερώθηκε το κοινό για προειδοποιητικά σημάδια; Peter Doshi, BMJ 2018; Ταχεία απάντηση από την Elizabeth Hart

[8] Ενεργοποίηση επιδημίας: Έκθεση των οικονομικών δεσμών μεταξύ κατασκευαστών οπιοειδών και ομάδων υπεράσπισης τρίτων, Έκθεση Γερουσίας, 2018

[9] Βλέπε, Εικόνα 1 Πληρωμές κατασκευαστή σε επιλεγμένες ομάδες στην έκθεση της Γερουσίας, 2018

[10] Διαφθορά επιρροή: Purdue & ΠΟΥ: Εκθέτοντας επικίνδυνη επίδραση κατασκευαστή οπιοειδών στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , Εκπρόσωποι Katherine Clark & ​​Hal Rogers, Μάιος 2019

[11] Ομοσπονδιακή ομάδα πόνου γεμάτη συνδέσμους με φαρμακευτικές εταιρείες , Mattew Perrone, The Seattle Times , 2016

[12] Θα αλλάξει το παιχνίδι ο Έμπολα; Δέκα βασικές μεταρρυθμίσεις πριν από την επόμενη πανδημία. Έκθεση της Ανεξάρτητης Ομάδας του Haarvard LSH ™ σχετικά με την παγκόσμια ανταπόκριση στον Έμπολα , Dr. Suerie Moon et al, The Lancet, 2015

[13] Μεταξύ της τιτλοποίησης και της παραμέλησης: Διαχείριση του Έμπολα στα σύνορα της παγκόσμιας υγείας , Mark Honigsbaum, Ιατρικό ιστορικό , 2017

[14] Τι έχουμε μάθει για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από το ξέσπασμα του Έμπολα , Clare Wenham , Φιλοσοφικές συναλλαγές της Royal Society London B Biological Science , 2017

 ΠΗΓΗ

Anatomy of Corruption: WHO Public Health Guidelines



1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »