Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Ευρωπαικό Συμβούλιο για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

 ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ή ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ (PACE) ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ψήφισμα 2361 (2021) Του συμβουλίου της Ευρώπης (PACE)
Συζήτηση της συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου 2021
Ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και κανείς δεν ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμε ΚΑΙ κανείς δεν ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή που δεν θέλει να εμβολιαστεί
Εμβόλια Covid-19: ηθικά, νομικά και πρακτικά ζητήματα
Κοινοβουλευτική Συνέλευση
σχετικά με την εξασφάλιση υψηλής πρόσληψης εμβολίου:
7.3.1 να διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.


7.3.2 να διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή που δεν θέλει να εμβολιαστεί
7.3.4 διανέμει διαφανείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, συνεργαζόμενοι με και ρυθμίζοντας τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για την πρόληψη της εξάπλωσης παραπληροφόρησης ·
7.3.5 επικοινωνούν με διαφάνεια το περιεχόμενο των συμβάσεων με τους παραγωγούς εμβολίων και τα καθιστούν δημόσια διαθέσιμα για κοινοβουλευτικό και δημόσιο έλεγχο ·
όσον αφορά τη διασφάλιση της παρακολούθησης των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων COVID-19 και της ασφάλειάς τους:

7.5.1 διασφάλιση διεθνούς συνεργασίας για την έγκαιρη ανίχνευση και αποσαφήνιση οποιωνδήποτε σημάτων ασφαλείας μέσω της παγκόσμιας ανταλλαγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικά με ανεπιθύμητα συμβάντα μετά την ανοσοποίηση (AEFIs) ·
7.5.2 χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού (οποιουδήποτε πιστοποιητικού, δεν αναφέρει ψηφιακό ή μη) μόνο για τον καθορισμένο σκοπό παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών
Συζήτηση της συνέλευσης στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση)
(βλ . Έγγρ. 15212 , έκθεση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, εισηγήτρια: κα Jennifer De Temmerman).

Κείμενο που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου 2021 (5η συνεδρίαση).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ.

Εδώ τα πρακτικά της συνεδρίασης τότε του Ευρωπαικού Συμβουλίου για την απάτη της γρίπης των χοίρων.

Μάικλ Φουμέντο
Ενα κομμάτι αυτού του άρθρου είναι άνω των 10 ετών.
''Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άφησε ξαφνικά το κλάμα.
Ο λόγος: κατηγορείται ότι ο οργανισμός προκάλεσε σκόπιμα την υστερία της γρίπης των χοίρων.
"Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πραγματική πανδημία. Η περιγραφή της ως ψεύτικης είναι λάθος και εκφράζει ανευθυνότητα", ισχυρίζεται ο οργανισμός στον ιστότοπό του. Ένας εκπρόσωπος του ΠΟΥ αρνήθηκε να προσδιορίσει ποιος ή τι έδωσε αυτή την ''περιγραφή'', αλλά ο πρωταρχικός κατηγορούμενος είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), φύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διερευνά δημόσια τα κίνητρα του ΠΟΥ για την κήρυξη της πανδημίας.
Πράγματι, ο πρόεδρος της επιρροής της επιτροπής υγείας, (PACE) πνευμονολόγος-επιδημιολόγος Wolfgang Wodarg, έχει δηλώσει ότι ''η πανδημία είναι ψεύτικη'' είναι ''ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα''.
Ακόμα και μέσα στον οργανισμό, ο διευθυντής του Συνεργαζόμενου Κέντρου Επιδημιολογίας του ΠΟΥ στο Munster της Γερμανίας, ο Δρ Ulrich Kiel, ουσιαστικά χαρακτήρισε την πανδημία ως φάρσα.
"Παρατηρούμε μια τεράστια εσφαλμένη κατανομή πόρων [18 δισεκατομμύρια $ μέχρι τώρα] όσον αφορά τη δημόσια υγεία", είπε.

Έχουν δίκιο. Αυτό δεν ήταν απλώς υπερβολική αντίδραση ή απλά μια λάθος εκτίμηση. Η διακήρυξη της πανδημίας και όλα αυτά τα κορναρίσματα και το θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αντικατοπτρίζουν μια καθαρή ανεντιμότητα που οφείλεται όχι σε ιατρικές ανησυχίες αλλά σε πολιτικές.''
Για να σταθούμε λίγο εδώ, τι είπαμε πιο πάνω;
Τι είχε γίνει 10 χρόνια πριν;
Ποιός είναι ο πρόεδρος της επιτροπής (PACE) τότε που δήλωσε ότι η πανδημία ήταν ψεύτικη και ''ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιατρικής του αιώνα;''

Ο ίδιος επιδημιολόγος-πνευμονολόγος ο Wolfgang Wodarg που στα μέσα Φεβρουαρίου το 2020 πριν ενάμιση μήνα , (το άρθρο είχε γραφτεί 16 Απριλίου το 2020) ο ίδιος επιστήμονας δηλώνει, ότι και πάλι δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Ο ίδιος που είναι και τώρα, ο λοιμωξιολόγος κ.Τσιόδρας και τι έλεγε τότε;
Την ίδια εκτίμηση για την πιθανότητα να έχουμε έξαρση του ιού το φθινόπωρο κάνουν και οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο προσανατολίζεται στον επαναπροσδιορισμό του όρου ''κρούσμα''.
Γιατί άραγε;
Αυτό, όπως εξήγησε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, συμβαίνει διότι ''ετοιμαζόμαστε για ευρεία και συνεχιζόμενη μετάδοση του ιού και στην κοινότητα'', κι αυτό, ''πιθανολογούμε ότι μπορεί να γίνει από το φθινόπωρο, αλλά μπορεί να γίνει και αργότερα''. (ποτέ δεν έγινε)
Μέχρι σήμερα, ως ύποπτο κρούσμα καταγραφόταν όποιος είχε συμπτώματα και είχε επιστρέψει από χώρες με υψηλό επιπολασμό της νέας γρίπης.

Transcript of virtual press conference with
Dr Keiji Fukuda, Special Adviser to the Director-Generalon Pandemic Influenza,
World Health Organization
14 January 2010
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2015
Μελέτη. Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.