Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Οι Επιδράσεις Των Παλμικών Μικροκυμάτων Kαι Των Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Εξαιρετικά Χαμηλής Συχνότητας Στον Ανθρώπινο Εγκέφαλο;

Οι Κυβερνήσεις «ταξινομούν» Συστηματικά Τις Πληροφορίες Που Αφορούν Τη Χειραγώγηση Του Ανθρώπινου Νευρικού Συστήματος

Μετάφραση: Απολλόδωρος

4 Oκτωβρίου, 2024 | Mojmir BabacekGlobal Research | Διαβάστε το εδώ



[Διεισδυτική ανάλυση, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από την Global Research στις 10 Νοεμβρίου 2023]

***

Το έτος 1962 ο Αμερικανός επιστήμονας Allan H. Frey πραγματοποίησε πειράματα με παλμικά μικροκύματα, τα οποία παρήγαγαν ήχους κλικ, βουητό, σφύριγμα ή χτύπημα στα κεφάλια των ανθρώπων σε απόσταση μέχρι αρκετές χιλιάδες μέτρα. Στην έκθεσή του, έγραψε επίσης ότι με την αλλαγή των παραμέτρων μπορεί να προκαλέσει αίσθηση καρφίτσας ή αντίληψη έντονου χτυπήματος στο κεφάλι και υποστήριξε ότι η ενέργεια αυτή «θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για τη διερεύνηση της κωδικοποίησης του νευρικού συστήματος... και για τη διέγερση του νευρικού συστήματος χωρίς τις βλάβες που προκαλούν τα ηλεκτρόδια» (δείτε αυτό).

Με άλλα λόγια, ο Allan Frey βρισκόταν στο δρόμο για την εξεύρεση του τρόπου με τον οποίο μπορεί να χειραγωγηθεί το ανθρώπινο νευρικό σύστημα από απόσταση.

Αυτό έγινε γρήγορα κατανοητό από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Για τις επόμενες δύο δεκαετίες ο Frey, χρηματοδοτούμενος από το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών και τον αμερικανικό στρατό, ήταν ο πιο ενεργός ερευνητής για τις βιοεπιδράσεις της μικροκυματικής ακτινοβολίας στη χώρα. Ο Frey έκανε τους αρουραίους να γίνουν υπάκουοι εκθέτοντάς τους σε ακτινοβολία με μέσο επίπεδο ισχύος μόνο 50 μικροβάτ ανά τετραγωνικό εκατοστό. Άλλαξε συγκεκριμένες συμπεριφορές των αρουραίων σε 8 μικροβάτ ανά τετραγωνικό εκατοστό. Άλλαξε τον καρδιακό ρυθμό ζωντανών βατράχων σε 3 μικροβάτ ανά τετραγωνικό εκατοστό. Με μόλις 0,6 μικροβάτ ανά τετραγωνικό εκατοστό, προκάλεσε τη διακοπή του παλμού της καρδιάς απομονωμένων βατράχων, χρονομετρώντας τους παλμούς μικροκυμάτων σε ένα ακριβές σημείο κατά τη διάρκεια του καρδιακού ρυθμού (δείτε αυτό και αυτό).

Το 1975, ο Allan Frey δημοσίευσε την έρευνά του σχετικά με τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό στα Annals of the New York Academy of Sciences (Χρονικά της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης), όπου ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός (που προστατεύει τον εγκέφαλο από το δηλητήριο που εισέρχεται σε αυτόν μαζί με το αίμα) αρουραίων, φωτιζόμενος με παλμική ραδιοσυχνότητα, επέτρεψε τη διείσδυση χρωστικής στον εγκέφαλό τους. Τα ευρήματά του επιβεβαιώθηκαν από 13 διαφορετικά εργαστήρια σε 6 χώρες και με τη χρήση διαφορετικών ζώων.

Το 2012, ο Allan H. Frey έγραψε ένα άρθρο όπου περιέγραψε πώς η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία Brooks παραποίησε το πείραμά του επιλέγοντας έναν εργολάβο, ο οποίος εισήγαγε τη χρωστική ουσία στα έντερα αντί στο αίμα, και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε ότι η χρωστική ουσία δεν θα εμφανιστεί στον εγκέφαλο. Αυτό υποτίθεται ότι θα βοηθούσε την αμερικανική πολεμική αεροπορία να λάβει την έγκριση των ανθρώπων για την κατασκευή ραντάρ στην περιοχή τους. Σύμφωνα με τον Frey, η ίδια αεροπορική βάση Brooks προσπάθησε αργότερα να «απαξιώσει μη διαβαθμισμένη έρευνα στον τομέα των μικροκυμάτων» προκειμένου να καλύψει «ένα διαβαθμισμένο πρόγραμμα μικροκυμάτων-βιολογικών όπλων».

Ο Allan Frey κατέληξε στο συμπέρασμα: έρευνα μικροκυμάτων-βιολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά έκλεισε». Για το θέμα αυτό το ευρύ κοινό (σε ολόκληρο τον κόσμο) δεν γνωρίζει τίποτα για τη δυνατότητα ελέγχου της εγκεφαλικής του δραστηριότητας από απόσταση μέσω της επίδρασης παλμικών μικροκυμάτων στο νευρικό του σύστημα μέχρι σήμερα.

Τον Μάρτιο του 2021, ο Αμερικανός επιστήμονας James C. Lin έγραψε ένα άρθρο για το σύνδρομο της Αβάνας, όπου έγραψε ότι αυτό το πρόβλημα που προκλήθηκε σε Αμερικανούς διπλωμάτες και κυβερνητικούς πράκτορες στην Κούβα και αλλού, πιθανότατα προκλήθηκε από παλμικά μικροκύματα (δείτε αυτό).

Στις 5 Δεκεμβρίου 2020, η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών δημοσίευσε μια μελέτη για το σύνδρομο της Αβάνας, όπου δήλωσε:

"Συνολικά, η κατευθυνόμενη παλμική ενέργεια RF (ραδιοσυχνοτήτων), ειδικά σε εκείνους με τις ευδιακριτές πρώιμες εκδηλώσεις, φαίνεται να είναι ο πιο πιθανός μηχανισμός για την εξήγηση αυτών των περιπτώσεων μεταξύ εκείνων που εξέτασε η επιτροπή".

Όμως στις 2 Μαρτίου 2023 η αμερικανική τηλεόραση CNN δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με την έκθεση των 7 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη απόδειξη ότι ένας ξένος αντίπαλος διαθέτει όπλο ή συσκευή συλλογής που είναι ικανή να προκαλέσει τα μυστηριώδη περιστατικά» (σύνδρομο της Αβάνας). Με αυτόν τον τρόπο, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προσπάθησαν να αρνηθούν την εγκυρότητα της επιστημονικής έκθεσης της Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ και να κρύψουν από το παγκόσμιο κοινό το γεγονός ότι τα παλμικά μικροκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν στο μυαλό τους.

Υπάρχει μεγάλος όγκος επιστημονικών πειραμάτων που αποδεικνύουν ότι οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μπορούν να παράγουν επιδράσεις στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Το κοινό χαρακτηριστικό των μικροκυμάτων και των πολύ μεγάλων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι ότι και τα δύο μεταφέρουν ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία. Οι νευρώνες είναι γεμάτοι ιόντα και αυτός ο ηλεκτρολύτης μπορεί εύκολα να λειτουργήσει ως κεραία, στην οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα παράγουν ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία αποτελούν ουσιώδη μέρη των νευρικών ερεθισμάτων στον εγκέφαλο.

Στο Διεθνές Συνέδριο για τη Μη Γραμμική Ηλεκτροδυναμική στα Βιολογικά Συστήματα το 1983, που διοργανώθηκε μεταξύ άλλων από το Γραφείο Επιστημονικής Έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών, ο Friedeman Kaiser από το Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης έδωσε διάλεξη σχετικά με τις επιπτώσεις των εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα ή για την «εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία ορισμένων βιολογικών συστημάτων σε πολύ ασθενή ηλεκτρομαγνητικά σήματα». Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στο μοντέλο των εγκεφαλικών κυμάτων... Το εξωτερικό ερέθισμα μπορεί να χρησιμεύσει μόνο ως έναυσμα για την έναρξη ενός εσωτερικού σήματος απόκρισης... Το σύστημα υπακούει στην εξωτερική κίνηση, ταλαντώνεται με την εξωτερική συχνότητα... η αργή εξωτερική κίνηση οδηγεί σε μια αυξανόμενη διαμόρφωση του πλάτους με την εξωτερική συχνότητα».

Ονόμασε αυτό το φαινόμενο «entrainment» («παράσυρση») και πρότεινε ότι «οι διεγέρσεις των προτεινόμενων τύπων θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αλλαγές στη συμπεριφορά και τη λειτουργία των βιοσυστημάτων» (σελ. 394). Δεν υπάρχει καλύτερη εξήγηση για τη διάλεξη του Friedman Kaiser από το ότι οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ELF παράγουν ηλεκτρικά ρεύματα στον ηλεκτρολύτη μέσα στον νευρικό ιστό. Στην καταληκτική ομιλία σε εκείνο το συνέδριο ο Samuel Koslov, ηγετική προσωπικότητα του προγράμματος ελέγχου του νου Pandora του Αμερικανικού Ναυτικού δήλωσε:

«Αν πολλά από αυτά που ακούσαμε είναι όντως σωστά, μπορεί να μην είναι λιγότερο σημαντικά για το έθνος από τις προοπτικές που αντιμετώπισε η κοινότητα των φυσικών το 1939, όταν αποδείχθηκε πραγματικά η από καιρό προβλεπόμενη σχάση του πυρήνα. Ίσως θυμάστε την περίφημη επιστολή του Άλμπερτ Αϊνστάιν προς τον Πρόεδρο Ρούσβελτ. Όταν θα είμαστε σε θέση να το πράξουμε από την άποψη των αποδείξεών μας, θα πρότεινα να απαιτηθεί μια ανάλογη επιστολή»  (σελ. 596).

Ήδη το 1980 ο John B. Alexander, πρώην διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Los Alamos των ΗΠΑ στο άρθρο του στο Military Review σχετικά με τον τηλεχειρισμό της δραστηριότητας του ανθρώπινου εγκεφάλου, έγραψε:

«Όποιος κάνει την πρώτη σημαντική ανακάλυψη σε αυτόν τον τομέα θα έχει ένα κβαντικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του, ένα πλεονέκτημα παρόμοιο με την αποκλειστική κατοχή πυρηνικών όπλων».

στο οποίο αναζήτησαν την αγωγιμότητα μικροκυμάτων σε διαλύματα ηλεκτρολυτών. Στην εισαγωγή τόνιζαν ότι το πείραμά τους «παίζει σημαντικό ρόλο στη διερεύνηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βιολογικών ιστών που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και σημαντική συγκέντρωση ιόντων».Για το πείραμά τους χρησιμοποίησαν ένα διάλυμα αλατιού.Ο χημικός τύπος του αλατιού είναι NaCl. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει άτομα νατρίου και χλωρίου. Τα ιόντα και των δύο αυτών ατόμων παίζουν σημαντικό ρόλο στην πυροδότηση των νευρικών κυττάρων. Το πείραμα απέδειξε ότι αυτός ο ηλεκτρολύτης είναι αγώγιμος για τα μικροκύματα μέχρι τη συχνότητα των 20 GHz (δείτε αυτό). Είναι πολύ λογικό να περιμένουμε ότι αν αυτά τα μικροκύματα παλλόμενα στις συχνότητες των συχνοτήτων δραστηριότητας των νευρώνων στον εγκέφαλο θα «παρασυρθούν» να ταλαντώνονται με αυτές τις συχνότητες.

Η οργάνωση MCS America, η οποία μάχεται κατά της ρύπανσης, επιβεβαιώνει αυτό το συμπέρασμα στη μελέτη της για την ευαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Η μελέτη αναφέρει:

«Το σώμα μπορεί να συλλέξει το σήμα και να το μετατρέψει σε ηλεκτρικά ρεύματα, όπως ακριβώς η κεραία μιας ραδιοφωνικής συσκευής ή ενός κινητού τηλεφώνου.Αυτά τα ρεύματα μεταφέρονται από ιόντα... που ρέουν μέσα στους ζωντανούς ιστούς και στα αιμοφόρα αγγεία (ένα σύστημα σωλήνων γεμάτο από ένα ηλεκτρικά αγώγιμο αλμυρό υγρό που συνδέει σχεδόν κάθε μέρος του σώματος) όταν αυτά τα ρεύματα προσκρούουν στις κυτταρικές μεμβράνες, οι οποίες είναι κανονικά ηλεκτρικά φορτισμένες, προσπαθούν να δονούνται στο ρυθμό του ρεύματος» (ας σημειωθεί ότι και ο νευρώνας είναι κύτταρο).

Η αλήθεια αυτών των «εικασιών» ή «θεωριών συνωμοσίας» επιβεβαιώνεται από το πείραμα, όπου 20 εθελοντές εκτέθηκαν στους παλμούς των 217 Hz που χρησιμοποιούνται στην κινητή τηλεφωνία και στις καταγραφές των ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων τους βρέθηκαν προκλητά δυναμικά (ή απλά είπαν ηλεκτρικά ρεύματα στη συχνότητα) των 217 Hz (δείτε αυτό) ή άλλο, όπου τα μικροκύματα των κινητών τηλεφώνων πάλλονταν στα 11 έως 15 Hz προκάλεσαναλλαγές στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα κατά τη διάρκεια του ύπνου σε 30 εθελοντές (δείτε αυτό). Επίσης, Αυστραλοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι:

«Τα σήματα του κινητού τηλεφώνου όχι μόνο μπορούσαν να μεταβάλλουν τη συμπεριφορά ενός ατόμου κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά οι επιπτώσεις των διαταραγμένων μοτίβων εγκεφαλικών κυμάτων συνεχίζονταν για πολύ καιρό μετά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου (δείτε αυτό)».

Για να συμπληρώσουμε αυτές τις πληροφορίες, είναι απαραίτητο να πούμε ότι το νευρικό σύστημα λειτουργεί ψηφιακά και οι νευρικές ενέργειες διαφέρουν ανάλογα με τη συχνότητα και τον αριθμό των νευρικών ερεθισμάτων, στα οποία μεγάλος αριθμός νευρώνων συγχρονίζουν τη δράση τους. Με αυτόν τον τρόπο η δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου μπορεί να ελεγχθεί πλήρως, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων. Ο Robert Becker, ο οποίος έχει προταθεί δύο φορές για το βραβείο Νόμπελ για την έρευνά του σχετικά με τα ηλεκτρικά δυναμικά σε οργανισμούς, δημοσίευσε το 1985 ένα βιβλίο "Body Electric", όπου ανέφερε το πείραμα, το οποίο κυκλοφόρησε εθελοντικά βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI). Ο συγγραφέας του πειράματος J. F. Schapitz δήλωσε:

"Σε αυτή την έρευνα θα αποδειχθεί ότι ο προφορικός λόγος του υπνωτιστή μπορεί επίσης να μεταφερθεί με διαμορφωμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας στα υποσυνείδητα μέρη του ανθρώπινου εγκεφάλου - δηλαδή χωρίς τη χρήση τεχνικών συσκευών για τη λήψη ή τη μετακωδικοποίηση των μηνυμάτων και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε τέτοια επιρροή να έχει την ευκαιρία να ελέγξει συνειδητά την εισερχόμενη πληροφορία».

Σε ένα από τα τέσσερα πειράματα οι συμμετέχοντες θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί σε ένα τεστ εκατό ερωτήσεων, που κυμαίνονται από εύκολες έως τεχνικές. Αργότερα, μη γνωρίζοντας ότι ακτινοβολούνταν, θα υποβάλλονταν σε δέσμες πληροφοριών που θα πρότειναν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν αφήσει κενές, αμνησία για μερικές από τις σωστές απαντήσεις τους και παραποίηση της μνήμης των σωστών απαντήσεών τους. Μετά από 2 εβδομάδες έπρεπε να περάσουν ξανά το τεστ. Τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ. Αλλά προφανώς ήδη αυτή τη στιγμή οι μυστικές υπηρεσίες εργάζονταν σε τεχνολογίες για το πώς να επιβάλλουν σκέψεις στους ανθρώπους με τη χρήση παλμικών μικροκυμάτων για να μεταδώσουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο ανθρώπινη ομιλία σε συχνότητες υπερήχων, τις οποίες αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος, αλλά ο άνθρωπος δεν το συνειδητοποιεί αφού δεν ακούει την ομιλία.

Για τις κυβερνήσεις δεν είναι δύσκολο να πάλλουν τα σήματα των κινητών τηλεφώνων στις συχνότητες του εγκεφάλου και με αυτόν τον τρόπο να χειραγωγήσουν τις σκέψεις των δικών τους ή ξένων πολιτών. Η διαφορά μεταξύ των παλμικών μικροκυμάτων και των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης διάρκειας είναι ότι τα παλμικά μικροκύματα μπορούν να στοχεύσουν σε ένα άτομο (ή σε ολόκληρο το έθνος, αν τα σήματα των κινητών τηλεφώνων παλμοδοτούνται σε εγκεφαλικές συχνότητες), ενώ τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μεγάλης διάρκειας, που μεταδίδονται σε εγκεφαλικές συχνότητες, με μήκος που φτάνει τα 300 εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, θα φτάσουν στους εγκεφάλους μεγάλων περιοχών. Σίγουρα μέχρι στιγμής οι νομοθεσίες σε όλο τον κόσμο (εκτός από τη Χιλή και τη Βραζιλία) δεν απαγορεύουν τέτοιες ενέργειες στις κυβερνήσεις ή σε οποιονδήποτε άλλον στον ανθρώπινο εγκέφαλο (για παράδειγμα ο Elon Musk κατασκευάζει σύστημα 20.000 δορυφόρων γύρω από τον πλανήτη και ταυτόχρονα εργάζεται στην έρευνα για τη νευρωνική σύνδεση).

Οι νευροτεχνολόγοι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι δεν τολμούν να αποκαλύψουν τις πληροφορίες εθνικής ασφάλειας που έπρεπε να υπογράψουν, πριν ξεκινήσουν την έρευνα στην περιοχή, ζητούν τη δημιουργία νομοθετημάτων που θα προστατεύουν τους ανθρώπους από τέτοιους χειρισμούς του μυαλού τους (δείτε αυτό).

Η πρόταση μιας τέτοιας νομοθεσίας που παρουσιάστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογεγραμμένη από 11 παγκόσμιους οργανισμούς, μπορείτε να την βρείτε στη διεύθυνση (δείτε αυτό).

 Ο Mojmir Babacek γεννήθηκε το 1947 στην Πράγα της Τσεχίας. Αποφοίτησε το 1972 από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα στη φιλοσοφία και την πολιτική οικονομία. Το 1978 υπέγραψε το έγγραφο υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία "Χάρτης 77". Από το 1981 έως το 1988 έζησε σε μετανάστευση στις ΗΠΑ. Από το 1996 έχει δημοσιεύσει άρθρα για διάφορα θέματα, κυρίως στα τσεχικά και διεθνή εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Το 2010, δημοσίευσε ένα βιβλίο για τις επιθέσεις της 9/11 στην τσεχική γλώσσα. Από τη δεκαετία του 1990 προσπαθεί να βοηθήσει στην επίτευξη της διεθνούς απαγόρευσης του τηλεχειρισμού της δραστηριότητας του ανθρώπινου νευρικού συστήματος και του ανθρώπινου μυαλού με τη χρήση της νευροτεχνολογίας.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα | Πνευματικά δικαιώματα © Mojmir Babacek, Global Research, 2024

πηγή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.