Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Θα ζείτε στον τρόμο μέχρι την 4η Μαΐου… Ελάχιστο από τον τρόμο που έζησαν τα θύματά σας…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Θέλω να πάρετε μία ιδέα εσείς και να ετοιμάζουν λόγο να αναβάλουν τη δίκη στις 4 Μαΐου οι άλλοι…

Θα έχω κάνει και θα έχω αποκαλύψει τόσα όμως μέχρι τις 4 Μαΐου που δεν θα έχει νόημα να την αναβάλουν…

Πολύ μικρό απόσπασμα είναι αυτό. Για να αρχίσουν να ζουν αυτοί οι άλλοι τον τρόμο που έζησαν τα θύματά τους…

Πολύ μικρό απόσπασμα από μία 7σέλιδη αποστολή.

Νοσηλεύτριας σε Μ.Ε.Θ. δύο νοσοκομείων.

Δύο κολαστηρίων.

Πολύ μικρό απόσπασμα από μία μόνο επιστολή. Την τρομακτική μαρτυρία ενός μόνο ανθρώπου από το πλήθος των ανθρώπων που μετά την αναβολή της δίκης άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να έρχονται σε εμένα.

Αχ, μην αρχίσετε να αμφισβητείτε τίποτα. Το ξέρετε πως ό,τι καταγγέλλω και ό,τι δημοσιεύω είναι απολύτως επιβεβαιωμένο.

Άλλωστε όλα θα πάνε στον εισαγγελέα της

Β΄ ανάθεσης.

Της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α.

…έχουμε συγκεκριμένο στόχο εισαγωγών κόβιντ, γιατί αποζημιώνεται το νοσοκομείο με το κεφάλι! Το ίδιο ίσχυε για τους νεκρούς κόβιντ, όπως και για τις διασωληνώσεις… Σίγουρα δεν υπήρξε μια κοινή γραμμή σε όλα τα νοσοκομεία, αλλά γνωρίζω ότι πηγαίνανε τραυματιοφορείς να μεταφέρουν άτομα για διασωλήνωση και τα εύρισκαν πχ. να μιλάνε στο τηλέφωνο και παρόλα αυτά τα διασωλήνωναν (*αναφέρει το νοσοκομείο), γιατροί επιβεβαίωναν ότι τα πρωτόκολλα έχουν αλλάξει (*αναφέρει το νοσοκομείο), γινόντουσαν διασωληνώσεις με κορεσμό 92,95, ακόμα και 98!! (*αναφέρει το νοσοκομείο).

Πραγματοποιούσαν τεστ, σε μη κόβιντ περιστατικά, μέχρι να βγουν θετικά, κατέγραφαν ως νεκρούς κόβιντ ασθενείς που νοσηλεύονταν για άλλα αίτια (παντού…). Προσπαθώ να ολοκληρώσω αυτήν την επιστολή εδώ και πάνω από ένα μήνα και δεν τα καταφέρνω… Σήμερα, αποφάσισα ότι όσα δάκρυα και αν ρίξω θα σας τη στείλω…! Δάκρυα για τον πόνο, την θυσία ανθρώπων και την αδικία. Την αδικία που με εξοργίζει, αλλά με κάνει και έτοιμη για όλα!

Μαζί σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »