Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΟΗΕ προτείνει εγκλεισμούς για την κλιματική κρίση! Επιστήμονες (;) προτείνουν να μην γεννώνται παιδιά για να προστατευτεί το περιβάλλον!

 

«Έχει χαθεί κάθε έννοια ηθικής, ζούμε καταστάσεις δραματικές και θα ζήσουμε πιο δραματικές. Δείτε την ενεργειακή φτώχεια, που πριν από λίγους μήνες που τα λέγαμε μας θεωρούσαν πάλι αιρετικούς και πάλι συνωμοσιολόγους, βλέπετε τι γίνεται με τους λογαριασμούς του ρεύματος, αυτό δεν μένει μόνο στο ρεύμα, εμφανίζεται σε όλα τα ήδη διατροφής, γιατί η ενέργεια χρειάζεται στα πάντα. Θα ζήσουμε καταστάσεις επισιτιστικής κρίσης και πάμε σε ένα επόμενο στάδιο που από την πανδημία θα καταλήξουμε στην κλιματική αλλαγή», είπε αρχικά ο Κ.Φαρσαλινός
 
«Ο ΟΗΕ στην αναφορά του 2020 για το κλίμα λέει “τώρα που οι λαοί συνήθισαν τα περιοριστικά μέτρα και τα lockdown είναι ευκαιρία να επιβάλλουμε μακροπρόθεσμα τέτοια μέτρα για να σώσουμε το κλίμα”, δεν το λέω εγώ, το λέει ο ΟΗΕ. Άρθρο στο CNBC μιλούσε για τ’ ότι τα παιδιά αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για το κλίμα και ότι το αποτύπωμα άνθρακα που έχουν τα παιδιά είναι δραματικό και ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά. Το 2017 σε επιστημονικό περιοδικό παρουσιάστηκαν τα τέσσερα καλύτερα μέτρα που θα σώσουν το κλίμα στις ανεπτυγμένες χώρες και το πρώτο ήταν ένα παιδί λιγότερο ανά οικογένεια».
 

«Δεν μιλάει κανένας, πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε μια ομάδα πιθανότητα ψυχικά ανισόρροπων ανθρώπων οι οποίοι κινούν τα νήματα παγκοσμίως και οι οποίοι έχουν βλέπεις, απόψεις και θέσεις οι οποίες είναι πραγματικά ψυχιατρικής διερεύνησης. Σκεφτείτε ότι η ΕΕ με 1,5 παιδί ανά οικογένεια να πάει στο 0,5. Αυτά λένε δημοσίως», τόνισε ο γιατρός. 

1 σχόλιο:

  1. Πως τα παιδιά (η εξουσία) παίζουν μπάλα και μοιράζουν παραμύθα.

    Απο την μια σου λένε:

    «ότι τα παιδιά αποτελούν τεράστιο πρόβλημα για το κλίμα και ότι το αποτύπωμα άνθρακα που έχουν τα παιδιά είναι δραματικό και ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά»
    Δηλαδή, η λύση για για το κλίμα (κλιματική αλλαγή) είναι η υπογεννητικότητα.

    και στο καπάκι σου λένε:

    «Η ενσωμάτωση μεταναστών είναι η… λύση για την υπογεννητικότητα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »