Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΧΑΜΟΣ ΜΕ πολιτικό για τα εμβόλια: Δεν βάζω αυτό το «μπιπ» μέσα μου – Τον γύρο του κόσμου κάνει το ΒΙΝΤΕΟ

«Πυρά» κατά ΟΗΕ και ΠΟΥ – Δείτε τι είπε…

Στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, η γερουσιαστής Pauline Hanson αποδοκίμασε το εμβόλιο Covid-19 το Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται τους γραφειοκράτες στα Ηνωμένα Έθνη να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για αυτήν.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση «Business for Choice» στο Ίπσουιτς την περασμένη Πέμπτη, η ηγέτης της Federal One Nation, δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να δεχτεί τρύπημα στο σώμα της.

«Θα σου πω ειλικρινά, δεν έχω κάνει τρύπημα, δεν σκοπεύω να κάνω τρύπημα – δεν βάζω αυτό το πράμα στο σώμα μου», τόνισε και συνέχισε:

«Έχω πάρει θέση και αυτή είναι η επιλογή μου. Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, αλλά προσέχω πολύ τι βάζω στο σώμα μου! Διατηρώ αρκετά καλή υγεία σε όλη μου τη ζωή και σκοπεύω να το διατηρήσω έτσι. Δεν σκοπεύω να ακούσω γραφειοκράτες, πολιτικούς ή ΟΗΕ, ή τον αιματοβαμμένο ΠΟΥ να προωθεί τη δική τους ατζέντα και να μου αφαιρεί τις ελευθερίες, τα δικαιώματά μου, τις επιλογές μου, και γι’ αυτό παλεύω αυτό το θέμα, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς».

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ...
    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ????????
    =====

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ?????????

    Ο Κύπριος πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews
    https://www.youtube.com/watch?v=N6GtO80fXJw

    ============
    ΑΓΑΠΑΩ ΚΥΠΡΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ..

    Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ????????
    --
    Ο Κύπριος πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews
    ΣΝΙΦΑΡΕΙ ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
    https://twitter.com/klimhs13/status/1469014212093612034



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »