Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Η παγκόσμια δικτατορία της γρίπης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,

η παγκόσμια δικτατορία της γρίπης
… στην Ελλάδα έχει επιβληθεί ένα από τα πιο σκληρά καθεστώτα παγκοσμίως με πρόσχημα τη νεοταξική «πανδημία» και σύμφωνα με επίσημη έρευνα βρισκόμαστε στην 3η θέση στη λίστα των χωρών με τα πιο δρακόντεια μέτρα.

Ακολουθώντας το μοτίβο του απατηλού CDC έχουμε και εδώ μια ψευδο-επιτροπή υγείας με εγκάθετους από το καθεστώς που υπαγορεύουν ολοκληρωτικά μέτρα χωρίς καμία διαφάνεια. Η όλη διαχείριση εστιάζει προκλητικά στην αφαίρεση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας και αυτό γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Ουσιαστικά βιώνουμε την εξέλιξη ενός πραξικοπήματος όπου η νομοθετική διαδικασία έχει καταλυθεί και όλη η νομοθεσία έρχεται με τη μορφή παράνομων και αντισυνταγματικών προεδρικών διαταγμάτων και κοινών υπουργικών αποφάσεων. Το σύστημα Δικαιοσύνης έχει επίσης καταλυθεί και συμβαδίζει με αυτή τη θεσμική ανωμαλία.

Η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στο τέλμα του ολοκληρωτισμού που θυμίζει έντονα κομμουνιστικό καθεστώς. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης είναι οι διανομείς του κρατικού τρόμου καθώς τους έχουν χορηγηθεί εκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων για να υλοποιήσουν την εκστρατεία της συμμόρφωσης. Υπάρχει πλήρης λογοκρισία παντού και η ελευθερία του λόγου δεν γίνεται ανεκτή. Όπως έχει φανεί, το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα είναι οι πιο υποτακτικές μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης που δεν θα διστάσουν σε τίποτα προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους.

Η υποχρεωτικότητα (που σημαίνει απώλεια της κυριότητας του σώματος του ατόμου) είναι γι’ αυτούς ο απόλυτος στόχος. Η επιβολή της ξεκίνησε με

τους υγειονομικούς και τους γιατρούς – όπου σχεδόν 6.500 από αυτούς έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω μη συναίνεσης. Συνολικά, και παρά την αδυσώπητη πίεση της εκστρατείας εμ-βολιασμού που στρέφεται μόνο προς τον ελληνικό πληθυσμό - καθώς τσιγγάνοι και τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών αποκλείονται - το ποσοστό εμ-βολιασμού είναι γύρω στο 70%. Επομένως, υπάρχει ακόμα ένα τεράστιο 30% του πληθυσμού που αντιστέκεται στην τυραννία της υποχρεωτικότητας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν βαρύ τίμημα για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να ασκήσουν ενημερωμένη συναίνεση. Παρανόμως δε αντιμετωπίζουν ένα lockdown των μη εμ-βολιασμένων, καθώς αποκλείονται σχεδόν από παντού. Ενώ πρέπει να ελέγχονται δύο φορές την εβδομάδα με ακατάλληλα και άχρηστα τεστ (rapid ή σε ορισμένες περιπτώσεις PCR) που πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι.

Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία καθώς το καθεστώς υπό τις εντολές της ολοκληρωτικής ΕΕ εξαπολύει τη μία κακουργηματική ενέργεια μετά την άλλη ώστε να εκβιάσει τη συναίνεση όλων αυτών των ανθρώπων. Η τελευταία τους είναι η τιμωρία των 100 ευρώ το μήνα για όσους άνω των 60 δεν βάλουν στο σώμα τους την τοξική έγχυση. Αυτό αφορά πάνω από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι συνταξιούχοι με πολύ χαμηλή σύνταξη.

Βλέποντας την ευρύτερη εικόνα, γινόμαστε μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού πρωταθλήματος ολοκληρωτισμού όπου κάθε δυτική πρώην δημοκρατία προσπαθεί να ξεπεράσει τις υπόλοιπες επιβάλλοντας πιο δρακόντεια μέτρα για το φιάσκο κοβιντ. Πρόσφατο επαίσχυντο παράδειγμα η Αυστρία με την εντολή για υποχρεωτικότητα από τον Φεβρουάριο του 2022 που προκάλεσε αντιδράσεις και διαδηλώσεις ρίχνοντας τη πρωθυπουργική μαριονέτα.

Φαίνεται ότι η Ευρώπη, η γενέτειρα της δυτικής δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει αιφνιδιαστεί από αυτή την επίθεση της πιο σκοτεινής δυστοπίας που έχει ποτέ υπάρξει, που αν αφεθεί θα οδηγήσει στην εξάλειψη του ελεύθερου ανθρώπου και στην αντικατάστασή του από το μετανθρωπικό ανδροειδές.

Στη θετική πλευρά όλου αυτού, βλέπουμε τη σταθερή ανάπτυξη της αντίστασης των ανθρώπων που είναι η μόνη ελπίδα για να ανατραπεί όλος αυτός ο σχιζοφρενικός εφιάλτης και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες αυτού του τερατώδους εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Με κορυφαίο στόχο να εξαλείψουμε οριστικά τον ολοκληρωτισμό και την τυραννία από προσώπου γης.

Εκατομμύρια ανθρώπων είναι ενάντια σε αυτό το τερατούργημα – και θα παραμείνουν σταθεροί στη δέσμευσή τους για τη ζωή, την ελευθερία και την ευημερία της επόμενης γενιάς. Δίνουμε τον αγώνα της ζωής μας και όπως ο Λεωνίδας και οι 300 φυλάμε Θερμοπύλες. Η φωνή μας θα πρέπει να γίνει σαρωτικό κύμα που θα αφυπνίσει τους εγκλωβισμένους στο αφήγημα συμπολίτες μας. Το ίδιο και η δράση μας αξιοποιώντας κάθε δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο εκτός από τις διαδηλώσεις.

Η πολιτική ανυπακοή έχει σίγουρα καθοριστικό ρόλο να παίξει στον αγώνα μας. Αν ο άνθρωπος που την επινόησε, ο Αμερικανός φιλόσοφος Χένρι Ντέιβιντ Θορό, ήταν σήμερα εδώ θα επαναλάμβανε την απόλυτα καίρια ρήση του: «Υπάρχουν χιλιάδες που κόβουν τα κλαδιά του κακού σε σχέση με τον έναν που χτυπάει τη ρίζα». Ας είμαστε εύστοχοι και ας χτυπήσουμε τη ρίζα αυτής της τυραννικής φάρσας!

Χρήστος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »