Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Η δαιμονοποίηση και η τιμωρία των ανθρώπων που δεν συναινούν στην υποχρεωτικότητα

η δαιμονοποίηση και η τιμωρία των ανθρώπων που δεν συναινούν στην υποχρεωτικότητα

… δείχνει ολοφάνερα πως μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν τα εγκλήματα, οι δικτατορίες και οι γενοκτονίες του 20ού αιώνα. Ξαναζούμε τη φρίκη της ιστορίας σαν να μην έχουμε διδαχθεί τίποτα από αυτήν. Μπροστά στα μάτια μας κατασκευάζεται ο νέος «εχθρός του λαού», ο αποδιοπομπαίος τράγος που τεχνηέντως επωμίζεται την εγκληματική ανευθυνότητα του τυραννικού καθεστώτος.

Χωρίς κανένα υπαρκτό στοιχείο και καμία απόδειξη δημιουργείται η νέα κατηγορία «υπανθρώπων». Αυτών που ο λυσσασμένος μηχανισμός της προπαγάνδας ωθεί βίαια στην αρένα με τα λιοντάρια για να ξεσκιστούν και να καταβροχθιστούν προς τέρψιν του απόλυτα παραπληροφορημένου πλήθους.

Προς τον σκοπό αυτό της λασπολογίας και της κατασυκοφάντησης έχουν επινοηθεί και επαναλαμβάνονται συνεχώς αισχίστου λαϊκισμού κλισέ του τύπου: «είναι ανεύθυνοι», «σπέρνουν το θάνατο», «καταστρέφουν την οικονομία» και άλλα. Πρόκειται για μια εγκληματική πρακτική των τυράννων που δυναμιτίζει το κλίμα της κοινωνικής συνοχής και ωθεί στο διχασμό με απρόβλεπτες συνέπειες. (Μόνο και μόνο γι’ αυτό θα έπρεπε ήδη να έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί σε δίκη)

Όλη η ρητορική της σπίλωσης και της συκοφάντησης γίνεται στη βάση του αλλοπαθητικού ιατρικού δόγματος (δημιουργημένου από τον ροκφέλερ εδώ και έναν αιώνα για τον έλεγχο των ανθρώπων και όχι για την υγεία). Ένα δόγμα που σκόπιμα απορρίπτει τη φυσική ανοσία και

βλέπει πάντα την αιτία της ασθένειας έξω από το σώμα, στη θεωρία των μικροοργανισμών του Παστέρ που ο ίδιος πεθαίνοντας την αποκήρυξε.

Έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο η μισή σχεδόν κοινωνία να ενοχοποιείται και να τιμωρείται επειδή δεν συναινεί στην υποχρεωτικότητα μιας αλλοπαθητικής ιατρικής πράξης παρόλο που εκ του Συντάγματος αλλά και των Διεθνών Συμβάσεων έχει το κατοχυρωμένο δικαίωμα να το πράξει. Επίσης με χαρακτηριστικά ολοκληρωτικό τρόπο συλλήβδην όλοι θεωρούνται υποστηρικτές του αλλοπαθητικού ιατρικού δόγματος αδιαφορώντας για το αν το άτομο έχει υιοθετήσει κάποια άλλη διαφορετική ιατρική προσέγγιση όπως π.χ. αφάρμακο ιατρική, ιπποκρατική, ολιστική, φυσικοπαθητική, κλπ. Δηλαδή εξ ορισμού μας λένε ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα επιλογής ιατρικής προσέγγισης (επίσης κατάφωρα αντισυνταγματικό, παράνομο και ποινικά κολάσιμο). Ουσιαστικά είναι σαν κατήχηση και προσηλυτισμός, κάτι παραδείγματος χάριν σαν εξισλαμισμός ενώ γνωρίζουν ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Είναι δηλαδή το ανάλογο σαν να καταργείται βίαια η ανεξιθρησκεία.

Όπως καταλαβαίνουμε είναι εγκληματικά αδίστακτοι και το αποδεικνύουν καθημερινά με τις ξεκάθαρα μισανθρωπικές ενέργειες εναντίον μας που φυσικά δεν γίνονται για την προστασία της «δημόσιας υγείας» αλλά για την υποταγή μας στο αφήγημα μιας «πανδημίας» που εξυπηρετεί την ατζέντα της νέας τάξης για μια παγκόσμια τυραννική κυβέρνηση.

Η εμμονή τους με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων οφείλεται στο ότι αυτή είναι το κλειδί για την επιτυχία του σχεδίου τους: αυτή ύπουλα αφαιρεί κάθε δικαίωμα και κάθε ελευθερία, πρωτίστως το αυτεξούσιο και την κυριότητα του σώματος του ατόμου εκφυλίζοντάς το σε ανδράποδο χωρίς νόημα ύπαρξης.

Χρέος λοιπόν όλων των πολιτών (και αυτών που συναίνεσαν και αυτών που είπαν όχι) είναι η ενότητα απέναντι στον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου που με αλαζονεία αποτολμά το πιο κολοσσιαίο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ας πάψουμε να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον, ψάχνοντας τον ένοχο στον διπλανό μας. Ας απεμπλακούμε τώρα από το άθλιο παιχνίδι του διχασμού, των ενοχών και του διωγμού των συνανθρώπων μας και ας δείξουμε αποφασιστικά με το δάχτυλο αυτόν που πραγματικά φταίει για όλο αυτό το τραγικό χάος: το άθλιο τσίρκο των νεοταξιτών τυράννων.

Χρήστος Γεωργιάδης

3 σχόλια:

  1. ANAMNHΣΤΙΚΕΣ ΕΒΓΑΛΕ???????

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ σε Ζωντανη Συνδεση στην Θεσσαλονικη;

    Μπαίνουν μέσα για το μπόλι και βγαίνουν με φορείο.
    Ο Εισαγγελατος ο δημοσιογράφος της καρπαζιάς λέει πολύ καλό αυτό. Μπραβο Εισαγγελάτο.....................

    https://www.youtube.com/watch?v=THz2i_a1JXI


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΟΓΕΝΝΗΜATA ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    .............
    Ελλάδα μου
    Στίχοι & ερμηνεία Άγγελος Κουτσαυλής
    Μουσική Prod. Antidote Beats
    FB https://www.facebook.com/aggeloskoyts...

    https://www.youtube.com/watch?v=osjViVyNiFc


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΓΙΑ «ΦΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ!» Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΓΗ (στον κόσμο) κατά του Μπιλ Γκέιτς…

    http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_61.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »