Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ρ. Κένεντι: Σχεδιάζουν «την καταστροφή της δημοκρατίας και των πολιτικών δικαιωμάτων μας»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Δημοκρατικός Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ μίλησε κατά των αυταρχικών μέτρων σε μια διαμαρτυρία στην Ελβετία. Μίλησε μαζί με ένα πάνελ τοπικών ηγετών και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στις εντολές, καθώς χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, στεκόμενοι μαζί για την ελευθερία τους.

Η Ελβετία πρόκειται να διεξάγει δημόσια ψηφοφορία στο τέλος του μήνα για να αποφασίσει αν οι πρόσφατα προτεινόμενοι νόμοι της κυβέρνησης για το Covid μπορούν να τεθούν σε ισχύ. Εάν τεθούν σε ισχύ, τότε η Ελβετία θα υιοθετήσει πολλούς από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί σε ολόκληρη την ΕΕ, παρόλο που η χώρα έχει περάσει την πανδημία με μεγάλη επιτυχία με περιορισμένες εντολές μέχρι στιγμής.
Οι ομιλητές στην εκδήλωση προέτρεψαν τον λαό να απορρίψει την πρόταση, προκειμένου να κρατήσει τη γραμμή που προστατεύει τη δημοκρατία για ολόκληρο τον κόσμο – όπως είπε ο Κένεντι στο πλήθος – αυτή τη στιγμή, η Ελβετία είναι το “τελευταίο προπύργιο της ελευθερίας” της Ευρώπης.

Ο τοπικός βουλευτής Urs Hans αναφώνησε μάλιστα στο πλήθος: “Ποτέ δεν υπήρξε πανδημία-“, στο οποίο εκείνοι απάντησαν πυρετωδώς με συνθήματα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.
Σε ένα μέρος της ομιλίας του Κένεντι, βάζει ευθέως στο

στόχαστρο το εντελώς ψευδές αφήγημα της Αριστεράς περί “παραπληροφόρησης του Κόβιντ”, το οποίο, όπως λέει, προωθείται από “κυβερνητικούς αξιωματούχους που συνεργάζονται με “τιτάνες” της τεχνολογίας για να σχεδιάσουν “την καταστροφή της δημοκρατίας και των πολιτικών δικαιωμάτων μας”.

“Όταν χρησιμοποιούν τον όρο “παραπληροφόρηση για τα εμβόλια”, τον χρησιμοποιούν ως ευφημισμό για κάθε δήλωση που αποκλίνει από τις επίσημες κυβερνητικές πολιτικές και την κερδοσκοπία της φαρμακοβιομηχανίας.
Αυτό [η παραπληροφόρηση] δεν έχει να κάνει με το αν είναι αληθής ή ψευδής, έχει να κάνει μόνο με το ποιες είναι οι πολιτικές επιπτώσεις.

Και ποιος κάνει αυτή τη λογοκρισία; Είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε συνεργασία με τον Bill Gates – με τον Larry Ellison – με τον Mark Zukerberg – με τον Sergey Brin από την Google – και με όλους αυτούς τους τιτάνες του διαδικτύου”.

Στη συνέχεια, ο Κένεντι επισημαίνει ότι προφανώς δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι εταιρείες όπως το Facebook, η Google και το Twitter είναι αυτές που λογοκρίνουν την κριτική των κυβερνητικών πολιτικών που τους κάνουν πλούσιους. Η πανδημία της Κίνας που χρηματοδοτείται από τον Fauci έχει οδηγήσει στη μεγαλύτερη μαζική μεταφορά πλούτου σε μια μικρή χούφτα ατόμων στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Πάνω από 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν μεταφερθεί στην καθαρή περιουσία των υπερ-πλούσιων – που προέρχονται απευθείας από την εργατική τάξη – γεγονός που οδήγησε σε περίπου 500 νέους δισεκατομμυριούχους από τις αρχές του περασμένου έτους.

Πηγή: TGP

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.