Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…

 ΠΛΙΩΤΑΣ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΩΤΑΣ ,
Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ,
ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,
Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ/ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ ,
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ (…) ,
ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (…) , ΓΙΑ ΤΟ …ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ …ΗΔΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ …ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ …ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ !!!!!!

Διαβάζω ότι παρήγγειλε, λέει ,
την εξάντληση κάθε δικονομικής δυνατότητας κατά την προανάκριση ώστε να φτάσουμε σε άμεση εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 20χρονη Καρολάιν ,
ζήτησε από τους συναδέλφους του να συμβάλλουν “κατά το μείζον” στην προανάκριση για τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων ,
ενώ …υπενθύμισε ότι “η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας” !!!!!!

Καταγγέλλω μήνες τώρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,
καταγγέλλω ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΤΡΟΠΑ από τις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ,
και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ,
και την ώρα που δεν υπάρχει αστυνομικός ή εισαγγελέας που …να μην ασχολείται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ,
οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ
-ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΗΔΗ- ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να συλλάβουν τους στυγνούς εγκληματίες ,
ο κ. Πλιώτας έκρινε ότι ΕΔΩ πρέπει να …παρέμβει ,
για να ζητήσει αυτά που …ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ,
και να …υπενθυμίσει επιπλέον στην Εισαγγελία ποιο …γενικώς είναι το καθήκον της !!!

Όταν εγώ καταγγέλλω ότι η Εισαγγελία ΕΙΔΙΚΩΣ δεν κάνει το καθήκον της στις περιπτώσεις των εκτροπών στις υποθέσεις των νεκροψιών ,
και ότι στα δημόσια νοσοκομεία εφαρμόζεται πρωτόκολλο θανάτου σε βάρος των Ελλήνων ασθενών ,
ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ,
ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ,
ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,
ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,
ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
!!!!!!

Γι αυτό άλλωστε και ο κ. Πλιώτας είναι από τα ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που ΘΑ ΜΗΝΥΣΩ στη μεγάλη μήνυση που πολύ σύντομα πλέον, όπως έχω πει, θα καταθέσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.