Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ο Μητσοτάκης ομολογεί την απάτη του λοκντάουν

 Στις 15 Ιανουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να εξάρει το έργο της κυβέρνησής του στον τομέα της υγείας, έκανε το παρακάτω tweet:


Θυμίζουμε ότι:

  • το λοκντάουν επιβλήθηκε για "να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας" (έτσι δεν μας είπαν;)
  • όποιος ως τώρα τολμούσε να πει ότι δεν υπάρχει κάποια τρομερή επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα "εν μέσω COVID" συγκριτικά με άλλες χρονιές κατά τις επιδημίες γρίπης, χαρακτηριζόταν από "αρνητής" έως "ψεκασμένος συνωμοσιολόγος"
  • ακόμα και μετά από αυτήν τη δήλωση του πρωθυπουργού τα "μέτρα" συνεχίζονται.

Και κάνουμε τον εξής πολύ απλό συλλογισμό:

  • είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσχώρησε στο "κλαμπ" των "ψεκασμένων συνωμοσιολόγων"
  • είτε το λοκντάουν πράγματι δεν έχει καμία σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας και επιβάλλεται για τελείως άλλους λόγους.

Καιρός λοιπόν να απαιτήσουμε:

  • την άμεση άρση όλων των παράλογων μέτρων και το άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας μας
  • την δημόσια ομολογία από τους ιθύνοντες για τους πραγματικούς λόγους που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση
  • την παραπομπή τους σε δίκη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αυτά πρέπει να γίνουν τώρα! Όσο επιτρέπουμε να συνεχίζεται αυτό το "θεατράκι" όπου αυτοί παριστάνουν ότι μας σώζουν κι εμείς παριστάνουμε ότι τους πιστεύουμε, παίρνει όλο και πιο επικίνδυνες διαστάσεις και φέρει συνέπειες που σύντομα θα είναι μη αναστρέψιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.