Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗ!

 


Με τον πλέον εμφατικό τρόπο Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έβγαιναν στον αέρα του Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη και έλεγαν ο καθένας τι ισχύει με τα μέτρα για τον κορονοιο στις χώρες όπου διαμένουν! 

Τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπούν και το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μόνο απόσπασμα των όσων ακούστηκαν! 

Από Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού, οι Έλληνες κατέθεταν ότι τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά από ότι στην πατρίδα τους! 

Στην Γερμανία είπε ένας ακροατής το πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας «πέφτει» μόνο μετά από επανηλειμμένες παρατηρήσεις και είναι μόλις 70 € με τον βασικό μισθό να είναι 1500€ καθαρά!!!

Ενώ ένας άλλος ακροατής από την Ολλανδία είπε ότι το πρόστιμο εκεί ανέρχεται σε 90€ γιατί υπάρχει νόμος που αν πάει το πρόστιμο πάνω από 100€ θεωρείται κλεψιά! 

Τέλος ακροατής από την Ζυρίχη της Ελβετίας είπε ότι εκεί δεν υπάρχει καν πρόστιμο για τις μάσκες... ενω σημείωσε ότι ο βασικός μισθός ξεκινά από τα 3500€, ενώ ο ίδιος ως συνταξιούχος λαμβάνει 7000€! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.