Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Νίκος Αντωνιάδης
-Τι θα σπουδάσεις όταν μεγαλώσεις;
-Να φοράω μάσκα.
______________________
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΣΗΨΗ ΤΗΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ” ΤΟΥ ΣΥΨΑ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ “ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ” ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ :
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!
_________________
Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :
Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΙΟΥ ,
ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ :
ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ :
ΕΝΑ -ΜΟΝΟ ΕΝΑ- ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ” ΜΑΣΚΑ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ
_________________
Επίορκος Σύψας (Η μάσκα μόνο για τους πάσχοντες – Η μάσκα για όλους):

“Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά, ιδίως του Δημοτικού, είναι η
ασφαλέστερη ηλικακή ομάδα. Μολύνονται πολύ πιο δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους ενήλικες πολύ λίγο. Στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό η μάσκα δεν επιβάλλεται για την προστασία της δημόσιας υγείας :
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ” !!!
https://enromiosini.gr/…/%CF%83%CF%8D%CF%88%CE%B1%CF%82-%C…/


Επομένως, κ. Προϊστάμενε της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, εύχομαι να μη βρεθεί εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό.
Γιατί αν το κάνει, θα διαπράξει κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας.
Για να συνεννοούμαστε και μαζί σας.


Νίκος Αντωνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.