Σελίδες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός κάθε χώρας είναι ενάντια στο εμβόλιο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

σχεδόν ο μισός πληθυσμός κάθε χώρας είναι ενάντια στο εμβόλιο
… όλα αυτά τα εκατομμύρια άνθρωποι δεν έπαθαν μαζική παράκρουση ούτε είναι ανεγκέφαλοι. Είναι ελεύθερα και ψύχραιμα σκεπτόμενοι και έχουν θέσει πλήθος ερωτημάτων στα οποία δεν λαμβάνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις παρά μόνο αναπόδεικτους ισχυρισμούς. Έτσι η μη συναίνεσή τους πέρα από κατοχυρωμένο δικαίωμα (informed consent) είναι και μια φυσιολογική αντίδραση σε κάτι που από την αρχή φωνάζει απάτη.

Πράγματι η πιο χτυπητή και εξόφθαλμη παραποίηση είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο αλλά με μία «γονιδιακή θεραπεία» (gene therapy). Και μόνο αυτή η σκόπιμη σύγχυση του να παρουσιαστεί ως εμβόλιο κάτι που δεν είναι τέτοιο, είναι ύποπτη και αρκεί για να αποθαρρύνει τη συμμετοχή κάποιου στο εγχείρημα. Το καίριο ερώτημα είναι: έδωσαν οι πολίτες έγκριση να πειραματιστούν οι εταιρείες με το ανθρώπινο DNA και να το αλλοιώσουν; Πως αυτό το απόλυτο ζήτημα βιοηθικής παρακάμπτεται και δόλια μας ωθούν στη γενετική τροποποίηση (και ουσιαστικά κατάργηση της ανθρώπινης οντότητας) παρουσιάζοντάς την ως εμβόλιο;

Τη δεκαετία του 1990 έγιναν τεράστιοι αγώνες για να μην περάσουν οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (GMOs ή τροφές Φρανκενστάϊν) στην Ευρώπη. Αυτή η νομοθεσία είναι σε μεγάλο βαθμό σε ισχύ έως σήμερα αν και

ύπουλα η ευρω-χούντα επέτρεψε (από την πίσω πόρτα) πολλές μεταλλαγμένες ουσίες στα επεξεργασμένα τρόφιμα και στις ζωοτροφές. Και στην προκειμένη περίπτωση, αδιαφορώντας για την αρχή της προφύλαξης, εγκρίνει τα GMOs ως δήθεν «θεραπεία και φαρμακευτικά προϊόντα».

Από φιλοσοφικής άποψης εδώ έχουμε να κάνουμε με την απόλυτη ύβρη: η καταχθόνια συμμορία πίσω από την παγκοσμιοποίηση και τις εταιρείες προκαλεί τα μέγιστα ισχυριζόμενη ότι η Φύση (η οποία με τόση Σοφία δημιούργησε και εξελίσσει το DNA των οργανισμών για εκατομμύρια χρόνια) έχει κάνει λάθος. Ότι παράγει ατελή όντα τα οποία αυτοί δήθεν μπορούν να διορθώσουν. Αυτό το εξωφρενικό μας δηλώνουν ανενδοίαστα οι εφήμεροι αυτοί αγύρτες (με εταιρείες που αύριο δεν θα υπάρχουν). Και είδαμε πόσο βάρος έχουν τα λεγόμενά τους όταν από το 1970 μας υπόσχονται τη «θεραπεία» για τον καρκίνο. Για πάνω από 50 χρόνια τώρα βλέπουμε την ανικανότητα, την ανηθικότητα αλλά και την άρνησή τους να κάνουν το παραμικρό καλό - γεγονός που δείχνει ότι δεν αξίζουν καθόλου της εμπιστοσύνης μας.

Επανερχόμενοι λοιπόν στα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν συναινούν στον «εμβολιασμό» κατανοούμε τη σύνεση και την υπευθυνότητα της απόφασής τους. Σκεπτόμενοι με απλή λογική, ψυχραιμία και διορατικότητα διερεύνησαν και επεξεργάστηκαν κριτικά τα δεδομένα. Αναζήτησαν επίσης την άλλη άποψη (αυτή που πεισματικά φιμώνεται και αποκρύπτεται): τα πορίσματα των ανεξάρτητων επιστημόνων που δεν διαπλέκονται σε διαμάχη συμφέροντος. Έτσι κατάφεραν να δουν πέρα από την προπαγάνδα των πολιτικών και των συστημικών μμε. (Είναι τόσο σεσημασμένος ο βίος και η πολιτεία των παραπάνω ώστε μας υπαγορεύει να είμαστε δύσπιστοι απέναντί τους όπως επίσης και στις εταιρείες που εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα.)

Το μέλλον θα φέρει αποκαλύψεις και όταν εν καιρώ έρθει στο φως η αλήθεια για την ψευδο-πανδημία και τις συνέπειες του «εμβολίου» τότε και οι άλλοι μισοί άνθρωποι (αυτοί που εμβολιάστηκαν) θα εξοργιστούν έντονα με την εξαπάτηση (ενός μη απομονωμένου ιού, τη μετονομασία της γρίπης σε κοβιντ και την επιχείρηση γενοκτονίας με υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις). Αυτοί θα γίνουν οι μέγιστοι εχθροί του συμπλέγματος της απάτης. Και θα ενωθούν με τους ανεμβολίαστους αναγνωρίζοντας αυτούς ως θεματοφύλακες της συνταγματικής νομιμότητας, των δικαιωμάτων, της λογικής αλλά και της υγείας. Και όλοι μαζί θα γίνουν τιμωροί των ενόχων.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ…

    https://www.brighteon.com/5b344dde-961b-4ebd-a2fa-8e5a1a8e4292

    AYTO TO ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΗKE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    ΛΕΕΙ Ο ΔΡ.DAVID MARTIN


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Στο «κόκκινο» οι εφημερίες στα νοσοκομεία | 9/11/21 | ΕΡΤ

    KAI ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΒΑΡΙΑ…….AΡΑ ????????????????
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=XltxZUMXaKA&t=13s



    .
    ANGEL


    ΑπάντησηΔιαγραφή