Σελίδες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

ΤΡΟΜΕΡΟ !!!!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ !!!!!! ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΚΟΡΕΣΜΟ 92 !!! ΑΛΛΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΛΩΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ 95, 96 και 97 ΚΟΡΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΟΥΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ !!! ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!!!! KYΡΙΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!!!! ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΟΞΕΝΕ !!! ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

9-Η άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις. Οι διασωληνώσεις εκτός Μ.Ε.Θ. και η καταδικαστική για τους ασθενείς παραμονή τους στη διασωλήνωση εκτός Μ.Ε.Θ. Οι χιλιάδες διασωληνώσεις που έγιναν από ιατρούς που δεν ήταν αναισθησιολόγοι/εντατικολόγοι, η μόνη ειδικότητα που νομιμοποιείτο να διενεργεί διασωληνώσεις, ή ακόμη και νοσηλευτές ή τραυματιοφορείς“.

Αυτό είναι το 9ο στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου όπως περιγράφεται στο εισαγωγικό μέρος της μήνυσης των 4.311 σελίδων που κατέθεσα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στη Γ.Α.Δ.Α. στις 19 Ιουλίου.

Σήμερα, στη φριχτότερη φάση εφαρμογής του πρωτοκόλλου από την αρχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ με έκανε πραγματικά να ανατριχιάσω. Γιατί βγήκε και επιβεβαίωσε με τις τρομακτικές καταγγελίες του το 9ο αυτό κυρίαρχο στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Αυτά που είπε μπορεί να συγκλόνισαν πολύ κόσμο που δεν γνωρίζει, όχι όμως

τους χιλιάδες Έλληνες που με παρακολουθούν όλη αυτή την σκοτεινή περίοδο και γνωρίζουν.

Τι να θυμηθούμε;

Τον Σπύρο Καραπιπέρη; Τον Δημήτρη Μαυρωνά; Ποιον από όλους αυτούς τους ανθρώπους που διασωληνώθηκαν και μετά τις παρεμβάσεις μου αποσωληνώθηκαν;

Να θυμηθούμε τον Κώστα Γέρκο; Τον Δημήτρη Μαδμετζόγλου; Ποιον από όλους αυτούς που οι αγωνιστές σκόπευαν να τους διασωληνώσουν και τους γλίτωσα από του χάρου τα δόντια;

2.500 σελίδες από τις 4.311 της μήνυσης περιγράφουν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου σε δεκάδες νοσοκομεία. Αμέτρητες οι περιπτώσεις διασωληνώσεων που έγιναν άνευ λόγου και τις διέκοψα, αμέτρητες οι περιπτώσεων διασωληνώσεων που απέτρεψα επειδή δεν υπήρχε λόγος να γίνουν. Θυμάστε τον Λάμπρο Καραμήτσο που ήταν βαριά και αυτός και θα πέθαινε αν δεν διασωληνωνόταν, αλλά τον έστειλα σπίτι του όπου ζει και βασιλεύει;

Ο κ. Κορόξενος καταγγέλλει ότι ασθενείς με 95, 96 & 97 κορεσμό και με πλήρη φυσικά διαύγεια πνεύματος διασωληνώνονται. Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να διασωληνώσει ασθενή με 92 οξυγόνο, τόσοι άλλοι όμως προφανώς δεν γλίτωσαν.

Και επειδή διασωληνώνουν μανιασμένα, γιατί η εγκληματική οργάνωση πρέπει να τρομοκρατεί με τα νούμερα των διασωληνώσεων, ζητάνε από γιατρούς άσχετων ειδικοτήτων, ακόμη και ψυχιάτρων όπως είπε ο κ. Κορόξενος, να παρακολουθήσουν μηνιαία ταχύρυθμα μαθήματα διασωλήνωσης !!!

“Αυτό είναι έγκλημα” τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις καταγγελίες του κ. Κορόξενου στο Focus FM.

Και να σκεφτείτε, κύριε Κορόξενε, ότι αυτό είναι το μικρότερο έγκλημα. Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι αυτό που επιβεβαιώσατε προηγουμένως. Ότι τους γιατρούς αυτούς τους θέλουν για να διασωληνώνουν ασθενείς με κορεσμό έως και 97 !! Απλά για να μη πεθαίνουν και με τη μία οι ασθενείς με μία τρώση τραχείας π.χ. από άτσαλο χειρισμό, είπαν να κάνουν και μία στοιχειώδη εκπαίδευση στους άσχετους γιατρούς !!!

Τρομακτικά πράγματα από την εγκληματική οργάνωση, η οποία όμως όπως έχω γράψει ρισκάρει και εκτίθεται. Γιατί δεν της βγαίνουν τα νούμερα των εμβολιασμών και έχει βάλει φωτιά στο πρωτόκολλο του θανάτου στα νοσοκομεία και στα πρωτόκολλα της απάτης και του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης πληθυσμού με την ολοκληρωτική προπαγάνδα των τελευταίων ημερών.

Πώς μετά να μην ακούμε προβλέψεις από τους “ειδικούς” για τους θανάτους που θα έχουμε ακόμα και την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού όλα είναι προγραμματισμένα ;;

Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να περιμένω άλλο για τη συμπληρωματική μήνυση στο Οργανωμένο Έγκλημα.

Έφτασε η ώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου