Σελίδες

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί από τράπεζες στα Ειρηνοδικεία - Κανονικά αυτοί από ιδιώτες και οι ηλεκτρονικοί. Στο σφυρί πρώτη κατοικία από Εταιρία Κοινοχρήστων για 2000 ευρώ. Όλοι στον αγώνα!

Μετά την αυξανόμενη αντίδραση του Κινήματος στα Ειρηνοδικεία, που ανάγκασε την χούντα κυβέρνησης-τραπεζιτών να επιστρατεύσει ωμή βία, καταστολή και ρίψη χημικών σε κλειστό χώρο, το κύκλωμα τον αρπαχτικών βρίσκεται σε αδιέξοδο, φοβούμενο δικαίως την οργή του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

Στο πλαίσιο αυτό, η κλίκα Ρούσκα-Κοντονή-τραπεζιτών αποφάσισε για την Τετάρτη 13-12-17, την αναβολή των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της Αττικής (σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα οι Συμβολαιογράφοι απέχουν) με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, του Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Η υποκρισία και η απληστία τους δεν έχει όρια, καθώς οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν κανονικά όπως και οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία με επισπεύδοντες ιδιώτες. Μεταξύ των
πλειστηριασμών που θα γίνουν κανονικά σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών είναι δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων στην Αθήνα από εταιρία κοινοχρήστων για χρέη 2000 ευρώ (ο ένας εξ αυτών αφορά σε πρώτη κατοικία).

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει δυναμικό παρών στα Ειρηνοδικεία όπως εδώ και πάνω από 4 χρόνια.
Το ραντεβού 3:30μμ-5:00μμ στα Ειρηνοδικεία.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Θα νικήσουμε!

Κίνημα Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου