Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Επιβεβαίωση των όσων λέγαμε για οργανωμένο εμπόριο διακίνησης παιδιών στην Ουκρανία! Συνελήφθη διακινητής παιδιών και παραδέχτηκε τα πάντα στη κάμερα!

Όσα λέγαμε κατα καιρούς πάντα με στοιχεία για τα όσα φρικτά συμβαίνουν στην Ουκρανία, σχετικά με εμπίριο διακίνησης παιδιών και οργάνων, η λογοκρισία των κυβερνητικών Hoaxes, που επιτέλους καποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν, γιατί τα αποκαλούσε ρωσική προπαγάνδα!

Οι αρχές συνέλλαβαν ένα διακινητή παιδιών στα σύνορα Ουκρανίας-Σλοβακίας στην προσπάθεια του να πάρει ένα μωρό 11 μηνών απο την μάνα του και να το πουλήσει για όργανα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στη κάμερα, ο διακινητής παραδέχτηκε ότι ανήκει σε κύκλωμα διακίνησης παιδιών από ένα οικοτροφείο στο Perechyn της Ουκρανίας. 

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην υπόθεση είναι πως ο διακινητης δήλωσε πως

εργαζόταν σαν  δάσκαλος, λέγεται Ντένις Βαρόντι, και είχε δώσει προκαταβολή 1000 δολαρίων για το 11 μηνών μωρό. Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Vitaliy Glagola, βίντεο όπου παραδέχεται πως υπάρχει κύκλωμα παιδικής εμπορίας στο σχολείο στο οποίο δίδασκε!

Ο Varodi είπε ότι αυτός και άλλοι διακινητές συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες με μπροστινή μια «φιλανθρωπική οργάνωση». Η φιλανθρωπική οργάνωση συνεργάστηκε με ορφανά παιδιά σε οικοτροφείο στο Perechyn της Ουκρανίας. Σύμφωνα με το Varodi, πολλά από αυτά τα παιδιά κατέληγαν σε μέρη όπως η «Ολλανδία, ή Γερμανία, ή Ιταλία ή Αμερική».

Κατά τη διάρκεια των διάφορων ταξιδιών του, δικηγόροι που συνεργάζονταν με τον διακινητή παραποιούσαν έγγραφα του ταξιδιού και των παιδιών δήθεν πως πήγαιναν προς «υιοθέτηση».

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Varodi «τα παιδιά και οι μαθητές του οικοτροφείου Borshchiv οδηγήθηκαν για μεταμόσχευση οργάνων».

Ο Varodi εξήγησε ότι κατά γενικό κανόνα, τα παιδιά στο σχολείο επιλέγονταν για «μεταμοσχεύσεις οργάνων».

«Ήταν ως επί το πλείστον ορφανά που δεν είχαν γονείς», είπε ο Varodi. «Πολλοί από αυτούς δεν έχουν επιστρέψει μέχρι σήμερα είτε απο τον πόλεμο, είτε μετά απο ταξίδια σε άλλες χώρες για να αποφύγουν την υποχρεωτική επιστράτευση και είναι άγνωστο πού βρίσκονται». 

Ένας αστυνομικός με το όνομα «Σάσα» φέρεται να είχε πάρει επίσης πολλά μικρά κορίτσια από το σχολείο σε τακτική βάση. Άλλοι υπάλληλοι στο σχολείο έβλεπαν αστυνομικούς να παίρνουν τα κορίτσια το βράδυ και τα επειστρέφουν το πρωί. Ο Glagola περιέγραψε τα γεγονότα ως κάτι που γινόταν «συστηματικά».

Σύμφωνα με τον Glagola, στο βίντεο, ο Varodi «κατηγορεί τον διευθυντή του οικοτροφείου, Vasyl Koba, και την δικηγόρο του ιδρύματος, Olga Longwiser, και τον γιο του σκηνοθέτη, Vasyl Koba Jr., για συμμετοχή στην πώληση παιδιών για όργανα».

Ο Glagola κάλεσε τις αρχές επιβολής του νόμου να διερευνήσουν περαιτέρω τα εγκλήματα. 

Ακολουθεί η μεταφρασμένη λεζάντα στο Τελεγκραμ από τον δημοσιογράφο Vitaliy Glagola που δημοσίευσε το βίντεο: 

Έχω στα χέρια μου ένα βίντεο ομολογία του διακινητή παιδιών Denys Varoda, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κέντρο κράτησης του Uzhgorod.

Στο βίντεο, έμπορος παιδιών Ντένης Βαρώδη παραδέχεται ότι γνώριζε ότι έπαιρνε παιδιά για «τα όργανα» τους. Παρά το γεγονός ότι είπε στους γονείς ότι τα παιδιά θα υιοθετηθούν σε ευρωπαϊκές οικογένειες.

Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο του Denys Varodi, λέγεται ότι στο Perechyn, παιδιά του οικοτροφείου μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό για όργανα το 2010-2014. Και επίσης αρκετές περιπτώσεις [από] 2016-2018.

Στο βίντεο, ο Ντένις Βαροντή κατηγορεί επίσης τον διευθυντή του οικοτροφείου Βασίλ Κόμπα, τη δικηγόρο του ιδρύματος Όλγα Λονγκγουίζερ και τον γιο του σκηνοθέτη Βασίλ Κόμπα Τζούνιορ για συμμετοχή στην πώληση παιδιών για όργανα σε χώρες της ΕΕ.

Επιπλέον, ο άνδρας είπε πώς τα κορίτσια τα πήγαιναν από το ίδρυμα το βράδυ σε εξουσιοδοτημένους αστυνομικούς και τα έφεραν πίσω το πρωί. Σύμφωνα με τη δήλωση του άνδρα, αυτό συνέβη συστηματικά.

Τώρα εναπόκειται στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου και στο δικαστήριο. Καλώ τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν άμεσα τα στοιχεία από τις ομολογίες του Ντένη Βαρώδη και να ελέγξουν το περιστατικό.

Σχόλιο συντάκτη: Τα στοιχεία πλέον είναι αδιάσειστα και η ΕΕ το μόνο που κάνει είναι να τα συγκαλύπτει αλλα και να συνεχίζει να χρηματοδοτεί ένα διεφθαρμένο ναζιστικό καθεστώς. Εγώ ο ίδιος έχω στην κατοχή μου εικόνες με παιδιά και όργανα ανθρώπων να πωλούνται στο Τελεγκραμ – τις οποίες δεν δημοσιεύω για ευνόητους λόγους. Αν ωστόσο τα Κυβερνητικά Hoaxes κατεβάσουν και αυτή την ανάρτηση, θα αναγκαστώ να το κάνω, γιατί πλέον η κατηγορία που τους βαραίνει είναι απόκρυψη πειστηρίων εγκλήματος και συγκάλυψη αυτού!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου