Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο Μπίλυ ο Γκέιτς θέλει εκτός από εμάς να εμβολιάσει μαζικά και τις αγελάδες για να παράγουν, λέει λιγότερο μεθάνιο και έτσι να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.

 Ο Μπίλυ ο Γκέιτς θέλει εκτός από εμάς να εμβολιάσει μαζικά και τις αγελάδες για να παράγουν, λέει λιγότερο μεθάνιο και έτσι να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.


Γλυκούλης! Διότι θέλει να σώσει τον πλανήτη και το προσπαθεί με κάθε τρόπο:

1. Επιδιώκει τροποποίηση της στρατόσφαιρας για να μειώσει την ηλιακή ενέργεια που φτάνει στην επιφάνεια της γης.

2. Έχει με τη συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών και κυβερνήσεων θέσει σε εφαρμογή την τροποποίηση των καιρικών συνθηκών μέσω γεωμηχανικής και αερο-ψεκασμών.

3. Επιδιώκει - και σε μεγάλο βαθμό έχει πετύχει - την εξολόθρευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού με τα mRNA και τα πάσης φύσεως πειραματικά εμβόλια, με την απαγόρευση θεραπειών κ.λπ. (με την μείωση του πληθυσμού, να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να σωθεί ο πλανήτης).

4. Επιδιώκει - και σε μεγάλο βαθμό έχει πετύχει - την μείωση της γεννητικότητας και πάλι με τους μαζικούς εμβολιασμούς, (βλ. παραπάνω).

5. Με τη σφαγή αγελάδων και πουλερικών και με τον εμβολιασμό τους, φιλοδοξεί όχι μόνο το μεθάνιο να μειώσει, αλλά και την αναπαραγωγή τους. Ταυτόχρονα θα αποτρέψει πολλούς από εμάς τους συνωμοσιολόγους από το να τρώνε κρέας (λόγω φόβου) και θα τιμωρήσει αυτούς που θα επιμείνουν να τρώνε αρρωσταίνοντάς τους. Όσοι δεν τρώνε κρέας (πολλοί από αυτούς προτιμάνε να τρώνε κουτόχορτο) θα καταναλώνουν μεταλλαγμένα φυτικά τρόφιμα της Μοσάντο (μάλλον πολύ χειρότερο), και οι προοδευτικότεροι θα τρώνε έντομα και τρόφιμα δικής του παραγωγής για να απαλλάξουν μια ώρα αρχύτερα τον πλανήτη από την ύπαρξή τους. Τέλος, όσοι αποφασίσουν να μην τρώνε τίποτα απλώς θα πεθάνουν από ασιτία, οπότε πάλι σώνεται ο πλανήτης.

6. Παράλληλα επενδύει εδώ και δεκαετίες στις ψηφιακές ταυτότητες για να μπορεί να ελέγχει ποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιό του, ποιος βγήκε χωρίς άδεια από το σπίτι του ή από τη γειτονιά του, ποιος δεν κινεί επαρκώς τον ψηφιακό του λογαριασμό (άρα συναλλάσσεται με μετρητά και με άλλους τρομοκρατικούς τρόπους) και αργότερα ποιος έφαγε για πρωινό αυγό αντί για σκαθάρια.

Ο Μπίλυ ο Γκέιτς δεν είναι μόνος του σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια. Υποστηρίζεται σθεναρά από μια χούφτα φιλανθρώπων που κοιμούνται και ξυπνάνε με αυτή την αγωνία: Πώς θα σωθεί ο πλανήτης!

Όμως σε κάθε περίπτωση ο Μπίλυ έχει γίνει πλέον συνώνυμο της επιχείρησης διάσωσης. Και το γεγονός ότι κερδίζει εκατομμύρια από αυτές τις δραστηριότητές του - όπως ο ίδιος έχει περήφανα δηλώσει στις κάμερες - δεν πρέπει να μας κάνει να αμφισβητούμε τα κίνητρά του.

Διακυβερνηση και πολιτικη

1 σχόλιο:

  1. Εμβόλια για τις κλανιές των αγελάδων, είναι είναι άκρως πρωτοποριακό!
    Μάλλον θέλει να ρίξει φόλες, χρησιμοποιώντας την τροφική αλυσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή