Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η Ιρλανδία θα σφάξει εκατομμύρια αγελάδες για να «σώσει τον πλανήτη»

Η διεισδυμένη στο WEF χώρα, η Ιρλανδία, ανακοίνωσε σχέδια για τη σφαγή εκατομμυρίων αγελάδων ως μέρος ενός σχεδίου μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στη χώρα.

Οι Ιρλανδοί νομοθέτες ενέκριναν τα σχέδια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και είπαν ότι θα θανατώσουν αρχικά 200.000 αγελάδες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της υπερθέρμανσης του πλανήτη που έθεσε το Νταβός:

Η ιρλανδική κυβέρνηση εξετάζει μια πρωτοβουλία να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των γαλακτοπαραγωγών αγελάδων προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της για την κλιματική αλλαγή.

Στόχος της μείωσης των εκπομπών από τη γεωργία στην Ιρλανδία κατά ένα τέταρτο έως το 2030 έχει τεθεί από την κυβέρνηση.

Μια πρόταση για να επιτευχθεί αυτό είναι η μείωση του εθνικού κοπαδιού γαλακτοπαραγωγής κατά 10%, που ισοδυναμεί με την αφαίρεση 65.000 αγελάδων ετησίως για τρία χρόνια, σύμφωνα με την Irish Independent.

Ο υπουργός γεωργίας Charlie McConalogue είπε στον

ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE Morning Ireland ότι μια ομάδα γαλακτοκομικών προϊόντων με εκπροσώπους αγροτών εξετάζει μια σειρά επιλογών για τη μείωση των εκπομπών στο αγρόκτημα.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Το Υπουργείο Γεωργίας της Ιρλανδίας απάντησε στις αναφορές.

Via  The Irish Mirror :

Το Υπουργείο Γεωργίας είπε ότι μια έκθεση που περιγράφει μια μείωση κατά 200.000 στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής ήταν ένα «έγγραφο μοντέλου».

Αναφέρθηκε χθες ότι οι αγελάδες θα έπρεπε να «θανατωθούν» με κόστος 600.000 ευρώ για τους φορολογούμενους τα επόμενα τρία χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι για τις κλιματικές εκπομπές.

Η Farming Independent είπε ότι έλαβε τα στοιχεία στην έκθεσή της από εσωτερικό έγγραφο μέσω ενός αιτήματος για την ελευθερία της πληροφόρησης.

thepeoplesvoice.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ