Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Το WEF λέει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εφαρμόσουν την «Πολιτική ενός παιδιού» για τις λευκές οικογένειες

 Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσε μια αμφιλεγόμενη νέα πολιτική που θα έπρεπε να κάνει όλους όσοι αντιτίθενται στην ευγονική να ξεσηκωθούν.

Το WEF του Klaus Schwab καλεί τώρα τις ΗΠΑ να επιβάλουν μια αυστηρή “πολιτική ενός παιδιού” σε όλες τις λευκές οικογένειες, σε μια προσπάθεια να προωθήσουν την ποικιλομορφία, να μειώσουν την ανισότητα και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή “μετα-πολιτικής” στην οποία κανείς στην κοινωνία δεν θα διαφωνεί σε σημαντικά πολιτικά ζητήματα.

Θα επανέλθουμε στο τελευταίο σημείο συζήτησης του WEF για τη “μεταπολίτευση” σε ένα μελλοντικό βίντεο, επειδή είναι ενδεχομένως το πιο ανησυχητικό στοιχείο όλης αυτής της ενοχλητικής πολιτικής. Αλλά πρώτα, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι και μη διστάσετε να γίνετε μέλη της κοινότητας The People’s Voice Locals για αποκλειστικό και μη λογοκριμένο περιεχόμενο.

Η νέα πολιτική της Schwab για την Αμερική είναι σαφώς επηρεασμένη από την κινεζική κοινωνική πολιτική, κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Ο ηγέτης του WEF εμφανίστηκε πρόσφατα στην

κινεζική τηλεόραση επαινώντας τις κοινωνικές πολιτικές του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ υποστήριξε ότι οι λευκοί άνθρωποι στην Αμερική δεν είναι πλέον “σχετικοί” με τα σχέδια του WEF για παγκόσμια προοδευτική αλλαγή.

Η “πολιτική του ενός παιδιού” της Κίνας θεωρείται ότι έχει αποτρέψει πάνω από 400 εκατομμύρια γεννήσεις. Και αυτό είναι εις βάρος της κινεζικής κοινωνίας. Λόγω της πολιτικής του ενός παιδιού, η Κίνα έχει πλέον μειωμένο εργατικό δυναμικό για να εξυπηρετήσει τον σε μεγάλο βαθμό γκριζωπό πληθυσμό της. Αλλά σύμφωνα με τον Schwab, η Αμερική πρέπει να ακολουθήσει τις μεταρρυθμίσεις της Κίνας και να εφαρμόσει τη βάρβαρη πολιτική του ενός παιδιού στις λευκές οικογένειες.

Ο Klaus Schwab θέλει να διαμορφώσετε το μέλλον της Αμερικής, επιβάλλοντας μια πολιτική ευγονικής στο έθνος, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των λευκών ανθρώπων.

Θέλει να μην έχετε τίποτα και να είστε ευτυχισμένοι. Εδώ στη Φωνή του Λαού, γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια συνταγή για υποδούλωση, όχι για ευτυχία. Θέλουμε να σας ανήκουν τα πάντα και να είστε ευτυχισμένοι.

Το WEF, το οποίο έχει διατάξει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να σπέρνουν το αφήγημα του ενός παιδιού στο μυαλό των Αμερικανών, θέλει να εισαγάγει την πολιτική στις ΗΠΑ ως επείγον ζήτημα.

Το Quartz πήρε συνέντευξη από την καθηγήτρια φιλοσοφίας του Bowdoin, Sarah Conly, η οποία υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ και όλες οι δυτικές χώρες θα πρέπει να υιοθετήσουν την πολιτική του ενός παιδιού, επειδή τα ανθρώπινα όντα αποτελούν σοβαρή απειλή για τον πλανήτη. Το επιχείρημα της Conly ταιριάζει γάντι με τη βάρβαρη ατζέντα της WEF για την αποανάπτυξη του πληθυσμού.

Αυτό που είναι τρομακτικό σε αυτό το κομμάτι είναι ο αυξανόμενος αριθμός των φωνών μέσα στην ακαδημαϊκή ελίτ που αισθάνονται το ίδιο με τον Δρ Conly. Ένα παρόμοιο κομμάτι γραμμένο από τον Thomas Bartlett εμφανίστηκε στο The Chronicle of Higher Education. Ενώ αυτές είναι μόνο δύο φωνές, χτυπούν το τύμπανο πολλών που πιστεύουν ότι η αμερικανική κοινωνία πρέπει να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα μειώνοντας τον αριθμό των ποδιών στα αμερικανικά σπίτια.

Ωστόσο, αν έχετε παρακολουθήσει τις πολιτικές του WEF τον τελευταίο καιρό, θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται πραγματικά για τη σωτηρία του κόσμου. Όλες οι πολιτικές του WEF έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: μας εξευτελίζουν, μας υποβαθμίζουν και μας χλευάζουν. Έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείψουν την κυριαρχία των εθνών και να μεγιστοποιήσουν τη δύναμη της παγκόσμιας ελίτ.

Χωρίς τη δύναμη της κυβέρνησης, η εκστρατεία του WEF “Μία Αμερική, ένα παιδί” δεν μπορεί ποτέ να συναγωνιστεί την αποτελεσματικότητα της πολιτικής της Κίνας. Μια κραυγή συσπείρωσης για τη “διάσωση του πλανήτη” και την “υιοθέτηση της διαφορετικότητας” δεν έχει τη δύναμη που αναπτύσσεται από την κάννη ενός όπλου. Αλλά με τους παγκοσμιοποιητές να πιέζουν για αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και ομοσπονδιακή χρηματοδότηση της Planned Parenthood, πόσος καιρός θα μεσολαβήσει μέχρι η διεισδυτική για το WEF δημοκρατική κυβέρνηση να συνταχθεί με τη βάρβαρη πολιτική του Klaus Schwab;

Μην ξεχνάτε ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ένα πλήρως πληρωμένο μέλος της λέσχης.

Αυτό ονομάζεται ευγονική και ήταν κεντρικός στόχος των Ναζί στο πλαίσιο του Τρίτου Ράιχ.

Ο Τάκερ έχει δίκιο. Οι ριζοσπάστες δημοκράτες και το WEF επιδιώκουν στόχους ευγονικής και προσπαθούν να αναδημιουργήσουν την Αμερική ώστε να μπορούν να την ελέγχουν καλύτερα.

Μια ματιά στην ιστορία δείχνει ότι η ανθρωπότητα έχει απορρίψει συστηματικά προγράμματα αποανάπτυξης, όπως η εκστρατεία ευγονικής των Ναζί του Τρίτου Ράιχ. Καταλαβαίνουμε σε ένα βασικό ανθρώπινο επίπεδο ότι καμία κυβέρνηση ή παγκοσμιοποιητική οργάνωση δεν πρέπει να έχει τη θεϊκή εξουσία της δημιουργίας και της καταστροφής πάνω στην ανθρώπινη φυλή.

Τι θα λέγατε όμως αν σας έλεγα ότι το κίνημα της ευγονικής δεν πέθανε στην πραγματικότητα, αλλά απλώς πέρασε στην παρανομία, όπου παρέμεινε με τεράστια επιρροή στους κύκλους της ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ;

Όπως το έθεσε ο συνιδρυτής της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας Frederick Osborn το 1968, “οι ευγονικοί στόχοι είναι πιο πιθανό να επιτευχθούν με ένα άλλο όνομα εκτός της ευγονικής”.

Περισσότερα από 60 χρόνια μετά τη δήλωση αυτή του Όσμπορν, οι ευγονιστές έχουν τελικά επιτύχει τους στόχους τους. Το εμβόλιο Covid είναι απλώς ευγονική με άλλο όνομα. Η πολιτική του WEF για ένα παιδί για τις λευκές αμερικανικές οικογένειες, που εισήχθη με το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη, είναι στην πραγματικότητα κοινωνική ευγονική με στεροειδή.

Αυτή η πεινασμένη για εξουσία συμμορία δισεκατομμυριούχων και πολιτικών σχεδιάζει εδώ και καιρό να υποδουλώσει τις μάζες, και τώρα κάνουν την κίνησή τους.

Αν δεν συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις τους, προειδοποιεί το WEF, θα αντιμετωπίσουμε βέβαιο χαμό. Ισχυρίζονται ότι μόνο παραδίδοντας την ελευθερία και την αυτονομία μας στην ελίτ μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αποφύγουμε τις καταστροφές που διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να υποταχθούν στις τυραννικές απαιτήσεις του WEF. Γενναίοι ακτιβιστές και επαναστάτες ξεσηκώνονται για να αντισταθούν στην παγκόσμια ελίτ, αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους με οποιοδήποτε κόστος, αποφασισμένοι να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και όσους αγαπούν.

Θα ενωθείτε μαζί τους στον αγώνα για την ελευθερία ή θα σκύψετε στο φόβο και θα υποταχθείτε στις απαιτήσεις της παγκόσμιας ελίτ; Η επιλογή είναι δική σας. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην υποτιμάτε τις συνέπειες των επιλογών σας.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ..............

    Το είδαμε και αυτό! Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας & Αποκόρωνα (με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου) εξέδωσε ημερολόγιο για το 23 με αφιέρωμα στο #Metaverse!!! Αντί για βίους Αγίων, στο εξής οι πιστοί θα μαθαίνουν πώς να ζουν σε #VirtualReality! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

    https://twitter.com/dstefanos/status/1635022952810020865?cxt=HHwWgoDQ3c-t4rAtAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ