Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Οι πολιτικοί πήραν ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ μετά τα εμβόλια – Ποιοί θα λέγονται τώρα ΑΡΝΗΤΕΣ, vid

 Δεν θα σταματήσει αυτό μέχρι να έρθει η απόλυτη καταστροφή...

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan χαρακτήρισε την Πέμπτη τους επικριτές της προτεινόμενης προώθησης μιας… πράσινης πρωτοβουλίας που τιμωρεί τους οδηγούς ως «ακροδεξιούς» και είπε ότι πλέον ανήκουν στην ίδια ομάδα με τους «αρνητές του Covid» και τους «αρνητές εμβολίων».

Το σχέδιό του είναι να επεκταθεί η Ζώνη Εξαιρετικά Χαμηλών Εκπομπών (ULEZ), η οποία χρεώνει τους οδηγούς σε οχήματα βάρους άνω των 3,5 τόνων £12,50 αγγλικές λίρες καθημερινά για οδήγηση εντός της ζώνης.

Η προτεινόμενη επέκταση του ULEZ τον Αύγουστο θα σήμαινε την φορολόγηση των μεγαλύτερων οχημάτων για οδήγηση σε ολόκληρη την πόλη του Λονδίνου και τελικός σκοπός είναι, σύμφωνα με εναλλακτικά ΜΜΕ, να γονατίσουν σταδιακά όσοι οδηγούν με καύσιμα.

Καθώς οι διαδηλωτές που αντιτάχθηκαν στην ιδέα συγκεντρώθηκαν στους δρόμους, ο Χαν τους χαρακτήρισε ως «μέρος μιας ακροδεξιάς ομάδας».

Αυτή η κατηγορία έκανε τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν με χλεύη εναντίον του.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς όποιος εφεξής δεν συμφωνεί με την όποια εντολή δίνεται στους πολιτικούς, προκειμένου εκείνοι να την εφαρμόσουν μετά στους πολίτες θα λαμβάνει ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ «ταμπέλα»: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ!!!

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ