Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Πάλι αποφασίζετε και διατάζετε; Τέρμα οι εντολές σας. Οι νεκροί είναι δικοί μας. Και οι ασθενείς είναι δικοί μας.

Penny Papaioannou

 "Η απόφαση είναι να μην δουν οι συγγενείς, να μην έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους που δεν ζουν πια και να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ψυχοφθόρο για εκείνους."

Αυτό δήλωσε η Γκάγκα στο γραφειάκι συμφερόντων του ΣΚΑΙ.

Αυτό αποφάσισε πάλι το καθεστώς σας; Για το καλό μας;

H' για να μην αρπάξουμε κανέναν απ'το λαιμό;

Λοιπόν Γκάγκα, ένα και ένα κάνουν δύο.

Οι νεκροί είναι των συγγενών τους, δεν είναι δικοί σας. Εκείνοι αποφασίζουν. ΟΧΙ εσείς.

Την πρώτη φορά που το κάνατε αυτό ήταν στην κορωνοαπάτη όταν σκοτώνατε κόσμο με τα πρωτόκολλα στα νοσοκομεία για να στηρίξετε το αφήγημα σας και να μας τρομοκρατήσετε.

Μας δίνατε τους νεκρούς μας σε σακούλες, να μη τους δούμε, να μην τους αγγίξουμε, να μη τους αποχαιρετήσουμε. Κι εμείς σα μλκς το ανεχτήκαμε και τους θάβαμε σα σκυλιά.

Τώρα τα αφεντικά σου που είναι ΤΟΣΟ υπεύθυνα και μας αγαπάνε τόσο πολύ σκότωσαν παιδιά. Και πάλι πάτε να κάνετε υποδείξεις; Έχετε το θράσος;; Πάλι αποφασίζετε και διατάζετε;

Θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στο τρένο, τι θα λέγατε στη μάνα μου;; Nα μη δει το πτώμα για το καλό της; Για να την προστατέψετε απ'το σοκ υποκριτές;; Eσείς που την πετάξατε στο δρόμο και της βάλατε το μαχαίρι στο λαιμό για να παίξει ρώσικη ρουλέτα; Eσείς που της ζητήσατε να πει "πάμε κι όπου βγει" και να υποκριθεί την υπεύθυνη όπως οι συνάδελφοί της;;

Kαθάρματα. Θα πάτε φυλακή ρε, το καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος ξυπνάει και ενώνει το παζλ; Θα σας στείλουμε στον πατέρα σας το διάολο όλους.

Τέρμα οι εντολές σας. Οι νεκροί είναι δικοί μας. Και οι ασθενείς είναι δικοί μας.

Δίνετε και συγχαρητήρια στους πυροσβέστες, όταν τους πετούσατε τα χημικά ήταν καλά, στους υγειονομικούς το ίδιο.

Ποιόν κοροιδεύετε ρε κτήνη όλοι σας;;

Θα μπουκάρουμε στα νοσοκομεία και θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους μας και θα σας γράψουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δε σας έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη σε τίποτα.

Μας διαλύσατε. 30 μέτρα πιο πίσω να χε γίνει το δυστύχημα δε θα χε ζήσει κανείς, μήπως το προτιμούσαν κιόλας τα αφεντικά σου;

Τα ρίξατε σε ένα κομματόσκυλο τώρα, πιο πριν τα ρίξατε στον "αόρατο εχθρό", μας ρημάζετε και μας δουλεύετε ψιλό γαζί σάπιοι. Με σας έχουμε πόλεμο, εσείς είστε ο εχθρός. 'Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δε μας έχετε ικανούς αλλά θα σας τινάξουμε σα χαλί στο τέλος.

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ